Dodaj do ulubionych

anglistyka UW

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 22:55
Mam pytanie. Zdawalem na anglistyke na UW i dostalem 121 pkt. co daje mi
mozliwosc ubiegania sie o przyjecie na studia wieczorowe Co musze zrobic zeby
sie sie o to ubiegac? Napisac podanie? Odwolanie? a moze nic? Prosze o pomoc
Ps. Jest w ogole sens zawracania sobie glowy skoro jest jeszcze 1000 takich
jak ja?
Obserwuj wątek
    • Gość: mrs bean Re: anglistyka UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 23:30
      jak Cie stac na wieczorowe i chcesz tam isc to jak najbardziej ma sens. kupy
      ludzi nie stac na takie studia i zrezygnuja wiec skladaj poki mozesz :) po
      szczegoly najlepiej zadzwon do instytutu, oni Ci tam najlepiej powiedza co i
      jak. powodzenia :)
    • Gość: amela Re: anglistyka UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 12:20
      Ja dziś dostałam powiadomienie i zarazem wskazówki dotyczące studiów
      wieczorowych, więc jeśli jeszcze nic nie dostałeś to cierpliwie czekaj:-) ja
      też myślałam o wieczorowych, ale niestety nie można się z nich przenieść na
      dzienne. Poza tym z kasą raczej nie wyrobię 7500na semestr to stanowczo za
      dużo. Śmiało próbuj bo na pewno dużo ludzi zrezygnuje z wieczorowych.
      Pozdrowienia
      • smutnarazydwa Re: anglistyka UW 15.07.04, 12:35
        7300 za rok, nie za semestr.
        3650 semestr.
        pzdr
    • Gość: amela Re: anglistyka UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 13:53
      racja sorry troszkę mi się pomyliło, ale nawet 3650 zł za semestr to dla mnie
      stanowczo za dużo:-(
      • Gość: Manianka Re: anglistyka UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 15:13
        Hejka! Ja miałam 136 punktów i też cieszyłam sie, gdy dostałam zawiadomienie,
        ze "przyjeli mnie w poczet studentów". Mniej sie ucieszyłam, kiedy zobaczyłam
        kwote: 7500zł/rok czyli 750 zł na miesiąc. To za duuuzo, jak na mnie. Ale na
        szczescie nie była to moja jedyna opcja, wiec jest ok. Pozdrawiam wszystkich
        przyszłych anglistów!;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka