Dodaj do ulubionych

Studia informatyczne w Krakowie

22.11.06, 14:20
Witam!
Dzisiaj dostalem wyniki z matury probnej no i chcialbym sie dowiedziec gdzie
ewentualnie moge sie dostac. Bardzo prosze o napisanie w tym temacie wynikow
rekrutacji z ubieglego roku, ile punktow trzeba bylo miec aby sie dostac na
konkretne uczelnie. Zaznaczam, ze interesuja mnie studia nieplatne i
nienauczycielskie. Wielkie dzieki! Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: sssss Re: Studia informatyczne w Krakowie IP: *.autocom.pl 22.11.06, 14:36
      Skoro tak to myśle że możesz iść na Akademie Pedagogiczną na kierunek
      Informatyka nauczycielska w systemie zaocznym. ;P
      • gazelek Re: Studia informatyczne w Krakowie 22.11.06, 15:57
        bardzo smieszne :D:D:D a tak na serio?:>
        • Gość: <> Re: Studia informatyczne w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 16:01
          na serio to masz 18 lat i nie móc znalezc uczelni w krakowie przez net to jest
          juz porazka sama w sobie
          • gazelek Re: Studia informatyczne w Krakowie 23.11.06, 20:00
            widzisz, znalezenie uczelni w Krakowie nie jest dla mnie zadnym problemem.
            Problem zaczyna sie wtedy, kiedy chce sie dowiedziec, ile punktow potrzeba bylo
            zdobyc na dana uczelnie, a w necie to nie jest napisane! Nie wiem ile Ty masz
            lat, ale porazka jest, ze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem...
    • Gość: pawel Re: Studia informatyczne w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 16:47
      podaj ile miales punktow i co dokladniej bys chcial na informatyce studiowac?
      • Gość: gazelek Re: Studia informatyczne w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 18:28
        Punktow z matury probnej rozszerzonej mialem 36 (74%), z angielskiego patrzac po
        kluczu to okolo 75% (usrednione, nie wiem ile bede mial za formy pisemne). No
        coz, jak narazie to moim celem jest studiowanie informatyki, a uczelnia w tym
        konkretnym momencie nie gra zbytnio roli, tzn jesli sie nie dostane na AGH czy
        AE to nie bede plakal, tylko pojde na inna uczelnie. Konkrtnej specjalizacji
        jeszcze nie mam na oku, narazie rozpytuje kontrolnie :)
        • Gość: gosc Re: Studia informatyczne w Krakowie IP: *.bumc.bu.edu 28.11.06, 18:43
          na bardziej oblegana infe w zeszlym roku w I naborze trzeba bylo miec 906
          punktow, potem sie to zapewne zmienilo (punkty liczno % (max 200) x4 z mat lub
          fizyki lub info + % z jezyka obcego). Problem jest, ze nie wiadomo jak to bedzie
          wygladac po poprawkach Giertycha. W kazdym razie liczac, ze mialbycs 100% z
          podstawy nie wystarczyloby, ale chyba mialbys spore szanse na infe stosowana. O
          ostateczne progi mozesz spytac sie w dziekancie
          • Gość: pajacznadwisly Re: Studia informatyczne w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 20:59
            na UW 91% z rozszerzonej oczywiście
          • Gość: gazelek Re: Studia informatyczne w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 20:39
            Sorki, ale jaka jest roznica miedzy zwykla a stosowana? Po prostu jestem laikiem
            w tej materii:) kolega z klasy, ktory tez sie na inf wybiera mowil, ze na
            stosowanej jest o jeden semestr dluzej fizyka...
        • Gość: pawel Re: Studia informatyczne w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 22:16
          Szanse masz duze, ale jeszcze troche sie musisz przylozyc. Jak juz sie
          dostaniesz to bedzie z gorki :)
          • Gość: gazelek Re: Studia informatyczne w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 20:37
            no to mam wyniki z matury ostateczne: 74% z mat rozszerzonej i 92% (wow :D ) z
            ang podstawowego. Zastanawiam sie, czy nie zdawac rozszerzonego na maturze...
            pytanie: czy oprocz wyniku na swiadectwie i dodakowych punktow wyciagne z tego
            jakies korzysci? Slyszalem cos, ze na niektorych uczelniach czasem potrzebny
            jest swistek o zdawaniu matury na rozszerzonym...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka