Dodaj do ulubionych

chodźcie ze mną..... pliiissss!!!

07.06.07, 18:17
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=47891
zapraszam!
Obserwuj wątek
    • encorton1 Re: chodźcie ze mną..... pliiissss!!! 07.06.07, 22:40
      Hmmm wydląda na plagiat;) Ale zastanowię się.
      • cleare encorton1 jaki plagiat? :D 07.06.07, 22:45
        napisane inaczej! :P a z tego co wiem, juz sie nie nadajesz na to forum :D:D:D
        yyyy znaczy pan doktor sie nie nadaje :D

juz wakacje? :D
        • encorton1 Re: encorton1 jaki plagiat? :D 07.06.07, 22:50
          > z tego co wiem, juz sie nie nadajesz na to forum :D:D:D

Poczułem się jakos staro jak to przeczytałem:))))

> juz wakacje? :D

Oj tak - dosyć szalone jak na razie:)
          • cleare Re: encorton1 jaki plagiat? :D 07.06.07, 22:51
            encorton1 napisał:

> > z tego co wiem, juz sie nie nadajesz na to forum :D:D:D
            >
            > Poczułem się jakos staro jak to przeczytałem:))))
            >
            > > juz wakacje? :D
            >
            > Oj tak - dosyć szalone jak na razie:)

tezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz chcceeee!!!!!

:D
            • encorton1 Re: encorton1 jaki plagiat? :D 07.06.07, 22:56
              Ani sie obejrzysz i taż będziesz już po:)

Jeszcze 2 tyg temu też tak strasznie chciałem, ale potem mi trochę przeszło.
              Jakoś ta moja pamięć jest strasznie ułomna i zatrzymuje tylko te miłe
              wspomnienia z AMG. Może to ten 6 rok był zbyt zwariowany i udany?:)
              • cleare Re: encorton1 jaki plagiat? :D 07.06.07, 23:02
                encorton1 napisał:

> Ani sie obejrzysz i taż będziesz już po:)
                >
                > Jeszcze 2 tyg temu też tak strasznie chciałem, ale potem mi trochę przeszło.
                > Jakoś ta moja pamięć jest strasznie ułomna i zatrzymuje tylko te miłe
                > wspomnienia z AMG. Może to ten 6 rok był zbyt zwariowany i udany?:)

ja tam nie mam milych wspomnien z AMG, nie lubia mnie przez jakiegos oszolama co
                nazywa sie jak ja, a ja nie mam z nim nic wspolnego =(
                totez dosc meczarni, mam nadzieje ze pozwola mi sie przeniesc... :D
                • encorton1 Re: encorton1 jaki plagiat? :D 07.06.07, 23:06
                  > ja tam nie mam milych wspomnien z AMG, nie lubia mnie przez jakiegos oszolama
                  > co nazywa sie jak ja, a ja nie mam z nim nic wspolnego =(

Oj tak. Nazwisko to broń obosieczna:)

Chyba z przeniesieniem to większy zawsze problem jest żeby nowa AM się zgodziła
                  ( bo różnice programowe itp), a nie ta opuszczana. Ale z naszym dziekanem to
                  nigdy tak do końca nie wiadomo.
                  • cleare Re: encorton1 jaki plagiat? :D 07.06.07, 23:10
                    encorton1 napisał:

>
                    > Chyba z przeniesieniem to większy zawsze problem jest żeby nowa AM się zgodziła
                    >
                    > ( bo różnice programowe itp), a nie ta opuszczana.

ano, o AMB mi chodziło :D nie wiem czy dobrze robie przenosząc sie tam, ale
                    słyszałam że przynajmniej studentów jak ludzi traktują, no i nie będą znać
                    mojego nazwiska :D (miejmy nadzieje:P)
                    • encorton1 Re: encorton1 jaki plagiat? :D 07.06.07, 23:15
                      Hmmmm znałem kiedys jakiegoś kolesia z AMB ale on akurat b żałował, że tam
                      studiuje. Skargi miał podobne do tych jakie u nas są podnoszone, ale
                      podejrzewam, że skoro masz serdecznie dosyć gańskiej Palma Mater, to sama
                      zmiana otoczenia spowoduje, że poczujesz się tam lepiej:)
                      • cleare Re: encorton1 jaki plagiat? :D 07.06.07, 23:19
                        taka mam nadzieje....
                        a pomozesz?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11117&w=62840579&wv.x=1&a=63824575

;)mamy dylemat :D i krotka pamiec!
                        • encorton1 Re: encorton1 jaki plagiat? :D 08.06.07, 00:18
                          Mówisz - masz:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11117&w=62840579&a=63827494
                          • cleare Re: encorton1 jaki plagiat? :D 08.06.07, 01:35
                            encorton1 napisał:

> Mówisz - masz:
                            >
                            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11117&w=62840579&a=63827494

:)
                      • sonic84 Re: encorton1 09.06.07, 18:39
                        czytałeś lub słyszałeś może o slynnym w sieci blogu "dr-lecter blog" (na kanwie
                        którego powstało nawet przedstawienie..) prowadzonym przez studentkę AMG? osoba
                        Dosyć głośno jest o jej netowej twórczości-osobiście uważam że to co pisze o
                        realiach studiowania na AMG i swojej rzekomej (?) szpitalnej praktyce jest
                        bzdurą wyssaną z palca no ale..wszytsko możliwe.Pytam z ciekawości -czy ta
                        osoba naprawde istnieje?
                        • encorton1 Re: encorton1 09.06.07, 19:51
                          Osoba zdecydowanie istnieje ale znam ją bardzo, bardzo słabo. Blog jest bardzo
                          ciekawy ( pod względem treści i stylu w jakim pisze autorka) i sam lubie go
                          poczytac mimo, że nie zawsze mam dokładnie takie samo zdanie, ale każdy ma
                          święte i nienaruszalne prawo do własnej opinii.
                          Czytając blogi trzeba zawsze pamietac ze jest to swoisty pamietnik - opisuje
                          pewne zdarzenia, tak jak widzi i odczuwa je autor. Kto inny moze miec czasem
                          odmienne wrażenia.
                          Poza tym realia studiowania zależa też od różnych ludzi z którymi się stykasz -
                          osób z grupy ( ja na przykaład nie mogę tu w żaden sposób narzekać ) czy
                          asystentów ( kwestia kompletnego przypadku czy trafisz na normalnego czy
                          buraka )itp.

ps. Jak się zdążyłem przekonać asystenci poczytują ten blog - ale to dobrze.
                          Czasem kubeł zimnej wody potrafi trochę poprawić zbyt wygórowane zdanie o
                          sobie:)))
                          ps2. Co do szpitalnej praktyki to nie mam pojęcia, ale dlaczego miało by to być
                          zmyślone? Jedni przez całe studia kombinuja nie będąc w stanie zmusić się nawet
                          do przyjścia na zajęcia inni starają się spędzić w szpitali i wynieść ile
                          tylko się da ( do tej grupy należy zapewne autorka ). Jeszcze inni sa gdzieś
                          pośrodku na tej skali.
                          • sonic84 Re: encorton1 09.06.07, 21:09
                            Oczywiście że każdy blog jest silnie "zsubiektywizowany" i autor ma prawo
                            zamieszczam w nim to ,co chce.Blog mi się nie podoba ze względu na sposób w jaki
                            jego autorka się w nim kreuje (typ 'ostatnia sprawiedliwa"itd).Nie kupuję tez
                            opisów szpitalnych perypetii ,które wydały mi się z lekka nierealne (ale każdy
                            ma prawo koloryzować).ńie chciałam wszczynać dyskusji o blogu jako takim.byłam
                            po prostu ciekawa czy ona (autorka) faktycznie istnieje.pzdr
                    • iuvena Re: encorton1 jaki plagiat? :D 07.06.07, 23:58
                      sorry, że sie tak bezczelnie wtrącę;)) na którym roku jesteś aktualnie, cleare,
                      bo wyczytałam, że planujesz przenosiny..? :)
      • cleare up :) 27.06.08, 19:42
        a pan encorton1 to gdzie sie podziewa? ;)
    • p.piasecki Re: chodźcie ze mną..... pliiissss!!! 09.06.07, 16:58
      Szczerze: nie nie nie! Po co takie drugie foruuuummmmm???? Ale to ja Ci
      podsunąłem ten pomysł w topicu mijanie się z tematem, cytuję: "I jeżeli Ci nie
      pasuje to stwórz inne forum, przecież jest taka
      możliwość" hehehe, ale zrobiłem to z ironią... Ajjjj
      • cleare Re: chodźcie ze mną..... pliiissss!!! 09.06.07, 21:26
        coś mi sie zdaje, ze masz racje.. chyba nie wypali, no, ale warto było
        sprobować, może jednak, kiedyś... :(
        • tilapka Re: chodźcie ze mną..... pliiissss!!! 09.06.07, 21:53
          ja mysle ze takie nowe forum nie wypali, i tak beda na nie wchodzili
          rozhisteryzowani kandydaci na studia (jak ja :P) i beda wszystko czytac i pytac
          o rzeczy, o ktorych nie macie pojecia
          ale pomysl z nowym forum nie jest wcale glupi ale moze warto nazwac je inaczej,
          poprowadzic w troche innych kierunku, zeby bylo miejscem tylko na wymiane
          materialow naukowych, nie wiem, tu juz trzeba kreatywnosci a ja zasypiam
          • cleare Re: chodźcie ze mną..... pliiissss!!! 11.06.07, 00:11
            tilapka napisała:

> ja mysle ze takie nowe forum nie wypali, i tak beda na nie wchodzili
            > rozhisteryzowani kandydaci na studia (jak ja :P) i beda wszystko czytac i pytac
            > o rzeczy, o ktorych nie macie pojecia

To wtedy ich usunę! :P
    • encorton1 Re: chodźcie ze mną..... pliiissss!!! 12.06.07, 21:55
      Podbijam żeby na wierzchu było:)
      • cleare Re: chodźcie ze mną..... pliiissss!!! 14.06.07, 22:56
        encorton1 napisał:

> Podbijam żeby na wierzchu było:)

thx :)
        • encorton1 Re: chodźcie ze mną..... pliiissss!!! 28.06.07, 16:13
          i znowu w górę:)
          • cleare s(j)es(t)a ;) 04.07.07, 01:44

• encorton1 Re: s(j)es(t)a ;) 09.07.07, 00:09
              once again:)
              • aniazacha Re: s(j)es(t)a ;) 09.07.07, 15:46
                cleare, popieram nowe forum, bo tu i na forum Kandydatów na AM jest to samo,
                powtarzają wątki a studentów medycyny jak na lekarstwo...
                • cleare Re: s(j)es(t)a ;) 09.07.07, 19:38
                  aniazacha, dziękuję ;)
    • encorton1 Re: chodźcie ze mną..... pliiissss!!! 23.07.07, 17:10
      up
      • cleare do góry! 04.08.07, 19:22
        j/w
    • cleare ZAPRASZAM ponownie :P 17.08.07, 23:05

• encorton1 Re: ZAPRASZAM ponownie :P 24.08.07, 00:19
        up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka