Gość: Pytajaca IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 19:28 Witeczka pytam sie wiec-czy na studiach dziennych na 1 roku na ekonomii sa 2poprawki i komiks cyz 1 poprawka i komis.no i ile kosztuja?!?! Pdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hernandez Re: do studentow z UW/WaWa/ 25.09.03, 19:57 U mnie (prawo) masz prawo do 2 poprawek a potem dopiero Komis o ile Ci go przyznaja i tak jest chyba wszedzie nie mowiac o Polibudzie gdzie sie zdaje ile razy chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytajaca Re: do studentow z UW/WaWa/ IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 20:11 Molto grazie za odpowiedz Jeszcze pytanko cyz poprawki i komisy sa za friko cyz 3ba cos bulic ?? Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez Re: do studentow z UW/WaWa/ 26.09.03, 14:25 To juz zalezy od wydzialu.U mnie poprawki i komisy nie sa platne bo to Ci sie po prostu nalezy ale prawdopodobnie na czesci wydzialow trzeba bulic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znow ja ;) do laskawego hernandeza ;) IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.03, 20:52 ost.pytanko pi razy drzwi kiedy sa komisy>>koniec wrzesnia cyz pazdziernik Dziekuje CI bardzo za odpiowedzi Serdecznie pozdrawiam i zycze udanego dzionka! Odpowiedz Link Zgłoś