Dodaj do ulubionych

Rekrutacja

04.07.13, 17:40
W IRK zarejestrowałam się na 3 kierunki na Uniwersytecie Gdańskim. Jeśli np. będę na liście kandydatów na 2 kierunkach to mam zawieźć dokumenty na te 2 kierunki, czy tylko na jeden wybrany, na którym jestem 'wysoko' na liście i wydawać się może, że mam szansę się dostać? Czy umieszczenie na liście kandydatów oznacza dostanie się na studia po dostarczeniu odpowiednich dokumentów? Z góry dziękuję za pomoc! ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: ami Re: Rekrutacja IP: *.155.c74.petrotel.pl 07.07.13, 17:51
      Hej, również zarejestrowałam się na 3 kierunki na UG, dokumenty dowozisz na jeden wybrany przez Ciebie kierunek :) ten który chcesz studiować. Na co składałaś? Pozdrawiam
      • Gość: Ayu Re: Rekrutacja IP: *.dynamic.chello.pl 11.07.13, 14:00
        A jak sie nie dostanie na ten pierwszy? Lepiej złożyć dwa komplety na dwa kierunki, jak się dostaniesz na ten z pierwszego wyboru- super, jak na pierwszy nie, a na drugi, to chociaż będzie studiował swój drugi wybór. Chyba, że na ten pierwszy będzie jeszcze później nabór, to jeszcze można próbować. W przypadku dostania się na dwa kierunki jednocześnie składa się podanie, który kierunek chce się studiować.
        Pozdrowienia :)
        • magd.a93 Re: Rekrutacja 11.07.13, 20:54
          Lista kandydatów została ogłoszona i mieszczę się w limicie. Czy to oznacza, że po złożeniu dokumentów zostanę przyjęta? ;D
      • magd.a93 Re: Rekrutacja 11.07.13, 20:56
        Składałam na oceanografię, archeologię i ochronę środowiska ;) a Ty na jakie kierunki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka