Dodaj do ulubionych

CAMPUS AKADEMICKI - SOLINA

20.07.05, 16:03
czy wybieracie się na ten campus? a jeśli tak to napiszcie z jakiej uczelni i
jakiego kierunku jesteście.
Obserwuj wątek
    • e_ee Re: CAMPUS AKADEMICKI - SOLINA 20.07.05, 17:26
      ja sie wlasnie zastanawiam ... bo dostalam 4 oferty... :)
      ale w sumie solina mi sie najbardziej podoba... jestem z majcy - uj a ty?
    • Gość: frontmeno Re: CAMPUS AKADEMICKI - SOLINA IP: 213.17.147.* 05.08.05, 23:09
      polibuda opole; budownictwo piszcie frontmeno@o2.pl
    • kaja86 Re: CAMPUS AKADEMICKI - SOLINA 05.08.05, 23:26
      UŚ - socjologia
    • Gość: jazzik Re: CAMPUS AKADEMICKI - SOLINA IP: *.espol.com.pl 05.08.05, 23:45
      ja "niestety" z uj (pozdrawiam Kaja86) politologia
      • kaja86 Re: CAMPUS AKADEMICKI - SOLINA 06.08.05, 00:00
        ehhhhhh, daruj mi wreszcie ten UJ :P
        • Gość: jg Re: CAMPUS AKADEMICKI - SOLINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 00:04
          UJ - informatyka :)
          • kaja86 Re: CAMPUS AKADEMICKI - SOLINA 06.08.05, 00:07
            no fajnie :) UJ jest fajny :D
            • Gość: jazzik Re: CAMPUS AKADEMICKI - SOLINA IP: *.espol.com.pl 06.08.05, 00:08
              daj spokój jest żałosny
              • kaja86 Re: CAMPUS AKADEMICKI - SOLINA 06.08.05, 00:14
                heh, tak na poważnie, to nie wiem jaki jest UJ, na tym forum można było
                przeczytać różne opinie, czasami negatywne na temat studiowania tam, ale
                przynajmniej Kraków jest fajny :)no i ten prestiż :)
                • Gość: jazzik Re: CAMPUS AKADEMICKI - SOLINA IP: *.espol.com.pl 06.08.05, 00:27
                  dobra to ja też na poważnie tak naprawdę nie obchodzi mnie sława renoma prestiż
                  mojej uczelni ani opinie o niej nie czuję też ani grama satysfakcji z faktu
                  dostania się tam interesuje mnie tylko w jakim stopniu kierunku zakresie
                  ukształtuje moją osobowość jak zweryfikuje moj system wartości jednym słowem
                  chciałbym nauczyć się człowieczeństwa które dziś jest towarem deficytowym
                  (przepraszam za nadmiar patosu)
                  • kaja86 Re: CAMPUS AKADEMICKI - SOLINA 06.08.05, 00:40
                    Heh, myśle, że my jestesmy już w takim wieku, ze nasza osobowośc jest już chyba
                    ukształtowana. Watpie tez, żeby uczelnia mogła kogokolwiek nauczyć
                    człowieczeństwa. Tego akurat uczymy sie przez całe życie, przez rózne
                    doświadczenia, problemy, kontakty z ludźmi. uczelnia jest własnie takim miejscem
                    gdzie można zdobyć te doświadczenia, poznac sporo ludzi, ale nie można
                    przeceniac jej wpływu na nasza osobowość. ja nie mam az takich wymagan w
                    stosunku do uniwersytetu. Liczę jedynie na to, że dowiem się tam interesujących
                    rzeczy, które przydadza mi się w przyszłości, że poznam ciekawych ludzi i tyle.
                    Że może nawet w jakiś sposób się rozwine dzieki tym studiom, ale jako.ś watpię,
                    by znacząco zmieniły one mnie lub mój system wartości.
                    • Gość: jazzik Re: CAMPUS AKADEMICKI - SOLINA IP: *.espol.com.pl 06.08.05, 01:05
                      chciałbym mieć okazję porozmawiania z tobą za 10, 20 lat
                      • kaja86 Re: CAMPUS AKADEMICKI - SOLINA 06.08.05, 01:17
                        heh, ale za 10 20 lat to już będziemy długo po studiach i wtedy już pewnie inne
                        rzeczy będa miały wplyw na nas. I w ogole najpierw musiałbys porozmawiac ze mną
                        teraz, bo tylko tak za 10 czy 20 mógłbys dostrzec jakąs różnicę. Ale porozmawiac
                        tak normalnie, bo na forum to się nie liczy ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka