Dodaj do ulubionych

~Dom Studenta nr 2 "Żwirek" na UW- jak tam jest ??

05.09.05, 12:31
Czy ktoś mógłby mi napisać jak jest w DS nr 2 ?? Od października będę tam
pomieszkiwał :) :) Z góry dzięki za wszelkie info :)
Obserwuj wątek
    • Gość: upper Re: ~Dom Studenta nr 2 "Żwirek" na UW- jak tam je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 17:04
      up
      • Gość: dasd Re: ~Dom Studenta nr 2 "Żwirek" na UW- jak tam je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 21:14
        a skad masz pewnosc ze wlasnie tam?? bo chyba jeszcze nia ma 100% pewnosci.
        podobno hujnie, ale to jak wszedzie na uw
        • Gość: mateo_cogito Re: ~Dom Studenta nr 2 "Żwirek" na UW- jak tam je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 15:11
          pewność mam- tak powiedziała pani z dziekanatu :)
          • Gość: up Re: ~Dom Studenta nr 2 "Żwirek" na UW- jak tam je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 13:54
            .
            • Gość: pytanko Re: ~Dom Studenta nr 2 "Żwirek" na UW- jak tam je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 14:00
              Ja chyba będe w Muchomorku ale nie wiem jeszcze czy nie znadje mieszkania.. w
              sumie nie wiem czy nie lepiej na pierwszym roku pomieszkać w akademiku i
              zapoznać ludzi.. Tylko tam pewnie jest 0 prywatności, cichych miejsc, wszędzie
              napchane ludźmi w pokojach i nie da się uczyć i jeszcze pewnie jest syf.. więc
              nie wiem. też czekam na jakieś info
              • Gość: bicz:P Re: ~Dom Studenta nr 2 "Żwirek" na UW- jak tam je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 22:46
                nie no uczyć się tam spokojnie można... :)
    • incognito okropnie 07.09.05, 23:49
      Brud, smród, karaluchy biegające w nocy i inne robactwo.
      Małe pokoje, na 4 osoby jedno rozwalone biurko.
      Zero intymności, domowej atmosfery.
      Gotowanie w ogólnej kuchni, z której kradną żarcie z garnkami gdy zostawi się
      na ogniu by coś się gotowało.
      Wiele przeszłam, ale stamtąd musiałam szybko zwiewać.

Współczuję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka