papartycja 17.06.07, 12:48 Gdzie jeździcie studenci pod namiot? Jakie znacie ciekawe miejsca, gdzie tanio i w mało zatłoczonym miejscu można spędzić wakacje? Bieszczady odpadają, bo to za blisko domu ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiat_paproci Re: W ciemno.... pod namiot 18.06.07, 09:20 może Bory Tucholskie ? :) okolica śliczna, ładne jeziora, ludzi nie za dużo, a pole namiotowe dość łatwo znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bałkany Re: W ciemno.... pod namiot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 15:53 tanie noclegi i przygoda gwarantowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papartycja Re: W ciemno.... pod namiot IP: *.umcs.akademiki.lublin.pl 19.06.07, 16:20 W Borach Tucholskich mam rozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: W ciemno.... pod namiot IP: *.icpnet.pl 19.06.07, 16:23 Gość portalu: papartycja napisał(a): > W Borach Tucholskich mam rozumieć? Patrząc po xywie, to chyba jednak na Bałkanach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papartycja Re: W ciemno.... pod namiot IP: *.umcs.akademiki.lublin.pl 19.06.07, 18:18 Nick nie jest treścią postu, ot co ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: W ciemno.... pod namiot IP: *.icpnet.pl 19.06.07, 19:06 Ale niekotrzy maja zwyczje nikiem wyrazac jednak cos (czasem cos waznego:p), choc nie mowie, ze tak jest w tym przypadku ;D Ale Balkany to moze byc b. ciekawy pomysl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papartycja Re: W ciemno.... pod namiot IP: *.umcs.akademiki.lublin.pl 19.06.07, 20:55 Dzięki. Od dziś będę patrzeć na nick. Poległam na egzaminie dziś to miałam prawo nie zauważyć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: W ciemno.... pod namiot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 22:20 w zeszlym roku byłam nad morzem w miejscowości Pustkowo. Ceny całkiem ok, na plażę blisko, bez tłoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mądrala Re: W ciemno.... pod namiot IP: 62.111.159.* 22.06.07, 03:12 Jeżeli chcesz za darmo spędzić wakacje swojego życia wejdź na www.strong.pl weź udział w konkursie foto i daj się porwać przygodzie:) Odpowiedz Link Zgłoś