Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dom w Bielsku

IP: *.c196.msk.pl 20.02.10, 17:28
    Witam jak myślicie czy da się zarobić na nieruchomościach na Podbeskidziu.chciałbym zainwestować pieniądze w nieruchomości w Bielsku. Jak myślicie czy to miasto ma wystarczający potencjał, żeby zarobić na nieruchomości. Zamierzam nieco wyremontować dom a potem go sprzedać.
    Obserwuj wątek
      • norman_3 Re: Dom w Bielsku 21.02.10, 21:59
        Oczywiście, że tak! Bielsko to miasto, które coraz szybciej się rozwija. A pomysł na remont starych nieruchomości jest jak najbardziej trafiony. Znajomi tak właśnie robią. Kupują domy od dewelopera w stanie surowym, wykańczają i sprzedają później drożej. Widziałam sporo ofert mieszkań na rynku wtórnym i niewykończonych domów - Nieruchomości Bielsko - które idelanie nadawałby się do tego typu inwestycji.
        • konshens Re: Dom w Bielsku 23.02.10, 13:02
          Ja też uważam, ze to dobry pomysł. Moi rodzice mieszkają w Bielsku, ja się tam
          wychowywałam. Kiedyś było to miasto wojewódzkie, potem długo nic się nie działo,
          a teraz widzę wiele zmian za każdym razem jak tam jestem. Wciąż jest to małe,
          senne miasteczko, w którym niewiele się dzieje, ale bardzo atrakcyjne, jeśli
          chodzi o położenie i architekturę. Na obrzeżach jak grzyby po deszczu rosną
          domy, masa ludzi się tam przeprowadza, bo to piękna okolica.
      • lukaszgila Re: Dom w Bielsku 10.05.19, 11:06
        Oczywiście! Ja zakupiłem mieszkanie w Apartamenty Akacjowa Jaworze, i wydaje mi się że świetnie trafiłem. Kupiłem apartament na nowoczesnym zamkniętym osiedlu i zastanawiam się czy by go nie wynająć w przyszłości, bo ma świetną lokalizację. Zaraz obok jest się park miejski z tężnią placem zabaw i sporym boiskiem, a z balkonu widać góry. Jakby coś to polecam Vatra System :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka