Dodaj do ulubionych

SWPS Sopot

06.09.05, 13:47
Ludziska z pierwszego roku SWPS w Sopocie, może sie poznamy?:D Piszcie kto
idzie, w grupie razniej ;)
Obserwuj wątek
    • dorciaq Re: SWPS Sopot 06.09.05, 18:04
      Nikt? Ide tam sama??:(( ;)
      • Gość: mgg555 Re: SWPS Sopot IP: *.promax / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 19:08
        Yyy... Ladne miasto i dobra uczelnia :D
        pozdrawiam
        • Gość: ja Re: SWPS Sopot IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 06.09.05, 20:27
          czesc dorota zgadnij kto to
          • dorciaq Re: SWPS Sopot 06.09.05, 21:29
            czyzby helen galazka?:P
            • Gość: helen Re: SWPS Sopot IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 06.09.05, 21:41
              egzakli, musialam sie przeniesc z 'o maturze' co tez uczynilam z wielkim bolem serca
              • dorciaq Re: SWPS Sopot 06.09.05, 21:44
                Jak widzisz ja tez:P Ale spoko przyzwyczaisz sie, ja juz to zrobilam;) Martwi
                mnie tylko to ze nikt nie idzie na SWPS do Sopotu;)
    • Gość: helen Re: SWPS Sopot IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 06.09.05, 21:51
      jak tu nastukamy jeszcze troche postow to na pewno sie zainteresuja...
      • dorciaq Re: SWPS Sopot 07.09.05, 13:31
        Nio wlasnie... albo zauwaza i sie wpisza eheh:D To dajemy helenko:P
        • Gość: M. Re: SWPS Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 14:44
          Ja idę do Wawy. ;) A na co idziecie?
          • dorciaq Re: SWPS Sopot 07.09.05, 18:26
            W Sopocie mamy do wyboru psychologie i... psychologie:D Wiec ide na
            psychologie;) kliniczna:) A Ty?:)
            • ksieznabona Re: SWPS Sopot 08.09.05, 20:50
              Ja idę :) Ale na organizacji i konsumenta.

I nie wiem o której rozpoczęcie :P
              • dorciaq Re: SWPS Sopot 08.09.05, 20:52
                O 12!:D W sobote na AWFIE:D Tzn 1 października oczywiscie;)
                • Gość: ksieznabona Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 10:37
                  mhm, czemu ja nigdy nic nie wiem :D
                  • dorciaq Re: SWPS Sopot 09.09.05, 10:59
                    Hmmm nie mam pojecia dlaczego zazwyczaj to ja nic o niczym nie wiem:P Informacja
                    o rozpoczeciu jest ukryta na stronie internetowej w dziale rekrutacja:D Tak
                    wyglada: Szanowni Studenci!

Pragniemy poinformować, że uroczysta inauguracja roku akademickiego 2005/2006
                    odbędzie się
                    1 października 2005, o godzinie 12,00
                    w Sali Kongresowej AWF i S w Gdańsku, ul. Wiejska 1

Wykład inauguracyjny wygłosi prof. dr hab. Edward Nęcka
                    Tytuł wykładu „Świadoma i nieświadoma inteligencja ”

W połowie września wyślemy do Państwa korespondencję z planami zajęć oraz
                    oficjalnymi zaproszeniami na inaugurację roku akademickiego 2005/2006.

Sasasa normalnie czuje sie jak wydzial sledczy:D
                    • kwiatuszek999 Re: SWPS Sopot 09.09.05, 13:28
                      a ja mam do was takie pytanko, ile kosztuje rok psychologii w SWPS w Sopocie?
                      czy ceny sa takie same jak w Wawie?
                      • dorciaq Re: SWPS Sopot 09.09.05, 13:51
                        Rok psychologii w Sopocie kosztuje 6 700 coś, już dobrze nie pamiętam, ale jedno
                        jest pewne, jest taniej niż w Warszawie:)
                        • Gość: M. Re: SWPS Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 15:35
                          No bo co stolyca, to stolyca. ;)

U nas trochę większy wybór. :) A psychologii jakie są kierunki poza kliniczną i
                          spoleczną? Ja na kliniczna idę. I chyba rozpoczęcie mamy 4 października... ale
                          glowy sobie nie dam uciąć... ;]
                          • dorciaq Re: SWPS Sopot 09.09.05, 15:57
                            Oj tam:P Ja bym sie nie cieszyla tak bardzo:P W koncu placicie wiecej:P A co do
                            kierunków to mamy 3:D Psychologie kliniczna, organizacji i zarzadzania, oraz
                            wspomagania rozwoju:D Tak duzo do wyboru, ze az mi sie w glowie zakrecilo;D W
                            sumie to my chyba nie mamy jako osobnej specjalizacji psychologii spolecznej
                            (tak mi sie wydaje hmmmm....), no ale coz:D

4 pazdziernika mowisz:> dlaczego my zaczynamy szybciej:>
                            • Gość: M. Re: SWPS Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 17:02
                              Bo mniej płacicie :P
                              • dorciaq Re: SWPS Sopot 09.09.05, 18:26
                                Ahaa i za kare musimy isc wczesniej tak:P no fajnie:P
                                • Gość: helen Re: SWPS Sopot IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 10.09.05, 11:11
                                  a my zaczynamy 26.09 i co? nic nie placimy ale mamy wiecej wolnego przed swietami
                                  • dorciaq Re: SWPS Sopot 11.09.05, 13:54
                                    Nio wiec wlasnie, za kare musisz wczesniej zaczynac:P Jak tam Twoj nastroj przed
                                    dłubaniem w gipsie i roznych innych surowcach?:D
    • dorciaq Re: SWPS Sopot 12.09.05, 16:38
      up
      • Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 10:56
        Ja idę do sopotu!=D
        • Gość: tom Re: SWPS Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 13:20
          ja tez ide do sopotu.
          a rozpoczecie mamy w sobote 1szego pewnie dlatego ze w poniedzialek 3ciego awf
          ma rozpoczecie. wiec moze zajecia zaczna sie dopiero we wtorek???
          • Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 20:49
            Nie licz na to;)niby z jakiej okazji?z okazji wtorku?=D
            • Gość: tom Re: SWPS Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 22:34
              skoro awf bedzie mial rozpoczecie w poniedzialek to nie bedzie miejsca na
              wyklady( no chyba ze wieczorem), no albo zamiast wykladow odrazu przejdziemy do
              rzeczy(cwiczen) na polanie :P
              • Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 09:34
                Hola hola!Przeciez nasza szkoła ma nowy budynek od tego roku-Sopot
                Wyścigi,chyba po to żeby już nigdzie nie jeździć na wykłady:) ech,zacznie się
                ciężkie życie studenta;/
                • dorciaq Re: SWPS Sopot 20.09.05, 10:28
                  Ha! Jest nas coraz wiecej:D Jak milo:D Dostaliscie juz zaproszenia na
                  rozpoczecie? Bo ja jeszcze nie:(( Chyba mnie tam nie chca:P Hmm skoro AWF
                  zaczyna 3ciego, to qrcze chyba bedziemy miec wyklady na po poludnie, a z reszta
                  nie wiem:D A co do tego budynku to mysle ze po prostu chcieli sie wyniesc z 3 LO
                  w Sopocie:D I podobno mamy miec tam tylko cwiczenia, widocznie nie ma tam zadnej
                  auli:P A ktora psychologie chcecie studiowac?:D
                  • Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 17:27
                    Dostałam zaproszenie wraz z planem.Zaproszenie owszem,bardzo przyjemne,ale plan
                    niekoniecznie:) Jaki macie numer grupy?Mój to CO5-SOP.
                    • Gość: M. Re: SWPS Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 18:37
                      Ha! A ja mam taki plan, że piątki mam wolne. ;) A w semestrze letnim czwartki i
                      piętki... :]
                      • dorciaq Re: SWPS Sopot 20.09.05, 22:21
                        ja ciagle czekam na swoj plan, czekam i czekam i pewnie sie nie doczekam:D Juz
                        bym chciala wszystko wiedziec, ta niepewnosc mnie wykonczy;D Aaa M. masz za dobrze:P

Ps: Chętnie z wami pogadam na gg, moj numer to 1330253 :)
                    • Gość: kulo Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 19:05
                      mi w szkole powiedzieli ze na polnej jest aula tylko na 90 osob. jak
                      przechodzilem kolo szkoly na polnej, to wygladalo tak jakby dopiero zaczeli tam
                      remont i smierdzialo farba olejna.

mi jeszcze nic nie przyslano.
                      • dorciaq Re: SWPS Sopot 20.09.05, 22:25
                        A w ogole to jaki fakultet wybraliscie i poziom warsztatow komputerowych? Ja
                        wybralam socjologie i poziom śr.zaawansowany
                        • Gość: M. Re: SWPS Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 13:27
                          Ja genetykę. Wzięłabym język migowy, albo seksuologię, ale już zajęte były. :(
                          • dorciaq Re: SWPS Sopot 22.09.05, 10:28
                            Cooo, nie zalamuj mnie, u nas do wyboru byla tylko socjologia albo ekonomia;( :D
                        • Gość: tom Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 15:37
                          ten plan to jakis zart. czy u was tez jest taka paranoja??? 1 wykllad lub 1
                          cwiczenia dzienne??
                          • Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:48
                            Si.14 godzin tygodniowo.Studiowanie.Ha.Ha.Jaką masz grupę?
                            • dorciaq Re: SWPS Sopot 22.09.05, 10:48
                              No niee:D Serio??:D Ja nawet jeszcze nie mam planu:D
                              • Gość: M. Re: SWPS Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:07
                                Poniedziałek: angielski i fakultet
                                Wtorek: wstęp do psychologii społecznej I, wstęp do psychologii ogólnej I
                                Środa: Umiejętności akademickie (???), okienko, Warsztaty adaptacyjno -
                                profilaktyczne (???)
                                Czwartek od 10:15: Wstęp do społecznej psychologii klinicznej, Medycyna
                                psychosomatyczna, dwa okienka, Biologiczne podstawy funkcjonowania człowieka

W drugim semestrze nie mam już fakultetu, mam warsztaty komputerowe.

U nas do wyboru były takie fakultety:
                                (semestr zimowy)
                                Wybrane zagadnienia z genetyki współczesnej
                                Etyka a życie publiczne
                                Podstawy Polskiego Jezyka Migowego (PJM)
                                Contemporary American Short Stories
                                Język sztuki - obraz jako komunikat
                                Zagadnienia historii filmu powszechnego
                                Analiza filozoficzna I
                                Geniusz i paleta: Twórczość wielkich mistrzów włoskiego Renesansu w świetle
                                najnowszych badań
                                Współczesne metody badań komputerowych
                                Pisanie
                                Mózg - kosmos pełen tajemnic
                                Wprowadzenie do języka arabskiego
                                Joga odwagi - sztuki walki wschodu
                                Wprowadzenie do języków chińskich i cywilizacji Azji Wschodniej
                                Incredible India - Indie, nowoczesność tradycji
                                Wprowadzenie do języka birmańskiego i buddyjskiej kultury życia codziennego
                                Socio-Cultural Perspectives of the European Union
                                Historia fotografii
                                Subcultures and cults
                                Forma i treść malarstwa surrealistycznego
                                Socjologia przestrzeni
                                Ameryka Łacińska - przestrzeń, kultury, społeczeństwa
                                (semestr letni)
                                Wprowadzenie do seksuologii
                                Przestrzeń, społeczeństwo, polityka Ameryki Łacińskiej
                                Buddyzm theravada w praktyce birmańskiej
                                Mózg - kosmos pełen tajemnic
                                Nauka języka arabskiego

Ale niestety im później były warsztaty komputerowe, tym mniejszy był wybór. No
                                ale ciekawie wygląda, nie? ;)
                                • dorciaq Re: SWPS Sopot 22.09.05, 13:17
                                  o matko:D wez juz cicho:P Bo sie zaraz zalamie i w ogole nie pojde na te studia,
                                  w sopocie nic nie ma:D
                            • dorciaq Re: SWPS Sopot 22.09.05, 13:14
                              Wlasnie dostalam zaproszenie i plan, mam grupe CO2-SOP, a to J11-SOP to co to jest?
                              • Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:03
                                Grupa z angielskiego
                                • Gość: tom Re: SWPS Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:24
                                  ja mam cos tam co5-sop? napewno 5. troche dziwne ze tak malo godzin.
                                  • Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:26
                                    To jesteśmy razem w grupie!Miło mi!:)
                                    • Gość: tom Re: SWPS Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 17:18
                                      o to powiedz jaki mamy plan, bo do mnie jeszcze nic nie przyslali, a
                                      powiedzieli mi przez telefon grupe.
                                      • Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:35
                                        Podaj maila
                                        • Gość: ksieznabona Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 11:22
                                          o,mi też przysłali. mam c09 i j09 grupy.
                                          • Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 12:10
                                            T oangielski mamy razem albo ćwiczenia=D z kim masz ang.w środę?
                                            • dorciaq Re: SWPS Sopot 25.09.05, 16:55
                                              a nikt nie ma mojej grupy? chlip:(
                                            • Gość: ksieznabona Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 19:48
                                              Natal: nie mam przy sobie planu, ale poszukam go niedlugo i sprawdze :) o,
                                              bardzo sie ciesze, ze ktos tutaj ma moja grupe w polowie :P

a bedzie drugi jezyk w ogole?
                                            • Gość: ksieznabona Re: SWPS Sopot IP: *.devs.futuro.pl 25.09.05, 21:53
                                              Natal: Sprawdziłam, mam z W.Błażkiem angielski.
                                              A tak poza tym to kopnęłam się przy grupie, bo jestem w c07 :>
                                              • Gość: natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 17:06
                                                Księżnabono!Winszuję pośpiesznie iż zajęcia z języka angielskiego mamy razem:)
                                                Zresztą,wykłady ma cały rocznik numer jednen na awf'ie więc właściwie,tylko dwa
                                                dni "oddzielnie" w grupach!Pozdrawiam!

P.S.Forumowcy!a może jakieś integracyjne piwo przed rozpoczęciem?
                                                • Gość: ksieznabona Re: SWPS Sopot IP: *.devs.futuro.pl 26.09.05, 18:09
                                                  forumowcy milczą? niegłupi pomysł, jestem za :) tylko, żeby więcej chętnych się
                                                  zgłosiło :)
                                                  • dorciaq Re: SWPS Sopot 26.09.05, 19:51
                                                    Tez jestem za:) Moja kolezanka ktora takze idzie na swps (grupa C05:> rowniez
                                                    jest za;) To kiedy i gdzie:D
                                                  • Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:05
                                                    No proszę bardzo!Jeszcze użytkownicy grono.net są za!=D Skonsultuje się z
                                                    resztą i napiszę wytczne!
                                                  • dorciaq Re: SWPS Sopot 26.09.05, 21:24
                                                    Jestes na gronie?:D Ja tez:D Jak kiedys napisalam na forum SWPS to nikt sie nie
                                                    wpisal, wiec myslalam ze nikogo tam nie maz Sopockiego, w sumie to forum wyglada
                                                    tylko na warszawskie:/
                                                  • Gość: ksieznabona Re: SWPS Sopot IP: *.devs.futuro.pl 27.09.05, 08:03
                                                    nie przyszło mi do głowy, żeby nawet poszukać SWPS na gronie :)
                                                  • Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:35
                                                    szukajcie mnie pod "kenbi" to na gronie zgadamy się co do spotkania.Proponuje
                                                    czwartek!
                                                  • dorciaq Re: SWPS Sopot 27.09.05, 11:41
                                                    Natal zostawilam Ci wiadomosc na gronie, mam nadzieje ze ja dostaniesz, bo
                                                    jeszcze nie umiem sie gronem poslugiwac i na dodatek wyskoczyl mi jakis blad i w
                                                    ogole tragedia:D
                                                  • Gość: Natal Spotkanie ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 18:44
                                                    Proponuję spotkanie w czwartek 29.09.2005 w Sopocie(pomiędzy Gdynią a Gdańskiem
                                                    żeby było sprawiedliwie) o godzinie 18:00 pod sławetnym McDonaldsem!

Uprzejmie proszę o potwierdzenie przybycia(lub nie). :)
                                                  • Gość: ksieznabona Re: Spotkanie ! IP: *.devs.futuro.pl 27.09.05, 22:33
                                                    myślę, że mi pasuje. ja jako dwie osoby, bo prawdopodobnie zjawi się ze mną
                                                    jeszcze jedno dziewczę, które jest jak my pierwszakiem swps :>
                                                  • dorciaq Re: Spotkanie ! 27.09.05, 22:48
                                                    Bede na 100%, kolezanka takze:)
                                                  • Gość: isi Re: Spotkanie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 22:55
                                                    czesc wshystkim=) ja mam z kolei grupe C01 i ang J12(ma ktos moze choc jedna
                                                    taka sama?=>). jak ustalicie kiedy spotkanko napishcie tutaj a chetnie wpadne=)
                                                  • Gość: Natal Re: Spotkanie ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 08:13
                                                    Co do spotkania-podjedź suwakiem wyżej!:)
                                                  • Gość: M. Re: SWPS Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 00:19
                                                    Zauważyłam, że do grona nie można wejść, jak ktoś nie zaprosi. Zaproście
                                                    mnie! :]
                                                  • Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 10:27
                                                    a ja dostalam zaproshenie i mimo to nie moge sie zalogowac=> jakis pasQdny
                                                    blad=/ wiec mam pytanko: czy duzo ludzi bedzie?? tak mniej wiecej...=>
                                                  • Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 11:37
                                                    Ok.8-10...czyli sporo.
                                                  • dorciaq Re: SWPS Sopot 29.09.05, 11:59
                                                    M. podaj maila to Cie zaprosze:D Isi qrcze, mamy prawie taka sama grupe, ja mam
                                                    C02 i J11, PRAWIE ta sama:P
                                                  • Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 12:56
                                                    haha prawie robi tu dorociaQ megasna roznice=>> a skad wogole jestescie (do
                                                    wshytskich=D)Qrcze nie wiem czy sie wyrobie ale sie postaram, upewniam sie
                                                    jeshcze raz bo troshke zakrecona dzisiaj jestem: to spotkanko jest dzisiaj na
                                                    18 kolo MC?=)
                                                  • dorciaq Re: SWPS Sopot 29.09.05, 13:17
                                                    oj tam zaraz megasna:P Tak tak spotkanko jest na 18 pod MC w Sopocie:D No
                                                    postaraj sie, musimy sie jednoczyc, biedne koty z SWPS:D A tak w ogole to jestem
                                                    z gdanska:)
                                                  • Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 13:23
                                                    a ja z gdyni, konkretniej dabrova=) jeshcze sie wypytam troshke: jakis
                                                    konkretny planik macie?=> bo Qrcze jesli wogole bym wpadla to bym miala raczej
                                                    niewiele czasiQ=( chyba ze bym poodkladala pare spraw na pozniejsha godzinke...
                                                  • dorciaq Re: SWPS Sopot 29.09.05, 13:29
                                                    aaa ja nie wiem:D W sprawie spotkania niech sie Natal wypowie, bo ona jest tu
                                                    mozgiem tego przedsiewziecia:D Jak mozesz poodkladac na pozniejsza godzine, to
                                                    odkladaj:D Na pewno bedzie fajnie;D
                                                  • Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 13:59
                                                    tak mnie namawiash ze chyba normalnie sie sQshe=> hyhy postaram sie bynajmniej
                                                    chociaz troshke Wam potowarzyshyc. jak ktos zobaczy zblizajaca sie do MC
                                                    dzieFczyne z pomaranczowo-rozowa torba i butach w tych samych kolorkach to to
                                                    zapewne bede ja=))) ale nie obiecuje nic! albo mi sie uda=D ... albo tesh nie=(
                                                  • Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 14:39
                                                    Dorciaqu...mózg imprezy jest zawładnięty przez trawiącą oragnizm gorączkę,ale
                                                    się stawi napewno!a jak się poznamy?ja będę miała jakiś szal na szyi:P
                                                  • Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 14:47
                                                    ja jesli bede to jush napisalam po czym mozna mnie poznac=) Pytanko do Natal: z
                                                    ktorej czesci 3miasta jestes?=) wspolczuje z powodu goraczki...=<
                                                  • Gość: M. Re: SWPS Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 14:43
                                                    magadalena@interia.pl
                                                  • dorciaq Re: SWPS Sopot 29.09.05, 15:06
                                                    M. zaproszonko juz wyslalam:D
                                                    Natal wspolczuje Ci, wlasnie teraz sie rozchorowac.. jaa.. ale to jakas wieksza
                                                    epidemia sie szykuje, bo ostatnio duzo osob zachorowalo(w tym moja babcia;), ja
                                                    na szczescie zdazylam sie zaszczepic przeciwko grypie, wiec nie grozna mi choroba;D
                                                    Qrcze no, po czym sie poznamy, hm hm, mam buty granatowe z rozowymi paskami:D
                                                    Naprawde nie moge wymyslec nic lepszego:P
                                                  • Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 15:07
                                                    Ja jestem z chwarzna,miasto Gdynia,gmina Gdynia=D
                                                  • Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 15:14
                                                    to ode mnie kawalek busem 147=D <mieshkam na dabrowie> a jakie macie fryzurki
                                                    czy tesh kolorki wlosow? <moze tak bedzie latwiej sie poznac> hyhy
                                                  • dorciaq Re: SWPS Sopot 29.09.05, 15:22
                                                    mam taki hmm sredni blond, dlugosc troche za ramiona:D przedzialek na bok, ot i
                                                    cala fryzura:D moja kolezanka jest bardziej charakterystyczna, ma takie loczki
                                                    kasztanowe na glowie:D
                                                  • Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 15:31
                                                    jakos chyba damy rade=>> jesli chodzi o moje wloski (o ile sie tam dzisiaj
                                                    pojawie-przypominam=P) to sa bardzo jasniutkie + krotka, prosta grzyweczka=)
                                                  • dorciaq Re: SWPS Sopot 29.09.05, 15:26
                                                    A skoro piszecie tez dzielnice, to ja tez napisze, nie bede gorsza;D jestem z
                                                    Przymorza:D
                                                  • Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 15:33
                                                    o! na Przymorzu i w okolicach z kolei bywam praktycznie codziennie=))) hyhy
                                                  • dorciaq Re: SWPS Sopot 29.09.05, 15:35
                                                    Naprawde?:D A co tam robisz?:D Ej to moze my sie znamy i o tym nie wiemy?;D
                                                  • Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 15:40
                                                    coz ja tam robie?=> a moj chlopak mieshka w okolicach, a ze u niego bywam
                                                    praktycznie codziennie to ta okolica nie jest mi obca=) na zaQpki chodzimy do
                                                    alfy, a do kina do kinoplexu=) hyhy
                                                  • dorciaq Re: SWPS Sopot 29.09.05, 15:45
                                                    no i wszystko jasne;D ja tez na zakupy pomykam do alfonsa, do kina tak samo;)
                                                  • Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 15:48
                                                    Dobra,nie marudzić tylko przychodzić!!
                                                  • Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 15:56
                                                    ja jak na razie czekam na telefon, po ktorym bede wshytsko wiedziala=)) czy uda
                                                    mi sie przyjechac i spotkac z Wami, a jesli tak to takze ile czasu bede miala
                                                    do dyspozycji=>
                                                  • Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 16:00
                                                    Natal... zdradzish troshke jak wygladash?=P
                                                  • Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 16:16
                                                    a bedzie wiecej osob niz dorociaQ z kolezanka, Natal i eventualnie ja?=) bo nie
                                                    mialam okazji z nikim wiecej klikac jak na razie=)
                                                  • dorciaq Re: SWPS Sopot 29.09.05, 16:22
                                                    Natal mowila ze ma byc 8-10 osob, ma byc tez ksieznabona z kolezanka, i ludzie z
                                                    grona(chyba), nic wiecej nie wiem:D
                                                  • Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 16:31
                                                    mam wiadomosc: bede na 100% =D wyladuje pod MC kilka minut przed 18. ale
                                                    emocjonujace spotkanko=P hyhy mam nadzieje ze sie jakos tam odnajdziemy...=))
                                                  • dorciaq Re: SWPS Sopot 29.09.05, 16:38
                                                    No i super:D To do 18 sasasasa:D
                                                  • Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 16:41
                                                    Ja się spóźnię 2 minutki!
                                                  • Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 16:43
                                                    Natal, Ty czasem nie jedziesh przez dabrove i nie przesiadash sie na 181? (tak
                                                    pytam na wshelki wypadek) hyhy
                                                  • Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 16:45
                                                    tak pytam, bo to by sie zgadzalo. tzn gdybym ja jechala pozniejshym 181 to bym
                                                    tesh sie spoznila 2 minutki=> jesli tak, to moze sie jush spotkamy w busie?=)
                                                  • dorciaq Re: SWPS Sopot 29.09.05, 16:53
                                                    a ja chyba pierwszy raz w zyciu sie nie spoznie, a nawet bede przed czasem:D
                                                  • Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 17:05
                                                    Natal mi cos nie odpisuje ktoredy jedzie...=( chlip chlip w takim razie zaraz
                                                    bede wychodzila z domQ i bede na miejscu przed czasem=) mnie na pewno poznacie,
                                                    bo oprocz pomaranczowo-rozowej torby i butow mam zielona bluze wiec raczej
                                                    latwo mnie dostrzec=) zatem do zobaczenia!!=D
                                                  • Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 30.09.05, 10:40
                                                    moj gadu-gadu to : 952791 =)
    • Gość: tropiciel głupich [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:13
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • dorciaq Re: SWPS Sopot 29.09.05, 16:50
      Ha, mam 100 wpis jee:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka