papartycja 22.04.07, 16:35 Głupie pytanie, ale... Jak się ubrać na zaliczenie z ćwiczeń? Chyba nie tak elegancko jak na egzamin? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malolat.87 Re: zaliczenie z cwiczen 22.04.07, 20:11 papartycja napisała: > Głupie pytanie, ale... Jak się ubrać na zaliczenie z ćwiczeń? Chyba nie tak > elegancko jak na egzamin? Nie nie tak elegancko. Co nie znaczy że trzeba przyjść jak z obory. Proponuję styl trochę bardziej "ciasny" niż na co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tranquilizer13 Re: zaliczenie z cwiczen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 22:29 zwyczajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zaliczenie z cwiczen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 22:28 zalezy od uczelni. u mnie to przed pierwszym egzaminem wykłądowca powiedział cos w stylu: "panstwo wiedza zeby na egzamin przyjsc w stroju takim eee... sportowym. no moze niekoniecznie w krótkich spodenkach. ja tez bede w tym sweterku co teraz jestem" (trzeba dodac ze była to sesja zimowa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś