Dodaj do ulubionych

Fryzjer, damski

25.11.17, 12:15

Nie znam kompletnie środowiska, możecie polecić kogoś do strzyżenia włosów?

Włosy falowane długie, chcę obciąć krócej z tyłu, dłużej z przodu - rodzaj boba - a jako, że są falowane, to wymagałyby chyba dość dobrego cięcia. Nie byłam u fryzjera od dobrych paru lat;)

Jeśli znacie kogoś godnego polecenia, będę zobowiązana
Obserwuj wątek
    • Gość: Eva Re: Fryzjer, damski IP: 176.118.141.* 16.12.17, 19:28
      Nie znam w Słupsku żadnego fryzjera co by dobrze strzygł włosy. Na przestrzeni 20 lat bywałam u różnych , czasem po kilka razy ale żaden nie spełniał moich oczekiwań. Włosy krzywo ścięte i nieprofesjonalnie. Ostatnio też się zawiodłam jak zwykle. Pani bardzo miła wręcz gaduła , która powinna skupić się na strzyżeniu a nie na gadaniu! Efekt- poprawka u innego fryzjera , dodatkowe koszty itp. W domu okazało się ,że jedna strona włosów jakby nie ruszana, nie strzyżona prawie. Włosy dłuższe , każde pasmo z lewej strony głowy dłuższe niż z prawej o kilka cm ech szkoda słów. Fryzjerki nie jeżdżą na kursy , nie szkolą się i uważam ,że każdemu zakładowi fryzjerskiemu w Słupsku przydałoby się OSTRE Cięcie !!!!!!!
      • noctilucent30 Re: Fryzjer, damski 24.02.18, 11:50
        Szkoda szkoda, przykro to słyszeć. Skoro tak, to wypróbuję fryzjera w Czerwonej Torebce na Hubalczyków, bo chyba i tak nie ma znaczenia gdzie się obetnę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka