Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jaki brodzik???

IP: *.wsisiz.edu.pl 05.02.02, 14:49
    Słuchajcie , może ktoś się orientuje, czy mozna zrobic podwyższony brodzik z
    tarakoty w bloku?????
    Czy sa jakies przepisy zabraniajace montowania tego typu podwyzszen.
    Bo razem z mezem sie zastanawiamy , czy kupowac brodzik emaliowany i do tego
    kabine, czy zrobic podwyzszenie z tarakoty.
    Jak ktos ma jakies doswiadczenie i wiedze na ten temat to prosze o wskazówki.

Pozdrawiam
    ANIA i PAWEŁ
    Obserwuj wątek
      • Gość: Doki Re: jaki brodzik??? IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 05.02.02, 21:32
        A nie chcielibyscie brodzika plaskiego, wpuszczanego w wylewke na rowno z
        podloga? Ostatnio widzialem pare brodzikow wysokosci max 5 cm i bardzo mi sie
        podobaja.
        • Gość: Aga Re: jaki brodzik??? IP: *.*.*.* 06.02.02, 08:04
          Płaski brodzik fajnie wygląda i wygodniej do niego się wchodzi. Głębszy może
          posłużyć jako mały zbiornik na wodę, np. jako wanna dla małego dziecka - płaski
          już nie.
      • Gość: Aga Re: jaki brodzik??? IP: *.*.*.* 06.02.02, 08:06
        Czemu macie opory przed zainstalowaniem podwyższonego brodzika w bloku?
      • otii Re: jaki brodzik??? 06.02.02, 08:36
        Ja również jestem na etapie podjęcia decyzji o wyborze brodzika. Wbrew pozorom
        nie jest to takie proste :)) Zdecydowanie wolę niskie brodziki, bez zbytniej
        gimnastyki i ryzyka poślizgu :) I teraz nie wiem- czy niski (5? 10?
        centymetrowy) obudowywać kaflami (gotowe obudowy nie bardzo mi się podobają)
        czy może jest możliwość "wpuszczenia" takiego brodzika. Czy jest taka możliwość
        i kiedy należy się na to zdecydować? Dodam tylko, że w tej chwili jestem przed
        kładzeniem ogrzewania podłogowego i drugiej wylewki.
        • konop Brodzik Joanna 07.02.02, 09:04
          Niejeden by sobie poleżał na takim Brodziku...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka