Gość: katia IP: *.acn.pl 08.09.04, 10:16 Czy ktoś chodził, w ramach wf, na gimnastykę korekcyjną na Karową? Jak to wygląda, latanie za piłką, czy więcej ćwiczeń? Może kogoś polecacie? Pozrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kragmel Re: korekcyjna na UW 08.09.04, 17:59 u większości prowadzących to jest prawdziwa gimnastyka korekcyjna (u p.Żórawińskiej na przykład), pot się leje, mięśnie bolą ;) do jednej babki trafiłam, która pod nazwą "korekcyjna" robiła step, ale niestety nie pamiętam nazwiska. masz skierowanie? jest potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: korekcyjna na UW IP: 212.76.39.* 09.09.04, 08:39 Dzięki za odpowiedź. Nie wiem czy lecieć do specjalisty /ortopedy w moim przypadku/ czy wystarczy skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: korekcyjna na UW 09.09.04, 20:31 hmm ja bym poszła do ortopedy. przy okazji można się dowiedzieć, których ćwiczeń robić nie wolno, żeby wada się przypadkiem nie powiększała zamiast zmniejszać. Odpowiedz Link Zgłoś