anjaaaaa 26.03.09, 13:39 Witam. Jaki waszym zdaniem jest najlepszy adwokat w Słupsku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pankracy Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 14:47 Pojęcie względne. Zależy jakie prawo...cywilne, rodzinne, karne, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
anjaaaaa Re: Najlepszy adwokat w Słupsku 26.03.09, 19:20 a więc do prawa rodzinnego jaki najlepszy adwokat?? Słyszałam jedynie o A. Sut, a jacyś inni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pankracy Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 15:19 Udaj się na Szarych Szeregów 13. Tam też siedzibę ma prawie cała słupska palestra. W sekretariacie Ci doradzą i polecą adwokata po wstępnym rozpoznaniu problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: persona Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: *.slupsk.vectranet.pl 21.01.10, 21:41 WITAM! CZY MOŻE KTOŚ POLECIĆ NAJLEPSZEGO, WALCZĄCEGO ADWOKATA LUB RADCĘ PRAWNEGO OD PRAWA SPADKOWEGO W SŁUPSKU? BARDZO PROSZĘ ODPISZCIE SZYBKO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goooosc Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: *.slupsk.vectranet.pl 22.01.10, 21:29 niejaki Sut. imienia nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
agulamisiula Re: Najlepszy adwokat w Słupsku 26.05.13, 02:22 Witam serdecznie!! Prosze kto moze polecic mi dobrego adwokata w Slupsku w sprawach majatkowych.prosze o porade poniewaz nie mieszkam w slupsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: *.tvkslupsk.pl 09.12.12, 08:32 Odradzam. Idzie po łebkach na łatwizne. Kasuje sporo i zapomina o sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesek Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: 92.0.146.* 09.03.10, 20:48 a czy jest wogole taki chodzi mi ok prawo Karne bo pan.Krystian K. z ul Starzynskiego to sie ostatnio nie sprawdza w prowadzeniu spraw przegrwa i to na w wielu sprawach. a kase wyciaga od ludzi ze hey czyzby tatusia nie lubili juz. podajcie dobrego i skutecznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieloryb Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: *.rene.com.pl 16.04.09, 17:23 A może wystarczy radca prawny? Polecm tego z ul Włodkowica 15. Super fachowiec z dużą wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 11:18 Pani Gibuła Aleksnadra? Co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: *.play-internet.pl 22.07.12, 22:11 niepolecam napewno ani Natkaniec ani jej wspulniczki bo nic nierobia oprucz poprania kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chyba Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 21:19 pan madry:? Odpowiedz Link Zgłoś
mklient Re: Najlepszy adwokat w Słupsku 20.06.10, 22:37 Najlepszy w sprawach karnych jest mec. Wojciech Kaczmarek!Udało mu się wyciągnąć mnie z niezłego bagna!Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetola76 Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.10, 15:56 Szukam adwokata dobrego do walki z ZUS-em. pilne Odpowiedz Link Zgłoś
zoyka5 Re: Najlepszy adwokat w Słupsku 29.10.10, 22:10 W walce z ZUS-em żaden adwokat w Słupsku ci nie pomoże.To pewne. Pomocy szukaj w internecie, w ustawach i u radcy prawnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablak Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: *.acn.waw.pl 23.11.10, 14:26 Jesus! tylko nie u radcy... Odpowiedz Link Zgłoś
zoyka5 Re: Najlepszy adwokat w Słupsku 26.11.10, 00:06 Nie u radcy ? Dlaczego ? Rozwiń wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 12:08 Moja sprawe zycia wygrał mi stary Skowroński. To naprawde doskonaly cywilista. Znajomym tez wygrał kilka bardzo trudnych spraw z ZUS-em i z PZU. ale przeciez kazdy wybiera sobie innego, bo dzisiaj jest mnostwo prawnikow bardzo dobrych Odpowiedz Link Zgłoś
urloplandia Re: Najlepszy adwokat w Słupsku 04.12.13, 22:10 Popieram. Mecenas Ryszard Skowroński to doświadczenie, solidność i fachowość. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
podawkoski Re: Najlepszy adwokat w Słupsku 12.12.11, 10:40 Ja również się zgadzam, że jest to bardzo dobry prawnik i polecam go szczerze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biriririr Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: 31.119.19.* 22.11.13, 10:01 kaczmarek to najwieksze scierwo w slupsku prosze was wszystkich tyko nie on powiem wam z doswiadczenia mialem do czynienia z nim i z kaperskim szarych szeregow drugi pare lat temu byl dobry ale juz lipa zastanawiam sie nad skowronskim czy ktos cos wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: *.ustka.vectranet.pl 29.01.16, 18:49 a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: *.ustka.vectranet.pl 31.01.16, 12:36 to bylo sto lat temu teraz lipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: *.ustka.vectranet.pl 31.01.16, 12:49 jak masz problem z prawem i za duzo kasy zglos sie do kaczmarka on cieogoli rowno z kasy a za kratki i tak pojdziesz polecamWpisz swoją odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: *.jds.net.pl 15.02.11, 11:00 Witam. Potrzebuję adwokata w sprawie karnej chodzi o wypadek drogowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: 195.205.185.* 03.08.11, 18:15 hmmm odpowiedz po czasie ale jeśli Ci nie idzie w sprawie to świetna jest adw. Natalia Jesionek. Rozwieść też potrafi rewelacyjnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: 195.205.185.* 03.08.11, 18:18 tzn jakbys po sprawie o wypadek potrzebowal kiedys kogos na rozwod... jak narazie zreszta od kilku lat korzystam z jej pomocy, wiec wiem ze jest dobra i nie zdziera kasy Odpowiedz Link Zgłoś
dareczek01 Re: Najlepszy adwokat w Słupsku 24.09.11, 11:44 Witam:) w ostatnich miesiacach mialem toczacy sie proces ekstradycyjny w Wielkiej Brytani, poniewaz mialem trzy wyroki wyroki w zawieszeniu ,ktore pod moja nieobecnosc odwieszono. Pomimo wygranej sprawy w Sadzie brytyjskim ,Sad 2-giej instancji kazal wykonac ekstradycje. W tym momencie podjolem wspolprace z Pania Adwokat Natalia Jesionek i w przeciagu 2 miesiecy udalo sie anulowac ekstradycje do Polski,co zdarza sie niezmiernie zadko. Duzo ludzi w podobnych sytuacjach placi grube pieniadze adwokatom brytyjskim,a ich dzialania i tak sa nieskuteczne i przynosza jedynie przeciaganie w czasie ewentualnej odsiadki. Mnie sie udalo:) i jezeli ktos jest w podobnej sytuacji i nie wie co robic w tej sytuacji,to radze jak najszybiej nawiazac wspolprace z Pania Adwokat Natalia Jesionek. Jest naprawde nie droga Adwokatka,a jak pokazuje moj przyklad niezmiernie skuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.11, 23:36 natalia mi nie pomogła tylko mnie pogrązyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: *.rene.com.pl 16.11.11, 13:10 Poszukuję dobrego i w miarę niedrogiego adwokata-prawo karne.Możecie kogoś polecić lub ewentualnie odradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
halinaz123 Re: Najlepszy adwokat w Słupsku 26.01.12, 19:28 Ja nie mam słów wdzięczności dla Pana Adwokata Wojciecha Kaczmarka który wybronił mnie w naprawdę ciężkiej sprawie karnej. Jestem wolna !!! Serdecznie polecam tego Prawnika Halina Z. Odpowiedz Link Zgłoś
brunerad Re: Najlepszy adwokat w Słupsku 02.02.12, 10:56 Potwierdzam Pani Halino dzięki adwokatowi Kaczmarkowi mogę teraz swobodnie przyjeżdżać z Londynu do Polski, a miałem list gończy i sprawę karną. pozdrawiam Adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiams Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: *.252.44.2.internetia.net.pl 23.05.12, 12:17 Poszukuję radcy prawnego ze Słupska lub okolicy z doświadczeniem do stałej współpracy z firmą w zakresie dochodzenia roszczeń dla klientów od firm przesyłowych w zakresie bezumownego korzystania oraz służebności przesyłu (linie energetyczne, gazociągi i inne).proszę polećcie mi kogoś konkretnego i naprawdę znającego temat bo ciężko kogoś znależć,proszę to bardzo pilne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: *.slupsk.hypnet.pl 23.05.12, 23:20 Widzę, że zajmujesz się pośrednictwem między klientem a prawnikiem. Jaki % kasujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: *.plastcom.pl 25.06.12, 18:05 Polecam adw. Annę Grzenkowicz. Rewelacyjna baba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picco Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 22:07 Baba może i rewelacyjna, ale o adwokacie z takim nazwiskiem nie słyszalem. A obracam sie w tym środowisku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek0202 Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: *.centertel.pl 05.07.12, 14:41 Pilnie poszukuję adwokata sprawa cywilna...!!! Kogo możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcus58 Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 22:33 Do cywilnej sprawy polecam starego co prawda, ale niezykle skutecznego Skowrońskiego Ryszarda. Uratował mi dwie naprawde bardzo zagmatwane i trudne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
chamskityp Re: Najlepszy adwokat w Słupsku 30.11.12, 10:23 ja szybko i bez zbędnego gadania powiem że na forum znalazłem ich e-prawnik.pl/zamow-opinie/ i ich polece bo są sprawdzeni i rzetelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorcia Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.13, 23:43 witam,chcę założyć sprawę o odszkodowanie i rentę dla syna ,(mózgowe porażenie dziecięce w wyniku urazów okołoporodowych)szukam dobrego adwokata w Słupsku. Odpowiedz Link Zgłoś
rampage0 Re: Najlepszy adwokat w Słupsku 15.09.15, 20:13 Ostrzegam nie korzystajcie z uslug mec.K.Koprowskiego,bo on nie swiadczy zadnych uslug. Potrafi brac tylko grube pieniadze nie wykazujac zadnego zaangazowania w sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: *.ustka.vectranet.pl 31.01.16, 14:41 to robi tez kaczmarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lele adwokat słupsk podział majątku IP: *.multimo.pl 20.11.13, 13:34 Szukam skutecznego adwokata w sprawie o podział majątku. Słupsk lub okolice (jestem z Bytowa). Kogo mi polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: adwokat słupsk podział majątku IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.14, 19:23 polecam adwokata z gdanska - Marcin Klamann 600-443-536. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: adwokat słupsk podział majątku IP: *.free.aero2.net.pl 17.01.14, 23:41 reklama reklama reklama Zadziwiające. Polecać jako najlepszego w każdej dziedzinie. Sprawy karne? - nie ma problemu Podział majątku? - też świetnie (chyba przy okazji do sprawy karnej):) Adwokatowi na pewno nie przystoi narzucać się. Nie wiem czy ktoś temu Panu umieszczając szereg wpisów na forum (wszystkie 8 stycznia) pomógł czy raczej zaszkodził. Poza tym, w jaki sposób adwokat z Gdańska ma na bieżąco "ogarnąć" sprawy jeśli jego siedziba jest 140 kilometrów od Sądu w którym sprawa się toczy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niriririr szukam adwokata sprawy karne IP: 31.119.19.* 22.11.13, 10:09 witam czy ktos zna dobrego sprawdzonego adwokata w slupsku nie jestem ze slupska ale mam tam kilka spraw karnych chodzi o grupe bardzo prosze o pomoc z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: szukam adwokata sprawy karne IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.14, 19:28 polecam adwokata z gdanska - Marcin Klamann 600-443-536. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: szukam adwokata sprawy karne IP: *.free.aero2.net.pl 17.01.14, 23:43 reklama reklama reklama Zadziwiające. Polecać jako najlepszego w każdej dziedzinie. Sprawy karne? - nie ma problemu Podział majątku? - też świetnie (chyba przy okazji do sprawy karnej):) Adwokatowi na pewno nie przystoi narzucać się. Nie wiem czy ktoś temu Panu umieszczając szereg wpisów na forum (wszystkie 8 stycznia) pomógł czy raczej zaszkodził. Poza tym, w jaki sposób adwokat z Gdańska ma na bieżąco "ogarnąć" sprawy jeśli jego siedziba jest 140 kilometrów od Sądu w którym sprawa się toczy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ella Re: szukam adwokata sprawy karne IP: *.30.42.50.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.01.14, 01:10 Prawnikowi nie wolno się reklamować wprost! Adwokat czy radca prawny -jak różnica? Adwokat -więcej kasuje, więcej ma spraw karnych, dostaje też sprawy z urzędu Radca prawny - mniej kosztuje, praktycznie może brać wszystkie sprawy -zależy z czym ma najczęściej do czynienia np. prawo pracy, cywilne, administracyjne, rodzinne (też, rozwody)... A kancelaria w centrum miasta, przy głównej ulicy też będzie droższe, co nie oznacza że lepsza. Wszyscy legalni prawnicy są zrzeszeni w Izbach: adwokatura.gdansk.pl - adwokaci i oirpkoszalin.pl -radcy. Ja korzystam z porady radcy, mój mąż w firmie również zatrudnia radcę. Odpowiedz Link Zgłoś
prawniklodz Re: szukam adwokata sprawy karne 27.03.14, 12:05 Witam, Jeżeli Pana sprawy są nadal aktualne to mogę się nimi zająć, gdyż jako adwokat ma duże doświadczenie w tych sprawach. Proszę o ewentulany kontakt na adres e-mail: kancelariaprawnicza1@op.pl. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nawyk6 Re: szukam adwokata sprawy karne 28.11.14, 17:08 Niedawno znajomy miał kłopoty z prawem i wynajął Panią Katarzynę Słapczyńską. Babeczka sporo zdziałała, wywalczyła mu wyrok w zawiasach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja rozwód IP: 194.165.48.* 30.01.14, 08:53 szukama dobrego adwokata od spraw rozwodowych alimentów i podziału majatku ze słupska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sqs1211 Re: rozwód IP: 176.61.147.* 29.02.16, 19:47 unikniecie wiezienia mi załatwił pan .... , jak ktoś ma problemy z prawem wszystko załatwi, ma znajomosci w prokuraturze i sądach, prawo@t.pl szczerze polecam !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: rozwód IP: *.183.73.107.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.03.16, 16:51 Pani Kowalczyk nie ma spraw i nagania sobie klientów przez internet? A może ktoś robi jej krecią robotę? Może niech pani radca popracuje parę lat na nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eee Re: rozwód IP: *.30.16.146.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.02.21, 22:29 W tym sęk że z pracą w tej dziedzinie nie jest jej najmocniejszą strona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona prawnik IP: 93.105.234.* 08.04.14, 18:05 www.slupskprawnik.pl Radca prawny Lucyna Kowalczyk -polecam, zwłaszcza prawo pracy i rozwody. Odpowiedz Link Zgłoś
olenkazeslupska1986 odszkodowania 09.06.14, 17:36 A znacie może jakiegoś prawnika (wszystko jedno radca czy adwokat), co dobrze ogarnia temat odszkodowań ? Odpowiedz Link Zgłoś
mj-22 Re: odszkodowania 15.12.14, 12:26 witam! poszukuję pilnie dobrego i sprawdzonego adwokata w Słupsku w sprawie o odszkodowanie i zadośćuczynienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 2 prawnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.14, 14:04 a o jakie odszkodowanie chodzi? ja polecam radcę Lucynę Kowalczyk. Myślę, że odszkodowania też robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga sprawa rodzinna IP: *.231.20.236.potel.pl 16.07.14, 08:16 Szukam najlepszego adwokata ze Słupska w sprawach rodzinnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona rodzinne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.14, 14:10 a z jakiego zakresu rodzinnych spraw? Moja znajoma była właśnie u radcy prawnego Lucyny Kowalczyk w sprawie o rozwód i była bardzo zadowolona. Podejrzewam, że jak ktoś się zajmuje rozwodami to i inne sprawy rodzinne też ogarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Przestańcie spamować!!!! IP: 213.192.70.* 18.07.14, 01:34 Nagle radca Kowalczyk zajmuje się i odszkodowaniami i sprawami rodzinnymi. Na jej stronie stoi "Radca prawny Lucyna Kowalczyk ukończyła w 2009 roku studia prawnicze (...) w latach 2010 – 2012 roku odbyła aplikację radcowską". Dopiero dwa lata zajmuje się prowadzeniem spraw na własny rachunek. Dajcie jej szanse wyrobić sobie nazwisko ciężką pracą, a nie wpisami w internecie. 3 ostatnie wpisy polecające prawnika odsyłają do pani Kowalczyk. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FW34 Szukam dobrego adwokata ze Słupska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.14, 04:18 Witam. Czy ktoś może mi polecić dobrego i rozsądnego cenowo adwokata ze Słupska w sprawie karnej - wypadek samochodowy ? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Szukam dobrego adwokata ze Słupska IP: *.google.com 14.11.14, 02:00 Zapraszam do kontaktu profesjonalna reprezentacja i dostep do ponad 150 adwokatow i radcow specjalistow z zakresu prawa karnego, cywilnego na telefon. Kontakt 791993040. Wiecej na www.kancelaria.gird.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ps_piotr Re: Najlepszy adwokat w Słupsku 15.12.14, 13:01 Witam z czystym sumieniem mogę polecić Pana DAWIDA JACH. Prowadził dla mnie 3 zupełnie różne sprawy. Oczywiście każda zakończyła się sukcesem. Kancelaria mieście się na ul. Szarych Szeregów 13. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolp Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.12.14, 21:04 Zgodzam sie z moim przedmowca! Mialem doczynienia z kilkoma prawnikami z Pomorza, jednak dopiero mecenas Jach zadbal o moje sprawy jak nalezy! Moze potraktował mnie dość ostro,ale za to był skuteczny, szczegolnie w sprawie o warunkowe odroczenie wykonania kary.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: key Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: 194.28.190.* 16.12.14, 00:07 Marketing szeptany. Litości. Jak chłop jest dobry, to się sam obroni. Znowu miesiąc nic się w wątku nie dzieje, a potem jednego dnia dwa wpisy o tym samym adwokacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tunio Re: Najlepszy adwokat w Słupsku IP: *.dynamic.mm.pl 29.12.21, 18:48 A ja niestety nie mogę go polecić. Wiedza teoretyczna owszem, bardzo dobra, niestety nie mogę tego samego powiedzieć o praktyce. Sprawa, którą powierzyłem panu DJ nie rokowała dobrze, byłem świadomy wyniku (negatywnego dla mnie), mimo to nie popisał się: nie wiedział (a w każdym razie nie powiedział mi) o natychmiastowej klauzuli wykonalności niekorzystnego dla mnie postanowienia sądu, które zapadło na samym początku sprawy. Z dużym opóźnieniem dostarczył mi (wysłane na jego adres) kolejne postanowienie (z odwołania) dla mnie korzystne, przez co straciłem pewną sumę pieniędzy. Wyniku całej sprawy mogłem się spodziewać i byłem na niego przygotowany, jednak pan DJ nie uzyskał NIC, czego bym sam (bez jego pomocy) nie osiągnął. Żadne z jego (na pewnym etapie przekazał sprawę swojej żonie - radcy prawnej, lecz nic to nie dało) pism i czynności nie miało jakiegokolwiek wpływu na ostateczny kształt rozstrzygnięcia. Wynik sprawy mnie nie zaskoczył. Zaskoczył mnie sposób, w jaki pan DJ przyjął swoją porażkę: nie skomentował tego nawet jednym słowem, zero kontaktu po wyroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzebujący prawnik IP: *.slupsk.vectranet.pl 19.12.14, 22:06 Potrzebuję kogoś naprawdę dobrego z prawa pracy. Proszę tylko o sprawdzone opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj-22 Re: prawnik IP: 94.42.176.* 23.12.14, 21:48 Witam.ostatnio pytałam o adwokata w sprawach o odszkodowania...byłam u adwokata Dawida Jach, którego polecaliście i są już pierwsze efekty...młody i konkretny!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: prawnik IP: *.slupsk.vectranet.pl 23.12.14, 22:12 Te wiadomości polecające to na pewno sam o sobie pisze Pan Mecenas Jach Odpowiedz Link Zgłoś
wiolaxx Re: prawnik 31.03.15, 14:32 Office Smiling - Wirtualne usługi biurowe WIRTUALNY PRAWNIK Więcej naszych usług można znaleźć na www.officesmiling.pl biuro czynne od 08:00- 17:00 Wirtualny prawnik Pomoc prawną udzielamy w następujących dziedzinach prawa: • prawo rodzinne • prawo spadkowe • prawo cywilne • prawo karne • prawo handlowe • prawo gospodarcze • prawo nieruchomości • prawo pracy • prawo wykroczeń • prawo mieszkaniowe i spółdzielcze • prawo administracyjne - oferujemy obsługę prawną online istnieje też możliwość pełnej obsługi prawnej w zależności od wymagań i oczekiwań klienta, nasi prawnicy są dostępni online jak również mogą spotkać się osobiście w celu omówienia i ustalenia szczegółów. W celu umówienia się z naszym prawnikiem prosimy o wcześniejszy kontakt telefoniczny. PORADA PRAWNA : • aby otrzymać poradę prawną nie musisz umawiać się na spotkanie z naszym prawnikiem, nie musisz nawet wychodzić z domu ani też zastanawiać się ile będzie kosztować Cię skorzystanie z usług prawnika. Składając zapytanie otrzymasz wszelkie istotne informacje drogą mailową: wycenę oraz termin wykonania zlecenia. • wszelkie informacje oraz dokumenty przekazane do Kancelarii w ramach świadczenia doradztwa prawnego objęte są tajemnicą zawodową, co oznacza, iż są chronione i nie będą udostępniane osobom trzecim, za wyjątkiem nielicznych przypadków ściśle określonych przez przepisy prawa. Zapraszamy do współpracy Office Smiling Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: prawnik IP: *.cs.put.poznan.pl 10.11.15, 10:52 Wiem, ze ze Słupska do Poznania jest kawałek drogi, jednak w dobie dzisiejszej cyfryzacji... Polecam mec Siwka - to dobry prawnik z poznania, on zadba o Ciebie i Twoją sprawę. Skontaktuj się z nim, na pewno CI pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator prawnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.15, 16:09 zgadzam sie ze wszystkim co mowią tu o p. lucynie kowalczyk - moze bedzie dobra, ale za 10 lat. ma własna kancelarie chyba od roku - przyjmuje 16-18 i cału dzień robi u kogoś innego, nie ma nawet 30 lat i juz niby wielkie doświadczenie - hahaha. poza tym jest niepoważna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki rady prawne IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.02.15, 22:58 potrzebóje kokoś kto mi pomoże w sprawie darowizny i innych sprawach rodzinnych a pare ich jest kogo polecacie z słupska albo okolic bo ja jestem z bytowa Odpowiedz Link Zgłoś