gaabry Re: religioznawstwo 04.07.05, 15:42 ja zdaję, musiałam wybrać jeden kierunek i darowałam sobie loterię w postaci psychologii ... chociaż z bólem ;) Odpowiedz Link
agniecha_k Re: religioznawstwo 04.07.05, 16:21 ja z rowniez z bolem rezygonwalam ale z socjologii ale od czasu podjecia decyzji zdążyłam sie z nia oswoic, a tyeraz nawet ciesze sie ze to wlasnie religioznawstwo pozdraiwam Odpowiedz Link
gaabry Re: religioznawstwo 04.07.05, 16:37 nie wiesz ilu jest kandydatów na miejsce w tym roku na religioznawstwo? i na co jeszcze oprócz tego zdajesz? ja mam juz 7 egzamin na historię sztuki i coś czuję że mnie nie wezmą :) a w zwiazku z tym że musialam zrezygnowac z innych kierunków, religioznawstwo to moja ostatnia szansa ... Odpowiedz Link
agniecha_k Re: religioznawstwo 04.07.05, 17:38 nie mam pojęcia ile ludzi :( mam nadzieję, ze niezbyt dużo poza tym liczę na to, ze dla większosci będzie to kieunek asekuracyjny i nawet jesli sie dostaną, to pozniej i tak zwolnia miejsce :) a oprocz religioznwastwa zdaje na japonistyke i turkologie - wlasciwie to nie zdaje, tylko czekam na wyniki Odpowiedz Link
agniecha_k do gaabry 18.07.05, 21:25 będziemy koleżankami z roku, czy jednak nie?? bo ja w pazdzierniku zawiatam na wydziale rel :) Odpowiedz Link