elf_ika 11.08.05, 11:39 Witam, zastanawiam sie nad podjęciem studiów tamże. Obawiam się jednak, że to za wysokie progi..Czy ktoś mógłby mi pomóc odpowiedzieć na pytanie czy osoba na poziomie Proficiency bez anglistyki ma tam czego szukać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ganiak Re: ILS UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 12:10 Po pierwsze trzeba tam zdawać dwa języki, nie trzeba być strasznie wybitnym tylko umieć je na równym sloidnym poziomie. Jeśli masz CPE możesz być pewna że połowa studentw nie osiągnie tego poziomu nawet po 3 latach nauki.Moja koleżanka tam zdała, choć nie zdała próbnej matury. Poziom na egzaminach ustnych jest niższy niż na CEA Odpowiedz Link Zgłoś
elf_ika Re: ILS UW 11.08.05, 12:16 dzięki. Choć niestety za późno zauważyłam, że nie dopisałam, że chodzi mi o podyplomowe dla tłumaczy. Ale to też coś mówi, w każdym razie wiem jaki jest poziom na magisterce, a to mniej więcej można sobie policzyć, co się osiąga po tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alice Re: ILS UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 22:36 o, to dobre. A skąd w takim razie ci wszyscy z CPE co się tam nie dostali? uwierz - są tacy. Nic niezwykłego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: missi Re: ILS UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 00:32 Czy ktoś może spoza listy przyjętych, składał odwołanie i z jakim skutkiem. jestem blisko progu i się zastanawiam czy próbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: ILS UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 12:50 a nie za późno już przypadkiem na odwołanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: missi Re: ILS UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 22:45 Decyzję odebrałam 7 dni temu, więc chyba nie za późno, ale dostałam się tez na inny dobry kierunek, więc dlatego się zastanawiam. Czy ktoś może składał odwołanie na ILS? albo wie coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś