kawa_malinowa 28.07.05, 19:09 Oświećcie, proszę, swoją koleżankę. Gdzie na stronie Uniwersytetu znajdę informacje dotyczące zasad przyznawania stypendium socjalnego? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziko85 Re: Stypendia socjalne 29.07.05, 08:51 Nigdzie nie znalazłam takiej informacji :( powiem tylko od siebie to, co pewnie wiesz. Potrzebujesz zaświadczenia z zakładu pracy rodziców o stanie ich dochodów (ta kwota jest, o ile się nie mylę, taka sama dla wszystkich uczelni = ponizej 569 zl netto na osobe). Jeśli mają działalność gospodarczą, zwracasz się do Urzędu Skarbowego. A tak w ogole to najlepiej idz na poczatku roku do pokoju za dziekanatem (trzeba pójść kawałek po schodkach, drzwi na lewo) i weź stamtąd wszystkie odpowiednie druczki do wypełnienia. To nieszczęsne zaświadczenie też powinni oni dać. Jeśli chodzi Ci o czas...nic nie załatwisz przed październikiem, więc będziesz się mogła spokojnie wszystkiego dowiedzieć na miejscu. Powodzenia w walce z biurokracją ;-) Odpowiedz Link
umbradomini1 Re: Stypendia socjalne 29.07.05, 10:59 to jest w dziale młodzieżowych w strukturze:) Kawa- jest na świdnickim forum instrukcja jak trafić, bo linka nie da się wstawić:( zapraszam zainteresowanych:) Odpowiedz Link
maisuke Re: Stypendia socjalne 02.09.05, 23:04 Wpisz w wyszukiwarce na stronie glownej UWr(menu z boku-czerwone litery) stypendium lub stypendium socjalne,tam beda linki i napewno dojdziesz na jakiej stronie mozna wydrukowac druczki,ktore nalezy wypelnic,by uzyskac stypendium socjalne:) Odpowiedz Link
slea Re: Stypendia socjalne 25.09.05, 21:17 czy to zaświadczenie o dochodach ma byc na tym druczku co jest na stronie (tzn mam je wydrukowac i iść z nim do urzędu skarbowego) czy wystarczy to zaświadczenie co wydaje u.skarbowy na swoich druczkach?:) wie ktoś może?:) Odpowiedz Link
sendiaa Re: Stypendia socjalne 25.09.05, 22:25 hm ja zaniosłam do Urzędu Skarbowego druk z uczelni , a Urząd dał jeszcze swój tylko ze na to czekałam ponad 7 dni więc się śpiesz... Odpowiedz Link
kawa_malinowa Re: Stypendia socjalne 26.09.05, 08:20 Ja idę dzisiaj. Generalnie - w moim urzędzie jest tak, że zaświadczenia NIE na tych druczkach można dostać od ręki, po odstaniu swojego w dłuuugiej kolejce. Odpowiedz Link
slea Re: Stypendia socjalne 26.09.05, 10:57 a czy ktoś wie do jakiej kwoty (zł/osob.) przysługuje stypendium? Odpowiedz Link
karolcian Re: Stypendia socjalne 28.09.05, 17:05 hej jezeli chodzi o prog stypendialny to: dla ludzi spoza wroclawia jest t 500 zl na osobe w rodzinie a dla wroclawiakow 400, dlaczego tak jest nie wiem, ale trzeba sie z tym pogodzic pozdr pa Odpowiedz Link
agnieszeq1 Re: Stypendia socjalne 31.10.05, 13:19 Cześć, czy wiadomo już kto otrzyma stypendium socjalne? Są gdzieś jakieś listy czy trzeba dzwonić do dziekanatu na swoim wydziale? Odpowiedz Link
paula53 Re: Stypendia socjalne 31.10.05, 19:39 stypenida socjalne sa jeszcze nie ruszone !!! Wiem, bo byłam w sobote w dziekancie. Odpowiedz Link
umbradomini1 Re: Stypendia socjalne 01.11.05, 07:45 super.....a skończyli choć naukowe?????? powiedz TAK Odpowiedz Link
paula53 Re: Stypendia socjalne 02.11.05, 15:07 no niestety, naukowe też czekają wiem tylko, że min. średnia na naukowe to 4.2 Odpowiedz Link
umbradomini1 Naukowe już są....... 03.11.05, 13:05 .......przynajmniej listy na Filologicznym....... dziś byłem- są średnie wywieszone, choć nie ma jeszcze kwot...... czyli trzeba numery kont im donieść...i kaska będzie;) Odpowiedz Link
agnieszeq1 Re: Stypendia socjalne 25.11.05, 20:56 Wiadomo już coś ze stypendiami socjalnymi? Odpowiedz Link