Gość: neonówek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 10:53 czy u was na I roku poprawki są w czerwcu, czy jak w innych rocznikach- dopiero we wrześniu? ja niestety mam w czerwcu i jak się noga powinie- albo wóz albo przewóz( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sundry Re: poprawki w czerwcu 31.05.08, 11:20 Wszystko zależy od uczelni,u mnie są we wrześniu,u mojego chłopaka są 3 terminy,2 w czerwcu,1 we wrześniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: poprawki w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 11:29 u mnie w ogole nie ma poprawek we wrzesniu. znaczy sie są kursy powtórkowe. w czerwcu masz 2 terminy, jak nie zaliczysz, to mozesz zrobić 2-3 tygodniowy kurs we wrześniu, żeby wyjśc na czysto przez rozpoczęciem kolejnego roku. dotyczy to wszystkich lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monix Re: poprawki w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 11:51 Ale wam dobrze, ja mam tylko 1 termin egzaminu a we wrzesniu to juz poprawka.Zdnych innych terminow, ani wielokrotnych poprawek:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neonówek Re: poprawki w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 12:29 no, ja tez mam 1 termin, drugi za tydzien i finito. poprawki po parę razy i owszem, były na ćwiczonkach bo zaliczenie u niektórych asystentów bywa ponuć trudniejsze niż sam egzamin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: poprawki w czerwcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 19:06 no u mnie tak samo. jeden termin, tydzien później drugi. jak nie zdasz to w indeksie ląduje 2.0. jeśli jest to kurs który sporo osob oblało, to wtedy uruchamia się kurs powrótkowy we wrześniu. 3 tygodnie chodzisz na zajęcia (oczywiscie odpłatne jak wszystkie kursy powtórkowe) i wtedy mozesz zdać. Odpowiedz Link Zgłoś