mateo_cogito 05.09.05, 12:31 Czy ktoś mógłby mi napisać jak jest w DS nr 2 ?? Od października będę tam pomieszkiwał :) :) Z góry dzięki za wszelkie info :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: upper Re: ~Dom Studenta nr 2 "Żwirek" na UW- jak tam je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 17:04 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasd Re: ~Dom Studenta nr 2 "Żwirek" na UW- jak tam je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 21:14 a skad masz pewnosc ze wlasnie tam?? bo chyba jeszcze nia ma 100% pewnosci. podobno hujnie, ale to jak wszedzie na uw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateo_cogito Re: ~Dom Studenta nr 2 "Żwirek" na UW- jak tam je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 15:11 pewność mam- tak powiedziała pani z dziekanatu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: ~Dom Studenta nr 2 "Żwirek" na UW- jak tam je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 13:54 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko Re: ~Dom Studenta nr 2 "Żwirek" na UW- jak tam je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 14:00 Ja chyba będe w Muchomorku ale nie wiem jeszcze czy nie znadje mieszkania.. w sumie nie wiem czy nie lepiej na pierwszym roku pomieszkać w akademiku i zapoznać ludzi.. Tylko tam pewnie jest 0 prywatności, cichych miejsc, wszędzie napchane ludźmi w pokojach i nie da się uczyć i jeszcze pewnie jest syf.. więc nie wiem. też czekam na jakieś info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bicz:P Re: ~Dom Studenta nr 2 "Żwirek" na UW- jak tam je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 22:46 nie no uczyć się tam spokojnie można... :) Odpowiedz Link Zgłoś
incognito okropnie 07.09.05, 23:49 Brud, smród, karaluchy biegające w nocy i inne robactwo. Małe pokoje, na 4 osoby jedno rozwalone biurko. Zero intymności, domowej atmosfery. Gotowanie w ogólnej kuchni, z której kradną żarcie z garnkami gdy zostawi się na ogniu by coś się gotowało. Wiele przeszłam, ale stamtąd musiałam szybko zwiewać. Współczuję Odpowiedz Link Zgłoś