Gość: AGNIESZKA IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.02.04, 13:27 SM "STROP" WARSZAWA- PROSBA O INFORMACJE O TEJ SPÓŁDZIELNI!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aro Re: SM "STROP" WARSZAWA- PROSBA O INFORMACJE IP: 193.110.121.* 05.02.04, 09:39 Przyłączam się do prośby - ja również chciałbym dowiedzieć się czegoś na temat tej spółdzielni. Jak Wam się z nimi współpracuje, jak się mieszka...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: SM "STROP" WARSZAWA- PROSBA O INFORMACJE IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 05.02.04, 13:36 Spółdzielnia jest ok. Mieszkam w ich bloku od 6 lat i nic 'strasznego' nie mam im do zarzucenia. Jeśli interesujecie się mieszkaniami na Narwik to zwróćcie uwagę na 'autostradę', którą mają w pobliżu wybudować - i jeśli Wam to nie przeszkadza - to myślę, że warto :) ja interesowałam się tą lokalizacją, ale ze względu na ww. autostradę wybrałam coś innego. Pozdrawiam a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: SM "STROP" WARSZAWA- PROSBA O INFORMACJE IP: *.acn.waw.pl 08.02.04, 10:44 opinia jw. Ludzie z obsługi ok,potrafią utrzymac osiedla w czystości,wszystkie usterki poprawiane są na bieżąco.Ważne też są czynsze,a te są relatywnie niskie,przynajmniej u mnie na osiedlu(Płocka II).Ja tę spółdzielnię wybrałem ze względu na dobrą opinię,jaką się wtedy cieszyła i chyba sie cieszy taką do dzisiaj.Może nieco inaczej mogą się wypowiadać mieszkańcy Płockiej I ,na pewno słyszałaś o wieżowcu przy Wolskiej,który na skutek pobliskiej budowy (właśnie Płocka I)zaczął się niebezpiecznie przechylać.Budowę wstrzymano na coś ok.dwóch lat,a że wtedy cena za metr była rewaloryzowana wskaźnikiem GUS wzrostu cen w budownictwie,dało to przy ówczesnej inflacji spory wzrost.Wszystko jednak zakończyło sie dobrze,wszystkie budynki stoją:).Potwierdzeniem dobrej opinii może być też fakt,że jak kiedyś szukałem na forum coś o STROPIE,to znalazlem zaledwie pare wątków i wszystkie były z prośba o informacje.Nie było żadnego od niezadowolonego mieszkańca.A wejdź na forum DEWELOPERZY ,tam się można naczytać o aferzystach.Strop ma własną stronę www.strop.com.pl/ ale wiele się z niej nie dowiesz,nawet forum jest puste,mimo,że istnieje od ładnych paru lat. Nie ma sie o co kłoćić po prostu:) Odpowiedz Link Zgłoś