Gość: Piotrek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.04, 19:10 HEj ile trza było mieć pointów coby się dostaćna ekonomię w latach ubiegłych. Chodzi mi oczywiście o UW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tapirka Re: EKONOMIA UW IP: *.chello.pl 28.06.04, 19:21 z tego co słyszałam 65. ja mam na razie po ang i matmie w sumie 31 i jestem przy nadziei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze jedno a ile dawali średnio za percepcję??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.04, 19:23 a ile dawali średnio za percepcję???ile to jest dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tapirka Re: a ile dawali średnio za percepcję??? IP: *.chello.pl 28.06.04, 19:27 to zależy ile masz z matematyki i angielskiego. Max mozesz zdobyc za percepcje 42. Ja sie z tego czuje dobrze i licze na jakies 35. Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: a ile dawali średnio za percepcję??? 28.06.04, 22:32 kurde ja sie tez dobrze czulam w domu z percepcji, ale wydaje mi sie ze jednak na samym egzaminie go skopalam, shit, na razie mam 37pkt z matmy i angola, bo matme to tez zjebalam na maksa, za to angol mialam 96/100:P ale i tak bedzie pewnie lipa z tego testu percepcji, shit mogliby juz podac wyniki za ten test:> Odpowiedz Link Zgłoś