Gość: Ania^^ IP: *.wlanet.wla.pl 30.08.04, 19:15 Jak wygladaja zajecia w-f na UG? Czy mozna samemu cos wybrac? Jesli tak to gdzie sklada sie taka deklaracje i kiedy? Z gory dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: W-F na UG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 11:36 dołaczam sie do pytania, bo tez zaczynam tam w tym roku studia i nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: W-F na UG 31.08.04, 12:19 dajcie spokoj macie jeszcze miesiac wakacji a zapisy i wszystko jest w 1tyg pazdzierniki beda informacje pewnie w dziekanacie.na Ug rok akademicki rozkreca sie jeszcze 2tyg w pazdzierniku wiec spoko imprezujcie dziewczeta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania^^ Re: W-F na UG IP: *.wlanet.wla.pl 31.08.04, 18:07 thx :> nie martw sie, nie panikuje, tylko tak sie pytam ;) z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bn Re: W-F na UG IP: *.net 31.08.04, 21:57 Są różne zajęcia-aerobik,basen,piłki itp. Ale na niektóre trzeba chyba zająć miejsce w kolejce (czyli przyjść wcześnie),żeby się zapisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Depron Re: W-F na UG IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.08.04, 23:06 Drogie panie,z tego co słyszałem a w tym roku zaczynam także studiowanie na UG ,W-F należy do najdziwniejszych przedmiotów .Jest pewien pan ,którego nazwiska nie pamiętam ,który czyni z tego przedmiotu udręke . Pozdrowienia z Politologii Odpowiedz Link Zgłoś
pinia82 Re: W-F na UG 02.09.04, 18:30 na pierwszym roku to jest podział nazwiskami i nie ma wyobru no chyba ze jestes w czyms uzdolniona to dadzą Cie na sekcję, na drugim trzeba wybierac, z doświadczenia wiem, ze największe kolejki sa na aerobic i siłke, tam trzeba być pare godz.przed zapisami:)))heheh ale ogólnie ok!!!wszystko wam powiedzą:) pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania^^ Re: W-F na UG IP: *.wlanet.wla.pl 02.09.04, 22:05 dziekuje bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś