grubamarta 02.06.05, 11:21 hej może wiecie jak jest z tą opłata 80 złotych tzn.jak trzeba ja wpłacać i kiedy?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tycia.tycia Re: opłata 02.06.05, 16:26 Bierzesz numer konta wydziału, na który zdajesz, wypełniasz bloczek na poczcie lub w banku (wypisujesz nazwę odbiorcy, adres, swoje dane razem z adresem, kwotę 80 zł + słownie i numer konta) i wpłacasz te pieniądze. Potem dostajesz potwierdzenie, zanosisz je razem z podaniem na studia do miejsca gdzie składa się dokumenty. Wcześniej sobie możesz zrobić ksero dowodu wpłaty. Bez tego kwitka nie przyjmą Ci papierów na studia. Odpowiedz Link
callisto.1986 Re: opłata 21.06.05, 12:00 Nie moge znalezc numeru konta UJ na jaki trzeba przelac kwote 80 zl, moglabys podac mi link do tego numeru? Dziekuje! Odpowiedz Link
j-cob Re: opłata 21.06.05, 12:14 Na stronie głównej UJ w dziale rekrutacja jest spis numerów kont wszystkich wydziałów. Odpowiedz Link
callisto.1986 Re: opłata 21.06.05, 18:04 Dziekuje za informacje, miales racje, znalazlam juz odpowiedni numer konta. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
e_ee Re: opłata 22.06.05, 21:47 hmm... chcialam wypelnic ten "bloczek" z poczty zeby zaplacic za rekrutacje... ale sie okazalo ze numer konta jest za dlugi i sie w krateczki nie miesci... dokladnie brakuje jednej krateczki... mieliscie moze taki problem? co teraz? :) Odpowiedz Link
j-cob Re: opłata 23.06.05, 08:55 Nic:) Musisz zmieścić te cyferki:) Zrób tak żeby sie zmieściło:) Odpowiedz Link
grzesuav Re: opłata 23.06.05, 20:05 mi się zdaje że bloczki z banku maja jedno miejsce więcej na wpisanie konta, ale nie ręcze ;) Odpowiedz Link
e_ee Re: opłata 23.06.05, 22:35 taa... moja inteligencja wyszla na jaw... :P juz sobie poradzilam :) Odpowiedz Link