Dodaj do ulubionych

Mind Mapping. Praktycznie

IP: 80.48.187.* 24.11.07, 15:45
Dla uzestników konferencji:
1. Aplikacja Mind Mapper 2008
2. Mind Manager (wersja 180 dni)
3. Szablony map wniosków o dofiansowanie z UE.

Zapraszam.
www.konferencja.mindmapper.pl
lub
www.mindmapper.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Tawananna* Re: Mind Mapping. Praktycznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 00:27
      550 zł netto... zaiste, cena na studencką kieszeń. Za nieco więcej niż połowę
      tej sumy można mieć MindManagera w wersji Lite, wystarczającej do użytku
      domowego (i to pełnej, nie 180-dniowej...).

Poza tym mam alergię na poważne strony internetowe, na których pojawiają się
      literówki...
      • Gość: Peteras Re: Mind Mapping. Praktycznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 14:50
        Osobiście uważam, ze nie idzie sie na konferencje po narzędzie (jest
        to na pewno fajny dodatek). Najważnijeszy jest fakt, z tego co
        przeczytałem, że będzie można trochę się dowiedzieć o PRAKTYCZNYM
        podejście do prowadzenia projektów korzystając z map myśli + jakie
        są dodatkowe sposoby na łatwe wypełnianie formularzy by uzyskać
        dofinansowanie z UE. Szczególnie, że ma być Vector Consulting, który
        sie specjalizuje w tym temacie.

Osobiście sie zapisałem ponieważ w organizacji mamy problem z
        organizacją - (wstępnym planowaniem) procesów, zadań i projektów.
        Mam nadzieję, ponieważ pracujemy w rozproszonym środowisku, że
        uzyskam odpowiedzi na swoje pytania.

pzdr
        ps. Na szczęście nie jestem alergikiem i osobiście uważam, że "nie
        ocenia sie książki po okładce"
        • Gość: Tawananna* Re: Mind Mapping. Praktycznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 16:39
          Też nie uważam, że idzie się na konferencję po narzędzie (jeżeli pod słowem
          "narzędzie" rozumiesz ten dodatek dla uczestników w postaci programu). Ale nie
          wiem, czy nasze zdanie podzielają organizatorzy, skoro szczególnie
          wyeksponowanym elementem konferencji są te "prezenty".

I też sądzę, że "nie ocenia się książki po okładce", ale nie znam innego sposobu
          podjęcia decyzji o wzięciu lub niewzięciu udziału w czymkolwiek, jak dokonanie
          jej na podstawie podanych przez organizatorów informacji (oczywiście, jeśli nie
          znam kogoś, kto w konferencji organizowanej przez dane osoby osobiście
          uczestniczył i może mi polecić/odradzić udział).

Na podstawie umieszczonych na stronie informacji + ceny udziału w konferencji
          oceniam (subiektywnie), że nie warto brać w tym udziału, a już na pewno nie jest
          to propozycja dla studenta (co innego, gdyby oddelegował mnie na szkolenie
          pracodawca, i pokrył część/całość kosztów).

Nie wiem, w jakiego rodzaju organizacji działasz, ale jest obecnie bardzo wiele
          szkoleń dla osób pracujących w organizacjach studenckich czy pozarządowych (a
          czasem i po prostu dla osób zainteresowanych tematyką), dot. przeprowadzania
          projektu czy pracy w grupie, o szkoleniach ze starania się o środki unijne nie
          wspominając, bo tego jest już co niemiara...

Poza tym gdybym już miała płacić tak duże pieniądze za udział w czymś trwającym
          nawet nie cały dzień, to zdecydowałabym się na szkolenie o charakterze
          warsztatowym, prowadzone w małej grupie, a nie na konferencję.

Pozdrawiam serdecznie i byłabym ciekawa Twojej relacji z konferencji (to żadna
          ironia, naprawdę mnie to interesuje!)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka