Dodaj do ulubionych

Odwołania UAM...

29.08.05, 13:05
Na wiekszości uczelni odwołania zostały juz rozpatrzone,a nawet zdarzyli
przeprowadzic drugi nabór..Tylko na UAMie czeka się tak długo...Kiedy beda
wyniki?!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: :/ Re: Odwołania UAM... IP: *.icpnet.pl 29.08.05, 15:31
      www.amu.edu.pl/index.php?linkid=1287
      A na jaki kierunek skladalas odwolanie?
      • Gość: Carisma154 Re: Odwołania UAM... IP: *.acn.waw.pl 29.08.05, 15:34
        no własnie!! ja składałam odwołanie na filologię rosyjska- dostałam 19pkt na 20
        możliwych i mnie nie przyjeli... Wszystko przez tą reformę, moja wina że starą
        maturę zdawałam,... :/ Ale jak z takim wynikiem sie nie dostałam, to w cuda juz
        nie wierzę
        • Gość: I'ska Re: Odwołania UAM... IP: 193.0.117.* 29.08.05, 16:07
          Dzwoniłam dziś do Działu Nauczania UAM - odwołania są już rozpatrzone, teraz
          czekają tylko na podpis rektora... O wynikach rozpatrzeń będzie link na
          www.amu.edu.pl w lewym górnym rogu.
          • Gość: Paulina Re: Odwołania UAM... IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.05, 16:11
            Ana jaki kierunek składałas odwołaniei ilepkt Ci brakowało?Cieszę się, że będą
            w końcu wyniki...wreszcie się wszystko rozstrzygnie...
            • Gość: ehh Re: Odwołania UAM... IP: *.zagorow.sdi.tpnet.pl 29.08.05, 17:02
              ale kiedy wreszcie będziemy wiedzieć??
              • Gość: ona Re: Odwołania UAM... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 19:36
                Ja składałam odwołanie na germanistyke i czekam...miejmy nadzieje,ze do piątku
                bedzie coś wiadomo!!!
    • Gość: martucha Re: Odwołania UAM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 20:37
      mam pytanko czy jak bym do nich teraz zadzwonniła to by mi powiedzieli na
      jakiej zasadzie ropatrywali odwolania?/od ilu brakujących punktow na liscie
      rezerwowej przyjmowali??
      • Gość: patunia_pati =) Re: Odwołania UAM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:02
        witam =)) jesli ktos bedzie mial jakies info to bardzo prosze o kontakt..moje
        gg 7090378
        btw. moje odwolanie --->> kierunek administracja
        pozdrawiam oczekujacych =))
        • Gość: ona Re: Odwołania UAM... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 14:52
          Myslicie,ze jest szansa,zeby podali wyniki 1 września????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka