7890a 29.08.06, 16:05 Gdzie urzędowo potwierdzić dowód osobisty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bulinkac35 Re: Potwierdzenie dowodu 29.08.06, 16:10 Właśnie ja nie wiem czy mam to zrobić u notariusza? Czy oni na kulu to potwierdzają Odpowiedz Link Zgłoś
marad11 Re: Potwierdzenie dowodu 29.08.06, 16:43 Albo w Urzędzie Miasta/Gminy albo na miejscu na KULu. Odpowiedz Link Zgłoś
7890a Re: Potwierdzenie dowodu 29.08.06, 16:53 No tak tylko, że w urzędzie miasta potwierdzić nie chcieli. Czy ktoś potwierdzał bezpośrednio na KUL'u? Odpowiedz Link Zgłoś
alutkaaa Re: Potwierdzenie dowodu 29.08.06, 17:46 ja byłam dzisiaj w Lublinie złożyć dokumenty:)kseorokopie dowodu osobistego mialam potwierdzoną przez notariusza:) pani z dziekanatu humanistycznego przyjeła wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukario Re: Potwierdzenie dowodu 29.08.06, 18:18 Ja miałem samo ksero i mi potwierdziono na Kulu... Odpowiedz Link Zgłoś
sc0tty Re: Potwierdzenie dowodu 29.08.06, 19:26 A to dziwne, ze Ci nie chcieli w Urzedzie Miasta potwierdzic. Toz to dla nich przyplyw gotowki. Za takie potwierdzenie biora 8 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
7890a Re: Potwierdzenie dowodu 29.08.06, 19:44 Ale gdzie w Lublinie? Mi powiedzieli, że tylko u notariusza no chyba, że w budynku urzędu mają jakiegoś notariusza wtedy by się zgadzało Odpowiedz Link Zgłoś
marad11 Re: Potwierdzenie dowodu 29.08.06, 19:48 W moim Urzędzie potwierdzono mi za friko. Nie wiem z jakiej racji opłata, co więcej, odmowa takiej "usługi"... Widzę że tu się pojawia nowy forumowicz? Jaki kierunek? Odpowiedz Link Zgłoś
krevek Re: Potwierdzenie dowodu 29.08.06, 21:13 Czyli można na KULu potwierdzić ? Odpowiedz Link Zgłoś
juska69 Re: Potwierdzenie dowodu 29.08.06, 21:41 dzisiaj bylam na Kulu i mialam samo xero i pani ktora przyjmowała odemnie wszyskie dokumenty sama mi potwierdzila zgodnośc z oryginałem(trzeba miec ze soba dowod)bez żadnych problemow.Wyczytałam na stronie kulu ze nie przyjmuja xera dowodu osobistego potwierdzonego notarialnie gdyz posiada on moc oryginału. Odpowiedz Link Zgłoś
juska69 Re: Potwierdzenie dowodu 30.08.06, 11:38 "Urzędowe potwierdzenie dokumentów Potwierdzenie takie może zostać wykonane przez dziekanat uczelni wystawiającej dyplom lub jakikolwiek urząd (np. miasta czy gminy). Osoby składające dokumenty osobiście mogą uzyskać potwierdzenie kopii dokumentów po przedstawieniu ich oryginałów. W naborach zasadniczych dokumenty poświadczone notarialnie nie będą przyjmowane – posiadają moc oryginału." cos takiego znalazlam na stronie kulu Odpowiedz Link Zgłoś