cleare 07.06.07, 18:17 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=47891 zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
encorton1 Re: chodźcie ze mną..... pliiissss!!! 07.06.07, 22:40 Hmmm wydląda na plagiat;) Ale zastanowię się. Odpowiedz Link Zgłoś
cleare encorton1 jaki plagiat? :D 07.06.07, 22:45 napisane inaczej! :P a z tego co wiem, juz sie nie nadajesz na to forum :D:D:D yyyy znaczy pan doktor sie nie nadaje :D juz wakacje? :D Odpowiedz Link Zgłoś
encorton1 Re: encorton1 jaki plagiat? :D 07.06.07, 22:50 > z tego co wiem, juz sie nie nadajesz na to forum :D:D:D Poczułem się jakos staro jak to przeczytałem:)))) > juz wakacje? :D Oj tak - dosyć szalone jak na razie:) Odpowiedz Link Zgłoś
cleare Re: encorton1 jaki plagiat? :D 07.06.07, 22:51 encorton1 napisał: > > z tego co wiem, juz sie nie nadajesz na to forum :D:D:D > > Poczułem się jakos staro jak to przeczytałem:)))) > > > juz wakacje? :D > > Oj tak - dosyć szalone jak na razie:) tezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz chcceeee!!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
encorton1 Re: encorton1 jaki plagiat? :D 07.06.07, 22:56 Ani sie obejrzysz i taż będziesz już po:) Jeszcze 2 tyg temu też tak strasznie chciałem, ale potem mi trochę przeszło. Jakoś ta moja pamięć jest strasznie ułomna i zatrzymuje tylko te miłe wspomnienia z AMG. Może to ten 6 rok był zbyt zwariowany i udany?:) Odpowiedz Link Zgłoś
cleare Re: encorton1 jaki plagiat? :D 07.06.07, 23:02 encorton1 napisał: > Ani sie obejrzysz i taż będziesz już po:) > > Jeszcze 2 tyg temu też tak strasznie chciałem, ale potem mi trochę przeszło. > Jakoś ta moja pamięć jest strasznie ułomna i zatrzymuje tylko te miłe > wspomnienia z AMG. Może to ten 6 rok był zbyt zwariowany i udany?:) ja tam nie mam milych wspomnien z AMG, nie lubia mnie przez jakiegos oszolama co nazywa sie jak ja, a ja nie mam z nim nic wspolnego =( totez dosc meczarni, mam nadzieje ze pozwola mi sie przeniesc... :D Odpowiedz Link Zgłoś
encorton1 Re: encorton1 jaki plagiat? :D 07.06.07, 23:06 > ja tam nie mam milych wspomnien z AMG, nie lubia mnie przez jakiegos oszolama > co nazywa sie jak ja, a ja nie mam z nim nic wspolnego =( Oj tak. Nazwisko to broń obosieczna:) Chyba z przeniesieniem to większy zawsze problem jest żeby nowa AM się zgodziła ( bo różnice programowe itp), a nie ta opuszczana. Ale z naszym dziekanem to nigdy tak do końca nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
cleare Re: encorton1 jaki plagiat? :D 07.06.07, 23:10 encorton1 napisał: > > Chyba z przeniesieniem to większy zawsze problem jest żeby nowa AM się zgodziła > > ( bo różnice programowe itp), a nie ta opuszczana. ano, o AMB mi chodziło :D nie wiem czy dobrze robie przenosząc sie tam, ale słyszałam że przynajmniej studentów jak ludzi traktują, no i nie będą znać mojego nazwiska :D (miejmy nadzieje:P) Odpowiedz Link Zgłoś
encorton1 Re: encorton1 jaki plagiat? :D 07.06.07, 23:15 Hmmmm znałem kiedys jakiegoś kolesia z AMB ale on akurat b żałował, że tam studiuje. Skargi miał podobne do tych jakie u nas są podnoszone, ale podejrzewam, że skoro masz serdecznie dosyć gańskiej Palma Mater, to sama zmiana otoczenia spowoduje, że poczujesz się tam lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
cleare Re: encorton1 jaki plagiat? :D 07.06.07, 23:19 taka mam nadzieje.... a pomozesz? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11117&w=62840579&wv.x=1&a=63824575 ;)mamy dylemat :D i krotka pamiec! Odpowiedz Link Zgłoś
encorton1 Re: encorton1 jaki plagiat? :D 08.06.07, 00:18 Mówisz - masz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11117&w=62840579&a=63827494 Odpowiedz Link Zgłoś
cleare Re: encorton1 jaki plagiat? :D 08.06.07, 01:35 encorton1 napisał: > Mówisz - masz: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11117&w=62840579&a=63827494 :) Odpowiedz Link Zgłoś
sonic84 Re: encorton1 09.06.07, 18:39 czytałeś lub słyszałeś może o slynnym w sieci blogu "dr-lecter blog" (na kanwie którego powstało nawet przedstawienie..) prowadzonym przez studentkę AMG? osoba Dosyć głośno jest o jej netowej twórczości-osobiście uważam że to co pisze o realiach studiowania na AMG i swojej rzekomej (?) szpitalnej praktyce jest bzdurą wyssaną z palca no ale..wszytsko możliwe.Pytam z ciekawości -czy ta osoba naprawde istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
encorton1 Re: encorton1 09.06.07, 19:51 Osoba zdecydowanie istnieje ale znam ją bardzo, bardzo słabo. Blog jest bardzo ciekawy ( pod względem treści i stylu w jakim pisze autorka) i sam lubie go poczytac mimo, że nie zawsze mam dokładnie takie samo zdanie, ale każdy ma święte i nienaruszalne prawo do własnej opinii. Czytając blogi trzeba zawsze pamietac ze jest to swoisty pamietnik - opisuje pewne zdarzenia, tak jak widzi i odczuwa je autor. Kto inny moze miec czasem odmienne wrażenia. Poza tym realia studiowania zależa też od różnych ludzi z którymi się stykasz - osób z grupy ( ja na przykaład nie mogę tu w żaden sposób narzekać ) czy asystentów ( kwestia kompletnego przypadku czy trafisz na normalnego czy buraka )itp. ps. Jak się zdążyłem przekonać asystenci poczytują ten blog - ale to dobrze. Czasem kubeł zimnej wody potrafi trochę poprawić zbyt wygórowane zdanie o sobie:))) ps2. Co do szpitalnej praktyki to nie mam pojęcia, ale dlaczego miało by to być zmyślone? Jedni przez całe studia kombinuja nie będąc w stanie zmusić się nawet do przyjścia na zajęcia inni starają się spędzić w szpitali i wynieść ile tylko się da ( do tej grupy należy zapewne autorka ). Jeszcze inni sa gdzieś pośrodku na tej skali. Odpowiedz Link Zgłoś
sonic84 Re: encorton1 09.06.07, 21:09 Oczywiście że każdy blog jest silnie "zsubiektywizowany" i autor ma prawo zamieszczam w nim to ,co chce.Blog mi się nie podoba ze względu na sposób w jaki jego autorka się w nim kreuje (typ 'ostatnia sprawiedliwa"itd).Nie kupuję tez opisów szpitalnych perypetii ,które wydały mi się z lekka nierealne (ale każdy ma prawo koloryzować).ńie chciałam wszczynać dyskusji o blogu jako takim.byłam po prostu ciekawa czy ona (autorka) faktycznie istnieje.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
iuvena Re: encorton1 jaki plagiat? :D 07.06.07, 23:58 sorry, że sie tak bezczelnie wtrącę;)) na którym roku jesteś aktualnie, cleare, bo wyczytałam, że planujesz przenosiny..? :) Odpowiedz Link Zgłoś
p.piasecki Re: chodźcie ze mną..... pliiissss!!! 09.06.07, 16:58 Szczerze: nie nie nie! Po co takie drugie foruuuummmmm???? Ale to ja Ci podsunąłem ten pomysł w topicu mijanie się z tematem, cytuję: "I jeżeli Ci nie pasuje to stwórz inne forum, przecież jest taka możliwość" hehehe, ale zrobiłem to z ironią... Ajjjj Odpowiedz Link Zgłoś
cleare Re: chodźcie ze mną..... pliiissss!!! 09.06.07, 21:26 coś mi sie zdaje, ze masz racje.. chyba nie wypali, no, ale warto było sprobować, może jednak, kiedyś... :( Odpowiedz Link Zgłoś
tilapka Re: chodźcie ze mną..... pliiissss!!! 09.06.07, 21:53 ja mysle ze takie nowe forum nie wypali, i tak beda na nie wchodzili rozhisteryzowani kandydaci na studia (jak ja :P) i beda wszystko czytac i pytac o rzeczy, o ktorych nie macie pojecia ale pomysl z nowym forum nie jest wcale glupi ale moze warto nazwac je inaczej, poprowadzic w troche innych kierunku, zeby bylo miejscem tylko na wymiane materialow naukowych, nie wiem, tu juz trzeba kreatywnosci a ja zasypiam Odpowiedz Link Zgłoś
cleare Re: chodźcie ze mną..... pliiissss!!! 11.06.07, 00:11 tilapka napisała: > ja mysle ze takie nowe forum nie wypali, i tak beda na nie wchodzili > rozhisteryzowani kandydaci na studia (jak ja :P) i beda wszystko czytac i pytac > o rzeczy, o ktorych nie macie pojecia To wtedy ich usunę! :P Odpowiedz Link Zgłoś
encorton1 Re: chodźcie ze mną..... pliiissss!!! 12.06.07, 21:55 Podbijam żeby na wierzchu było:) Odpowiedz Link Zgłoś
cleare Re: chodźcie ze mną..... pliiissss!!! 14.06.07, 22:56 encorton1 napisał: > Podbijam żeby na wierzchu było:) thx :) Odpowiedz Link Zgłoś
encorton1 Re: chodźcie ze mną..... pliiissss!!! 28.06.07, 16:13 i znowu w górę:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniazacha Re: s(j)es(t)a ;) 09.07.07, 15:46 cleare, popieram nowe forum, bo tu i na forum Kandydatów na AM jest to samo, powtarzają wątki a studentów medycyny jak na lekarstwo... Odpowiedz Link Zgłoś