owca_666 02.08.15, 14:47 Witam. Jak wygląda mieszkanie w akademiku? Bo czytałam dużo opinii,że pilnują zakonnice,że o 23 zamykają drzwi itp. Polecacie czy raczej średnio? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania1589 Re: Akademik Żeński 13.08.15, 12:23 Jest strasznie ciasno, 3 osoby w jednym pokoju i to jeszcze takim małym to jest przegi,ęcie. Zero prywatności , nie ma nawet jak poćwiczyć czy coś, dla siebie masz tylko łózko i nie ma miejsca gdzie się indziej ruszyć w pokoju. Jeśli masz spoko kierunek gdzie nie musisz się dużo uczyć to idź . Ja studiowałam trudny kierunek wymagający dużo nauki , a tu non stop głośno.. jeszcze trafiła mi się współlokatorka która się nie myje a pieniędzy nie miałam żeby się stamtąd wynieść bo trzeba 900 zł płacić. Jeżeli chodzi o wyjścia to nie jest tak źle , możesz wracac kiedy chcesz tylko musisz zapisać się w zeszycie o której mniej wiecej wrócisz, ale nawet jak wrócić. Jeśli znajomi do nas przychodzili musieli zostawić dowód w recepcji i o 22 był telefon że mają wracać do siebie i nie ma zmiłuj:)Siostry sa bardzo przyjazne i miłe. . Odpowiedz Link Zgłoś
owca_666 Re: Akademik Żeński 14.08.15, 19:51 Jak to 900zł płacić? A wybieram się na psychologię.mnie osobiście hałas w nauce nie przeszkadza. Chodzi mi bardziej o warunki czy są w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś