Dodaj do ulubionych

Amerykanistyka uzup. na UJ

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.03, 15:52
Bardzo proszę osoby, które studiują amerykanistykę na UJ, chodzi mi o studia
uzupełniające, o podzielenie się wrażeniami.
Obserwuj wątek
    • Gość: scythe Re: Amerykanistyka uzup. na UJ IP: *.chello.pl 12.04.03, 00:23
      ja studiuję i mi się podoba - w rzeczywistości wszystko zależy od tego czego
      oczekujesz - popatrz sobie trochę z czym to się je -
      www.mzsa.uj.edu.pl/activity/
      • Gość: Anja do Scythe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.03, 08:59
        Witaj,
        dzięki za odpowiedź, zapoznałam się ze stroną www. Bardzo Cię proszę napisz, w
        jakim systemie studiujesz (dzienne, zaoczne, magisterka czy uzupełniające?).
        Mam pewnien problem, ponieważ pracuję i często wyjeżdżam w delegacje, więc nie
        wiem, jak na uczelni zapatrują się na nieobecności na zajęciach? Wiesz, chodzi
        mi o takie "życiowe" porady; jak często są zajęcia, co z nieobecnościami itp.
        Plan zajęć przedstawiony na www jest ciekawy, zwłaszcza kursy dot. malarstwa
        czy filmu ameryk.
        • Gość: scythe Re: do Scythe IP: *.chello.pl 24.04.03, 19:41
          heh, słabo się zapoznałaś albo nie było na stronie informacji, dlatego
          www.mzsa.uj.edu.pl - oficjalna strona. Ta wcześniejsza była studencka. Co do
          innych informacji, to niewiele Ci pomogę, bo jestem na stosunkach
          międzynarodowych (5 letnie, dziennie), gdzie specjalizacją jest amerykanistyka -
          program moich studiów rożni się nieznacznie od amerykanistyki (2 letnie, u.m.)-
          dlatego popytaj dokładnie amerykanistów - najlepiej na ich forum na stronie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka