Dodaj do ulubionych

Rekrutacja na studia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 20:52
Czy ktoś zna odpowiedzi na poniższe pytania:
1. czy rejestracja na studia dzienne = dojście przelewu na kontro uczelni?
2. czy rejestracja na studia dzinne (z dojsciem przelewu)trwa do 19 lipca?

Dzięki z góry za pomoc i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc Re: Rekrutacja na studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 20:56
      help!
    • gdabski Re: Rekrutacja na studia 12.07.06, 21:05
      Niejasne te pytania. Poszukaj na stronie danej uczelni. Gdzieś widziałem
      zastrzeżenia, że rejestracja jest ważna dopiero, gdy pieniądze dopłyną i pojawi
      się o tym informacja w systemie. Z drugiej jednak strony, znam uczelnię, która
      nawet nie zauważyła, że nie wniosłem opłaty i słała do mnie maile, że zostałem
      przyjęty.

/Gdabski
      • lustrzanka.cyfrowa Re: Rekrutacja na studia 13.07.06, 02:42
        mam podobną wątpliwość, czy jeśli np. rejestracja jest do 17.07. a ktoś dopiero
        wtedy wpłaci i wyśle to do nich i jest pieczatka z poczty z datą 17.07. to czy
        to się "liczy" jako ważna rejestracja?? czy do 17 ta kasa ma być już u nich?
    • kasiek0019 Re: Rekrutacja na studia 13.07.06, 06:31
      nie zawsze zalezy od stronkimuczelni też sie nad tym zastanawiałam.Czasami masz
      podane konto i tam trzeba oprócz rejestracji wysłać wpisowe zazwyczaj do 19 ale
      czasami i do 31
      • Gość: :] Re: Rekrutacja na studia IP: *.acn.waw.pl 13.07.06, 07:32
        a nie można wysłac maila do kogoś z uczelni, kto zajmuje się rejestracją? ludzie
        kufa trochę samodzielności, bo dupa, a nie studenci będziecie.
        • paka1 Re: Rekrutacja na studia 14.07.06, 15:10
          żeby jeszcze uczelnia odpisywała :(
          • Gość: lelek Re: Rekrutacja na studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 16:07
            można też zadzwonić
          • Gość: droga2 Re: Rekrutacja na studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 16:30
            ja wysłałam chyba z 10 mejli do uczelni zawsze miałąm odpowiedź tego samego
            dnia, albo następnego. Na każdego odpisali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka