Dodaj do ulubionych

RATOWNICTOW MEDYCZNEnaUJKTO STUDIUJE?!PROSZE O INF

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.12.03, 11:40
Obserwuj wątek
    • Gość: malkovich Re: RATOWNICTOW MEDYCZNEnaUJKTO STUDIUJE?!PROSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 04:30
      NIE IDZ NA TO NIE IDZ NA TO NIE IDZ NA TO! Ja studiuje na AM w Warszawie tez
      paramedyczny kierunek: elektroradiologie i wiem ze wszyscy narzekaja na takie
      studia licencjackie (sam zreszta to robie).
      • Gość: art b RATOWNICTOW MEDYCZNE IP: *.jzo.com.pl 14.01.04, 09:30
        czemu wszyscy narzekaja?
        moglbys troche rozwinac ten watek? jakie sa twoje spostrzezenia i jakie masz
        uwagi. co bys doradzil. chce zostac ratownikiem medycznym.
        z gory dzieki.
        • Gość: malkovich Re: RATOWNICTOW MEDYCZNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 16:42
          Sa to w miare nowe studia. Wykladowcy maja cie gleboko w nosie. Cala AM
          traktuje cie po macoszemu bo najwazniejszy i tak jest lekarski. Po naszych
          kierunkach pracy zadnej, a jak juz to marne zarobki. W pracy masz zajebiscie
          ograniczone kompetencje bo i tak wieszosc wolno lekarzowi, a tobie niewiele.
          Jeszcze w moim przypadku (elektroradiologia) to znajde sobie prace sprzedajac
          jakas aparature medyczna w razie bezrobocia, a bedac ratownikiem masz
          przesrane. Mam taka rade zebys wybral inne studia. Jezeli chcesz jezdzic
          karekta to moze lepiej skonczyc medycyne i zrobic specjalizacje z ratownictwa
          (tez cos takiego jest).
          • Gość: art b Re: RATOWNICTWO MEDYCZNE IP: *.jzo.com.pl 15.01.04, 08:22
            dzieki za rade. a myslalem ze ratownik medyczny to taki szlachetny zawod!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka