Gość: asienka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 12:54 co jest do wyboru na wf??? przy czym mozna sie najbardziej i najmniej zmachac? co sie robi na sali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d0n Re: AE wroclaw-wf 27.09.05, 11:17 co do wyboru, to se zobacz w planie, a co sie robi to jeszcze niewiem -_- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia778 Re: AE wroclaw-wf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 11:44 a skad mam wiedziec do jakiej grupy mnie przydzielili na GN?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asienka Re: AE wroclaw-wf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:46 co? mam sobie w planie zob? o planie zajec mowisz? bo nie wiem o jaki Ci chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: AE wroclaw-wf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 21:54 na stronie akademi jest stronka studium wychowania fizycznego i sportu i tam znajdziesz wszystkie rodzaje zajec i plan. a jesli chodzi ci o grupe administracyjna to penie wisi kolo twojego dziekanatu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: AE wroclaw-wf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 21:55 na wszelki wypadek podaje stronke : ae.wroc.pl znajdziesz tam wszystkie wazne info Odpowiedz Link Zgłoś