dorciaq 06.09.05, 13:47 Ludziska z pierwszego roku SWPS w Sopocie, może sie poznamy?:D Piszcie kto idzie, w grupie razniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mgg555 Re: SWPS Sopot IP: *.promax / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 19:08 Yyy... Ladne miasto i dobra uczelnia :D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SWPS Sopot IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 06.09.05, 20:27 czesc dorota zgadnij kto to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helen Re: SWPS Sopot IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 06.09.05, 21:41 egzakli, musialam sie przeniesc z 'o maturze' co tez uczynilam z wielkim bolem serca Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 06.09.05, 21:44 Jak widzisz ja tez:P Ale spoko przyzwyczaisz sie, ja juz to zrobilam;) Martwi mnie tylko to ze nikt nie idzie na SWPS do Sopotu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helen Re: SWPS Sopot IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 06.09.05, 21:51 jak tu nastukamy jeszcze troche postow to na pewno sie zainteresuja... Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 07.09.05, 13:31 Nio wlasnie... albo zauwaza i sie wpisza eheh:D To dajemy helenko:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: SWPS Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 14:44 Ja idę do Wawy. ;) A na co idziecie? Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 07.09.05, 18:26 W Sopocie mamy do wyboru psychologie i... psychologie:D Wiec ide na psychologie;) kliniczna:) A Ty?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ksieznabona Re: SWPS Sopot 08.09.05, 20:50 Ja idę :) Ale na organizacji i konsumenta. I nie wiem o której rozpoczęcie :P Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 08.09.05, 20:52 O 12!:D W sobote na AWFIE:D Tzn 1 października oczywiscie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksieznabona Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 10:37 mhm, czemu ja nigdy nic nie wiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 09.09.05, 10:59 Hmmm nie mam pojecia dlaczego zazwyczaj to ja nic o niczym nie wiem:P Informacja o rozpoczeciu jest ukryta na stronie internetowej w dziale rekrutacja:D Tak wyglada: Szanowni Studenci! Pragniemy poinformować, że uroczysta inauguracja roku akademickiego 2005/2006 odbędzie się 1 października 2005, o godzinie 12,00 w Sali Kongresowej AWF i S w Gdańsku, ul. Wiejska 1 Wykład inauguracyjny wygłosi prof. dr hab. Edward Nęcka Tytuł wykładu „Świadoma i nieświadoma inteligencja ” W połowie września wyślemy do Państwa korespondencję z planami zajęć oraz oficjalnymi zaproszeniami na inaugurację roku akademickiego 2005/2006. Sasasa normalnie czuje sie jak wydzial sledczy:D Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek999 Re: SWPS Sopot 09.09.05, 13:28 a ja mam do was takie pytanko, ile kosztuje rok psychologii w SWPS w Sopocie? czy ceny sa takie same jak w Wawie? Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 09.09.05, 13:51 Rok psychologii w Sopocie kosztuje 6 700 coś, już dobrze nie pamiętam, ale jedno jest pewne, jest taniej niż w Warszawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: SWPS Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 15:35 No bo co stolyca, to stolyca. ;) U nas trochę większy wybór. :) A psychologii jakie są kierunki poza kliniczną i spoleczną? Ja na kliniczna idę. I chyba rozpoczęcie mamy 4 października... ale glowy sobie nie dam uciąć... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 09.09.05, 15:57 Oj tam:P Ja bym sie nie cieszyla tak bardzo:P W koncu placicie wiecej:P A co do kierunków to mamy 3:D Psychologie kliniczna, organizacji i zarzadzania, oraz wspomagania rozwoju:D Tak duzo do wyboru, ze az mi sie w glowie zakrecilo;D W sumie to my chyba nie mamy jako osobnej specjalizacji psychologii spolecznej (tak mi sie wydaje hmmmm....), no ale coz:D 4 pazdziernika mowisz:> dlaczego my zaczynamy szybciej:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: SWPS Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 17:02 Bo mniej płacicie :P Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 09.09.05, 18:26 Ahaa i za kare musimy isc wczesniej tak:P no fajnie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helen Re: SWPS Sopot IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 10.09.05, 11:11 a my zaczynamy 26.09 i co? nic nie placimy ale mamy wiecej wolnego przed swietami Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 11.09.05, 13:54 Nio wiec wlasnie, za kare musisz wczesniej zaczynac:P Jak tam Twoj nastroj przed dłubaniem w gipsie i roznych innych surowcach?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 10:56 Ja idę do sopotu!=D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: SWPS Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 13:20 ja tez ide do sopotu. a rozpoczecie mamy w sobote 1szego pewnie dlatego ze w poniedzialek 3ciego awf ma rozpoczecie. wiec moze zajecia zaczna sie dopiero we wtorek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 20:49 Nie licz na to;)niby z jakiej okazji?z okazji wtorku?=D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: SWPS Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 22:34 skoro awf bedzie mial rozpoczecie w poniedzialek to nie bedzie miejsca na wyklady( no chyba ze wieczorem), no albo zamiast wykladow odrazu przejdziemy do rzeczy(cwiczen) na polanie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 09:34 Hola hola!Przeciez nasza szkoła ma nowy budynek od tego roku-Sopot Wyścigi,chyba po to żeby już nigdzie nie jeździć na wykłady:) ech,zacznie się ciężkie życie studenta;/ Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 20.09.05, 10:28 Ha! Jest nas coraz wiecej:D Jak milo:D Dostaliscie juz zaproszenia na rozpoczecie? Bo ja jeszcze nie:(( Chyba mnie tam nie chca:P Hmm skoro AWF zaczyna 3ciego, to qrcze chyba bedziemy miec wyklady na po poludnie, a z reszta nie wiem:D A co do tego budynku to mysle ze po prostu chcieli sie wyniesc z 3 LO w Sopocie:D I podobno mamy miec tam tylko cwiczenia, widocznie nie ma tam zadnej auli:P A ktora psychologie chcecie studiowac?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 17:27 Dostałam zaproszenie wraz z planem.Zaproszenie owszem,bardzo przyjemne,ale plan niekoniecznie:) Jaki macie numer grupy?Mój to CO5-SOP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: SWPS Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 18:37 Ha! A ja mam taki plan, że piątki mam wolne. ;) A w semestrze letnim czwartki i piętki... :] Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 20.09.05, 22:21 ja ciagle czekam na swoj plan, czekam i czekam i pewnie sie nie doczekam:D Juz bym chciala wszystko wiedziec, ta niepewnosc mnie wykonczy;D Aaa M. masz za dobrze:P Ps: Chętnie z wami pogadam na gg, moj numer to 1330253 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulo Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 19:05 mi w szkole powiedzieli ze na polnej jest aula tylko na 90 osob. jak przechodzilem kolo szkoly na polnej, to wygladalo tak jakby dopiero zaczeli tam remont i smierdzialo farba olejna. mi jeszcze nic nie przyslano. Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 20.09.05, 22:25 A w ogole to jaki fakultet wybraliscie i poziom warsztatow komputerowych? Ja wybralam socjologie i poziom śr.zaawansowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: SWPS Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 13:27 Ja genetykę. Wzięłabym język migowy, albo seksuologię, ale już zajęte były. :( Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 22.09.05, 10:28 Cooo, nie zalamuj mnie, u nas do wyboru byla tylko socjologia albo ekonomia;( :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 15:37 ten plan to jakis zart. czy u was tez jest taka paranoja??? 1 wykllad lub 1 cwiczenia dzienne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:48 Si.14 godzin tygodniowo.Studiowanie.Ha.Ha.Jaką masz grupę? Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 22.09.05, 10:48 No niee:D Serio??:D Ja nawet jeszcze nie mam planu:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: SWPS Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:07 Poniedziałek: angielski i fakultet Wtorek: wstęp do psychologii społecznej I, wstęp do psychologii ogólnej I Środa: Umiejętności akademickie (???), okienko, Warsztaty adaptacyjno - profilaktyczne (???) Czwartek od 10:15: Wstęp do społecznej psychologii klinicznej, Medycyna psychosomatyczna, dwa okienka, Biologiczne podstawy funkcjonowania człowieka W drugim semestrze nie mam już fakultetu, mam warsztaty komputerowe. U nas do wyboru były takie fakultety: (semestr zimowy) Wybrane zagadnienia z genetyki współczesnej Etyka a życie publiczne Podstawy Polskiego Jezyka Migowego (PJM) Contemporary American Short Stories Język sztuki - obraz jako komunikat Zagadnienia historii filmu powszechnego Analiza filozoficzna I Geniusz i paleta: Twórczość wielkich mistrzów włoskiego Renesansu w świetle najnowszych badań Współczesne metody badań komputerowych Pisanie Mózg - kosmos pełen tajemnic Wprowadzenie do języka arabskiego Joga odwagi - sztuki walki wschodu Wprowadzenie do języków chińskich i cywilizacji Azji Wschodniej Incredible India - Indie, nowoczesność tradycji Wprowadzenie do języka birmańskiego i buddyjskiej kultury życia codziennego Socio-Cultural Perspectives of the European Union Historia fotografii Subcultures and cults Forma i treść malarstwa surrealistycznego Socjologia przestrzeni Ameryka Łacińska - przestrzeń, kultury, społeczeństwa (semestr letni) Wprowadzenie do seksuologii Przestrzeń, społeczeństwo, polityka Ameryki Łacińskiej Buddyzm theravada w praktyce birmańskiej Mózg - kosmos pełen tajemnic Nauka języka arabskiego Ale niestety im później były warsztaty komputerowe, tym mniejszy był wybór. No ale ciekawie wygląda, nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 22.09.05, 13:17 o matko:D wez juz cicho:P Bo sie zaraz zalamie i w ogole nie pojde na te studia, w sopocie nic nie ma:D Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 22.09.05, 13:14 Wlasnie dostalam zaproszenie i plan, mam grupe CO2-SOP, a to J11-SOP to co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:03 Grupa z angielskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: SWPS Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:24 ja mam cos tam co5-sop? napewno 5. troche dziwne ze tak malo godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:26 To jesteśmy razem w grupie!Miło mi!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: SWPS Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 17:18 o to powiedz jaki mamy plan, bo do mnie jeszcze nic nie przyslali, a powiedzieli mi przez telefon grupe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:35 Podaj maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksieznabona Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 11:22 o,mi też przysłali. mam c09 i j09 grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 12:10 T oangielski mamy razem albo ćwiczenia=D z kim masz ang.w środę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksieznabona Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 19:48 Natal: nie mam przy sobie planu, ale poszukam go niedlugo i sprawdze :) o, bardzo sie ciesze, ze ktos tutaj ma moja grupe w polowie :P a bedzie drugi jezyk w ogole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksieznabona Re: SWPS Sopot IP: *.devs.futuro.pl 25.09.05, 21:53 Natal: Sprawdziłam, mam z W.Błażkiem angielski. A tak poza tym to kopnęłam się przy grupie, bo jestem w c07 :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 17:06 Księżnabono!Winszuję pośpiesznie iż zajęcia z języka angielskiego mamy razem:) Zresztą,wykłady ma cały rocznik numer jednen na awf'ie więc właściwie,tylko dwa dni "oddzielnie" w grupach!Pozdrawiam! P.S.Forumowcy!a może jakieś integracyjne piwo przed rozpoczęciem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksieznabona Re: SWPS Sopot IP: *.devs.futuro.pl 26.09.05, 18:09 forumowcy milczą? niegłupi pomysł, jestem za :) tylko, żeby więcej chętnych się zgłosiło :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 26.09.05, 19:51 Tez jestem za:) Moja kolezanka ktora takze idzie na swps (grupa C05:> rowniez jest za;) To kiedy i gdzie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:05 No proszę bardzo!Jeszcze użytkownicy grono.net są za!=D Skonsultuje się z resztą i napiszę wytczne! Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 26.09.05, 21:24 Jestes na gronie?:D Ja tez:D Jak kiedys napisalam na forum SWPS to nikt sie nie wpisal, wiec myslalam ze nikogo tam nie maz Sopockiego, w sumie to forum wyglada tylko na warszawskie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksieznabona Re: SWPS Sopot IP: *.devs.futuro.pl 27.09.05, 08:03 nie przyszło mi do głowy, żeby nawet poszukać SWPS na gronie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:35 szukajcie mnie pod "kenbi" to na gronie zgadamy się co do spotkania.Proponuje czwartek! Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 27.09.05, 11:41 Natal zostawilam Ci wiadomosc na gronie, mam nadzieje ze ja dostaniesz, bo jeszcze nie umiem sie gronem poslugiwac i na dodatek wyskoczyl mi jakis blad i w ogole tragedia:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natal Spotkanie ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 18:44 Proponuję spotkanie w czwartek 29.09.2005 w Sopocie(pomiędzy Gdynią a Gdańskiem żeby było sprawiedliwie) o godzinie 18:00 pod sławetnym McDonaldsem! Uprzejmie proszę o potwierdzenie przybycia(lub nie). :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksieznabona Re: Spotkanie ! IP: *.devs.futuro.pl 27.09.05, 22:33 myślę, że mi pasuje. ja jako dwie osoby, bo prawdopodobnie zjawi się ze mną jeszcze jedno dziewczę, które jest jak my pierwszakiem swps :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isi Re: Spotkanie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 22:55 czesc wshystkim=) ja mam z kolei grupe C01 i ang J12(ma ktos moze choc jedna taka sama?=>). jak ustalicie kiedy spotkanko napishcie tutaj a chetnie wpadne=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natal Re: Spotkanie ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 08:13 Co do spotkania-podjedź suwakiem wyżej!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: SWPS Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 00:19 Zauważyłam, że do grona nie można wejść, jak ktoś nie zaprosi. Zaproście mnie! :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 10:27 a ja dostalam zaproshenie i mimo to nie moge sie zalogowac=> jakis pasQdny blad=/ wiec mam pytanko: czy duzo ludzi bedzie?? tak mniej wiecej...=> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 11:37 Ok.8-10...czyli sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 29.09.05, 11:59 M. podaj maila to Cie zaprosze:D Isi qrcze, mamy prawie taka sama grupe, ja mam C02 i J11, PRAWIE ta sama:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 12:56 haha prawie robi tu dorociaQ megasna roznice=>> a skad wogole jestescie (do wshytskich=D)Qrcze nie wiem czy sie wyrobie ale sie postaram, upewniam sie jeshcze raz bo troshke zakrecona dzisiaj jestem: to spotkanko jest dzisiaj na 18 kolo MC?=) Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 29.09.05, 13:17 oj tam zaraz megasna:P Tak tak spotkanko jest na 18 pod MC w Sopocie:D No postaraj sie, musimy sie jednoczyc, biedne koty z SWPS:D A tak w ogole to jestem z gdanska:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 13:23 a ja z gdyni, konkretniej dabrova=) jeshcze sie wypytam troshke: jakis konkretny planik macie?=> bo Qrcze jesli wogole bym wpadla to bym miala raczej niewiele czasiQ=( chyba ze bym poodkladala pare spraw na pozniejsha godzinke... Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 29.09.05, 13:29 aaa ja nie wiem:D W sprawie spotkania niech sie Natal wypowie, bo ona jest tu mozgiem tego przedsiewziecia:D Jak mozesz poodkladac na pozniejsza godzine, to odkladaj:D Na pewno bedzie fajnie;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 13:59 tak mnie namawiash ze chyba normalnie sie sQshe=> hyhy postaram sie bynajmniej chociaz troshke Wam potowarzyshyc. jak ktos zobaczy zblizajaca sie do MC dzieFczyne z pomaranczowo-rozowa torba i butach w tych samych kolorkach to to zapewne bede ja=))) ale nie obiecuje nic! albo mi sie uda=D ... albo tesh nie=( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 14:39 Dorciaqu...mózg imprezy jest zawładnięty przez trawiącą oragnizm gorączkę,ale się stawi napewno!a jak się poznamy?ja będę miała jakiś szal na szyi:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 14:47 ja jesli bede to jush napisalam po czym mozna mnie poznac=) Pytanko do Natal: z ktorej czesci 3miasta jestes?=) wspolczuje z powodu goraczki...=< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: SWPS Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 14:43 magadalena@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 29.09.05, 15:06 M. zaproszonko juz wyslalam:D Natal wspolczuje Ci, wlasnie teraz sie rozchorowac.. jaa.. ale to jakas wieksza epidemia sie szykuje, bo ostatnio duzo osob zachorowalo(w tym moja babcia;), ja na szczescie zdazylam sie zaszczepic przeciwko grypie, wiec nie grozna mi choroba;D Qrcze no, po czym sie poznamy, hm hm, mam buty granatowe z rozowymi paskami:D Naprawde nie moge wymyslec nic lepszego:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 15:07 Ja jestem z chwarzna,miasto Gdynia,gmina Gdynia=D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 15:14 to ode mnie kawalek busem 147=D <mieshkam na dabrowie> a jakie macie fryzurki czy tesh kolorki wlosow? <moze tak bedzie latwiej sie poznac> hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 29.09.05, 15:22 mam taki hmm sredni blond, dlugosc troche za ramiona:D przedzialek na bok, ot i cala fryzura:D moja kolezanka jest bardziej charakterystyczna, ma takie loczki kasztanowe na glowie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 15:31 jakos chyba damy rade=>> jesli chodzi o moje wloski (o ile sie tam dzisiaj pojawie-przypominam=P) to sa bardzo jasniutkie + krotka, prosta grzyweczka=) Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 29.09.05, 15:26 A skoro piszecie tez dzielnice, to ja tez napisze, nie bede gorsza;D jestem z Przymorza:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 15:33 o! na Przymorzu i w okolicach z kolei bywam praktycznie codziennie=))) hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 29.09.05, 15:35 Naprawde?:D A co tam robisz?:D Ej to moze my sie znamy i o tym nie wiemy?;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 15:40 coz ja tam robie?=> a moj chlopak mieshka w okolicach, a ze u niego bywam praktycznie codziennie to ta okolica nie jest mi obca=) na zaQpki chodzimy do alfy, a do kina do kinoplexu=) hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 29.09.05, 15:45 no i wszystko jasne;D ja tez na zakupy pomykam do alfonsa, do kina tak samo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 15:48 Dobra,nie marudzić tylko przychodzić!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 15:56 ja jak na razie czekam na telefon, po ktorym bede wshytsko wiedziala=)) czy uda mi sie przyjechac i spotkac z Wami, a jesli tak to takze ile czasu bede miala do dyspozycji=> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 16:00 Natal... zdradzish troshke jak wygladash?=P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 16:16 a bedzie wiecej osob niz dorociaQ z kolezanka, Natal i eventualnie ja?=) bo nie mialam okazji z nikim wiecej klikac jak na razie=) Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 29.09.05, 16:22 Natal mowila ze ma byc 8-10 osob, ma byc tez ksieznabona z kolezanka, i ludzie z grona(chyba), nic wiecej nie wiem:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 16:31 mam wiadomosc: bede na 100% =D wyladuje pod MC kilka minut przed 18. ale emocjonujace spotkanko=P hyhy mam nadzieje ze sie jakos tam odnajdziemy...=)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natal Re: SWPS Sopot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 16:41 Ja się spóźnię 2 minutki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 16:43 Natal, Ty czasem nie jedziesh przez dabrove i nie przesiadash sie na 181? (tak pytam na wshelki wypadek) hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 16:45 tak pytam, bo to by sie zgadzalo. tzn gdybym ja jechala pozniejshym 181 to bym tesh sie spoznila 2 minutki=> jesli tak, to moze sie jush spotkamy w busie?=) Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaq Re: SWPS Sopot 29.09.05, 16:53 a ja chyba pierwszy raz w zyciu sie nie spoznie, a nawet bede przed czasem:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.05, 17:05 Natal mi cos nie odpisuje ktoredy jedzie...=( chlip chlip w takim razie zaraz bede wychodzila z domQ i bede na miejscu przed czasem=) mnie na pewno poznacie, bo oprocz pomaranczowo-rozowej torby i butow mam zielona bluze wiec raczej latwo mnie dostrzec=) zatem do zobaczenia!!=D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isi Re: SWPS Sopot IP: *.gdynia.mm.pl 30.09.05, 10:40 moj gadu-gadu to : 952791 =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tropiciel głupich [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś