Gość: Paul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 22:34 no własnie studiuje ktoś albo znacie kogoś kto studiuje dwa kierunki dziennie i daje radę?i to w innych miastach? trudno dostać i.o.s-a? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: studiuje ktoś....? 20.04.06, 01:36 ja. daje rade. mam (poki co) 2 stypendia naukowe;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: studiuje ktoś....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 01:39 no pieknie a gdzie jesli mozna wiedziec w jakich miastach i jakie kierunki? Odpowiedz Link Zgłoś
quille Re: studiuje ktoś....? 20.04.06, 08:20 ja też, w tym samym mieście co prawda, taki sam zestaw jak alex_koz (prawo i europeistyka), tylko, że na UJ stypendium mam jedno :) wszystko jest do zrobienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: studiuje ktoś....? IP: 193.0.66.* 20.04.06, 13:20 Dziennie dwa kierunki w dwóch miastach to chyba trudno, chyba że plan się ustawi tak, że dwa dni tu, trzy dni tam - ale chyba to męczące jest mocno. Natomiast dziennie dwa kierunki w jednym mieście to teraz co piąty student robi - ja też. Socjologię i polonistykę na UW. Odpowiedz Link Zgłoś