Gość: Anja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.03, 15:52 Bardzo proszę osoby, które studiują amerykanistykę na UJ, chodzi mi o studia uzupełniające, o podzielenie się wrażeniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: scythe Re: Amerykanistyka uzup. na UJ IP: *.chello.pl 12.04.03, 00:23 ja studiuję i mi się podoba - w rzeczywistości wszystko zależy od tego czego oczekujesz - popatrz sobie trochę z czym to się je - www.mzsa.uj.edu.pl/activity/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja do Scythe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.03, 08:59 Witaj, dzięki za odpowiedź, zapoznałam się ze stroną www. Bardzo Cię proszę napisz, w jakim systemie studiujesz (dzienne, zaoczne, magisterka czy uzupełniające?). Mam pewnien problem, ponieważ pracuję i często wyjeżdżam w delegacje, więc nie wiem, jak na uczelni zapatrują się na nieobecności na zajęciach? Wiesz, chodzi mi o takie "życiowe" porady; jak często są zajęcia, co z nieobecnościami itp. Plan zajęć przedstawiony na www jest ciekawy, zwłaszcza kursy dot. malarstwa czy filmu ameryk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scythe Re: do Scythe IP: *.chello.pl 24.04.03, 19:41 heh, słabo się zapoznałaś albo nie było na stronie informacji, dlatego www.mzsa.uj.edu.pl - oficjalna strona. Ta wcześniejsza była studencka. Co do innych informacji, to niewiele Ci pomogę, bo jestem na stosunkach międzynarodowych (5 letnie, dziennie), gdzie specjalizacją jest amerykanistyka - program moich studiów rożni się nieznacznie od amerykanistyki (2 letnie, u.m.)- dlatego popytaj dokładnie amerykanistów - najlepiej na ich forum na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś