Dodaj do ulubionych

stuenka i wykładowca- czy to dopuszczalne??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 17:10
Co sądzice o związku studentki i wykładowcy na tej samej uczelni. prosze o
szczere odpowiedzi, bardzo zależy mi na waszej opinii. z góry wielkie dzięki:-
)
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawska Re: stuenka i wykładowca- czy to dopuszczalne?? IP: 81.15.254.* 04.02.05, 18:24
      mi to nic nie przeszkadza,ale dopoki pan profesorek nie pomaga swojej lubej!!
      u nas na uczelni kilka takich przypadkow bylo i jest i na pewno bedzie!
      a co masz jakiegos na oku?:)
      pzdr
    • Gość: amelia Re: stuenka i wykładowca- czy to dopuszczalne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 19:13
      jeśli nie obnoszą się ze swoim uczuciem zbyt swobodnie na uczelni, to w sumie
      nie widzę w tym nic złego, w końcu to dorośli ludzie i ich sprawa kim są dla
      siebie w życiu prywatnym. tylko problem się pojawia kiedy ów wykładowca zaczyna
      faworyzować ukochaną i przenosić ich sprawy osobiste na wydział;) wiadomo, że
      ma do niej inne podejście niż do reszty studentów, ale trzeba jednak traktować
      ją jak innych, a przynajmniej starać się... bo to już stawia w głupiej sytuacji
      wszystkich- wykładowcę, studentkę oraz innych studentów;) mogą być problemy,
      lepiej jednak się nie afiszować z taką miłością na uczelni, ale ogólnie czemu
      nie, powodzenia:)
    • rr.richelieu Re: stuenka i wykładowca- czy to dopuszczalne?? 04.02.05, 19:17
      był tu wątek o tym, pozukaj
    • Gość: Lambda Re: stuenka i wykładowca- czy to dopuszczalne?? IP: *.aster.pl 04.02.05, 19:33
      Z prostytucją mamy do czynienia na codzień.
      Zgłoś się do nas...
      Stowarzyszenie Lambda
    • Gość: amelia Re: stuenka i wykładowca- czy to dopuszczalne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 19:40
      no, oczywiście jeśli zainteresowanie wykładowcą jest spowodowane tylko chęcią
      podwyższenia ocen, to trochę to ohydne i prostytucją zajeżdża... ale bywa i
      tak, że studentką nie kierują takie pobudki (choć pewnie ten pierwszy przypadek
      jest częstszy) i wtedy, to ok.
    • Gość: Lena Re: stuenka i wykładowca- czy to dopuszczalne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:29
      Rok temu miałam niemały problem pt. "co zrobić z asystentem któremu sie podobam, a który mi niestety nie za bardzo"
      facet na poczatku był miły, później nachalny, a pod koniec juz bezczelny
      miałam propozycje od kawy po weekend w jego chatce w Borach Tucholskich
      moj chłopak (studiuje na tej samej uczelni) po prostu wariował
      bardzo nieprzyjemna sytuacja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka