Dodaj do ulubionych

czy mam 2 fakultety

IP: 212.244.168.* 12.12.04, 21:24
mam problem natury teoterycznej.
mam ukoncyonz lic z ekonomii (3lata) oraz SUM (2 lata)na zarzadzaniu i marketingu czy moge mowic ze mam ukonczone 2 fakultety??? bo jakby nie bylo inne (aczkolwiek pokrewne) kierunki??
czy jezeli jeszcze podejme do tego calokowicie inny kierunek studiow podyplmowych to czy bedzi wowczas mowa o kolejnym fakultecie??
Obserwuj wątek
    • Gość: Richelieu* Re: czy mam 2 fakultety IP: 195.117.90.* 12.12.04, 21:31
      taa, a świstak siedzi i zawija, tym bardziej siedzi i zawija przy podypl

hm, mówić możesz sobie co chcesz, pracodawca i tak będzie widział, że masz 3
      lata ekonomii, 2 lata zarządzania i marketingu i rok podypl. A sukces
      towarzyski budować na nieprawdzie..
      Inne to jest medycyna i fizyka, budownictwo i geografia, ekonomia i prawo,
      stosunki m i filologia
      na przykład
    • Gość: biazet Re: czy mam 2 fakultety IP: 212.244.168.* 12.12.04, 21:37
      a mnie sie wydaje ze mozesz mowic o kolejnych fakultetach bo to inne kierunki i nie miniesz sie zapewne z prawda, podobnie z podylomowymi przeciez zdobywasz nowy kierunek kolego nowy!
      • Gość: Richelieu* Re: czy mam 2 fakultety IP: 195.117.90.* 12.12.04, 21:49
        więc właśnie, osoba po zawodówce, technikum i studium ma 3 fafkulcety. Czy
        chodzi o to by jakość przeinaczyć w ilość? Co z tego, że 2, jeśli jeden z nich
        3-letni, a drugi 2-letni. Nie lepiej jeden a porządnie? Lepiej, na stanowiska
        mocno średnio-szaraczkowe po kawałku z każdego wystarczy i wydaje się to
        rozsądne dla 20-paro latka.
        zaś same fafkulcety, prawie symbol, elektryzujący bardziej niż kierunek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka