sasanka_86 20.07.05, 16:03 czy wybieracie się na ten campus? a jeśli tak to napiszcie z jakiej uczelni i jakiego kierunku jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_ee Re: CAMPUS AKADEMICKI - SOLINA 20.07.05, 17:26 ja sie wlasnie zastanawiam ... bo dostalam 4 oferty... :) ale w sumie solina mi sie najbardziej podoba... jestem z majcy - uj a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frontmeno Re: CAMPUS AKADEMICKI - SOLINA IP: 213.17.147.* 05.08.05, 23:09 polibuda opole; budownictwo piszcie frontmeno@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzik Re: CAMPUS AKADEMICKI - SOLINA IP: *.espol.com.pl 05.08.05, 23:45 ja "niestety" z uj (pozdrawiam Kaja86) politologia Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: CAMPUS AKADEMICKI - SOLINA 06.08.05, 00:00 ehhhhhh, daruj mi wreszcie ten UJ :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jg Re: CAMPUS AKADEMICKI - SOLINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 00:04 UJ - informatyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: CAMPUS AKADEMICKI - SOLINA 06.08.05, 00:07 no fajnie :) UJ jest fajny :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzik Re: CAMPUS AKADEMICKI - SOLINA IP: *.espol.com.pl 06.08.05, 00:08 daj spokój jest żałosny Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: CAMPUS AKADEMICKI - SOLINA 06.08.05, 00:14 heh, tak na poważnie, to nie wiem jaki jest UJ, na tym forum można było przeczytać różne opinie, czasami negatywne na temat studiowania tam, ale przynajmniej Kraków jest fajny :)no i ten prestiż :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzik Re: CAMPUS AKADEMICKI - SOLINA IP: *.espol.com.pl 06.08.05, 00:27 dobra to ja też na poważnie tak naprawdę nie obchodzi mnie sława renoma prestiż mojej uczelni ani opinie o niej nie czuję też ani grama satysfakcji z faktu dostania się tam interesuje mnie tylko w jakim stopniu kierunku zakresie ukształtuje moją osobowość jak zweryfikuje moj system wartości jednym słowem chciałbym nauczyć się człowieczeństwa które dziś jest towarem deficytowym (przepraszam za nadmiar patosu) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: CAMPUS AKADEMICKI - SOLINA 06.08.05, 00:40 Heh, myśle, że my jestesmy już w takim wieku, ze nasza osobowośc jest już chyba ukształtowana. Watpie tez, żeby uczelnia mogła kogokolwiek nauczyć człowieczeństwa. Tego akurat uczymy sie przez całe życie, przez rózne doświadczenia, problemy, kontakty z ludźmi. uczelnia jest własnie takim miejscem gdzie można zdobyć te doświadczenia, poznac sporo ludzi, ale nie można przeceniac jej wpływu na nasza osobowość. ja nie mam az takich wymagan w stosunku do uniwersytetu. Liczę jedynie na to, że dowiem się tam interesujących rzeczy, które przydadza mi się w przyszłości, że poznam ciekawych ludzi i tyle. Że może nawet w jakiś sposób się rozwine dzieki tym studiom, ale jako.ś watpię, by znacząco zmieniły one mnie lub mój system wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzik Re: CAMPUS AKADEMICKI - SOLINA IP: *.espol.com.pl 06.08.05, 01:05 chciałbym mieć okazję porozmawiania z tobą za 10, 20 lat Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: CAMPUS AKADEMICKI - SOLINA 06.08.05, 01:17 heh, ale za 10 20 lat to już będziemy długo po studiach i wtedy już pewnie inne rzeczy będa miały wplyw na nas. I w ogole najpierw musiałbys porozmawiac ze mną teraz, bo tylko tak za 10 czy 20 mógłbys dostrzec jakąs różnicę. Ale porozmawiac tak normalnie, bo na forum to się nie liczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś