Dodaj do ulubionych

UKSW w Wawie

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.03, 19:24
Czy ktos moze napisac jak jest na tej uczelni? To znaczy klimat, ludzie,
wykladowcy. Bo jak bylem na egzamine i troche sie rozejrzalem to nie wyglada
to ciekawie (jakies kolka rozancowo-pielgrzymkowe, itp...)
Obserwuj wątek
    • Gość: ana Re: UKSW w Wawie IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 22:25
      hej! jestem teraz na II roku prawa i zapewniam ze zadnych kolek rozancowych nie
      ma:) to calkowicie normalna uczelnia ( ma tylko pewne typowo religijne
      kierunki, a poza tym wszystko jest jak wszedzie)
      a przynajmniej na moim wydziale jest spoko
      jedyny minus to polozenie wydzialu ale poza tym ludzie sa super, atmosfera
      swietna, ale do tego niezly wycisk naukowy:)
      mi osobiscie sie podoba
      na co zdawales?
      • Gość: balzakk Re: UKSW w Wawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 22:46
        Zdawalem na filozofie a jutro zdaje na prawo. Na pierwszy kierunek juz sie
        dostalem, zobaczymy jak pojdzie z prawem :)
        • Gość: p Re: UKSW w Wawie IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 07.09.03, 15:50
          Gość portalu: balzakk napisał(a):

> Zdawalem na filozofie a jutro zdaje na prawo. Na pierwszy kierunek juz sie
          > dostalem, zobaczymy jak pojdzie z prawem :)

i jak, dostales sie? :-)
          • Gość: Samosia Re: UKSW w Wawie IP: *.nd.e-wro.net.pl 07.09.03, 17:19
            pojechał na objazdową pielgrzymke CZęstochowa-Żary_istambuł i więcej go nie
            widzieli. Chodzą słuchy ze sprzedaje różańce w południowych CHinach.
            Pzdro
            • Gość: p Re: UKSW w Wawie IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.09.03, 11:50
              Gość portalu: Samosia napisał(a):

> pojechał na objazdową pielgrzymke CZęstochowa-Żary_istambuł i więcej go nie
              > widzieli. Chodzą słuchy ze sprzedaje różańce w południowych CHinach.
              > Pzdro

widze, ze slonce niektorym szkodzi :-D ale ponoc juz niedlugo ma sie zrobic
              chlodniej ;-)
    • Gość: kasia Re: UKSW w Wawie IP: 2.4.STABLE* / *.grajewo.net 23.09.03, 13:46
      ja studiuję na prawie zaocznym i jestem bardzo niezadowolona. Przede wszystkim
      drogo, po drugie okrojony program , a po trzecie z tym wyciskiem naukowym to
      przesada.Dziekanat jest chamski i niekompetentny jedyne co sie liczy to kasa.
      Brak dobrej organizacji, wykladowcy świeccy, ale mimo wszystko olewają w
      większości studentów.Koleżanka zdawała po uksw na aplikacje i się nie dostała
      ze względu na niezbyt szeroki program.Więc dzienne może tak, a zaoczne
      prawnicze zdecydowanie odradzam!!!!!!
      • Gość: pietruszka Re: UKSW w Wawie IP: *.topole.waw.pl 23.09.03, 15:25
        hm, no ja zdawałam na prawo-dostałam się. zdawałam też na uw. z tego, co
        zobaczyłam podczas egzaminu na to uksw odechciało mi się wszystkiego. burdel na
        kółkach! kiedy niedługo przed egzaminem poszłam spytać się, np. ile pytań
        będzie miał test, ile będzie trwał egzamin...usłyszałam, że nic nie wiedzą. a
        byłam w pokoju, w którym miano udzielać informacji kandydatom.sam "egzamin" to
        totalna degrengolada.czekałam w tłumie i ścisku przez 1.5 godziny, potem
        na "sali" , w której było ok 60 osób była jedna kobitka. ludzie za mną gadali
        na głos, wymieniali się arkuszami odpowiedzi itp. takiego burdelu nie widziałam
        chyba jeszcze nigdzie. to źle świadczy o tej uczelni. na szczęście, dostanie
        się na uw mnie wybawiło. więcej z własnej i niewłasnej woli na uksw się nie
        zjawię.
    • Gość: dsa Re: UKSW w Wawie IP: *.chello.pl / *.chello.pl 23.09.03, 20:58
      dsa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka