Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Maty ochronne na podłogi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 09:22
    Cześć,
    czy ktoś z Was ma może coś takiego jak mata ochronna na podłogę pod krzesło?
    chodzi mi o coś takiego -www.rollmat.pl. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z
    tym czymś?
    Obserwuj wątek
      • Gość: bmiara Re: Maty ochronne na podłogi IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.10, 11:19
        Drogo!

Na allegro.pl taniej:

www.allegro.pl/listing/search.php?sg=0&string=mata+krzes%C5%82o
      • cyklina-klimkiewicz Re: Maty ochronne na podłogi 18.04.10, 00:39
        Mata pod krzesła z poliwęglanu jest do kupienia tam gdzie sprzedają panele. Ma
        grubość 3-4 mm, frezowane obrzeża, tak by krzesło nie wywróciło się gdy zjedzie
        za matę, jest antypoślizgowa, ma dużą wytrzymałość mechaniczna na nóżki z rurek
        i kółka foteli biurowych, bardzo dobrze chroni podłogę przed mechanicznymi
        uszkodzeniami lakieru. Są różne wymiary, ale mniej niż 120x150cm jest
        nieprzydatne. A jak chcesz na fotelu jeździć wzdłuż biurka, to nawet może być
        potrzebna długość od ściany do ściany. Trzy lata w moim domu sprawuje się
        rewelacyjnie. To bardzo praktyczny zakup. Oszczędzisz na remoncie podłogi.
        B.Klimkiewicz.
      • kasia.makas Lepiej kółka niż matę do foteli biurowych 23.04.10, 13:15
        Ja kupiłam na tej stronie krzesla-i-fotele.com.pl/ wraz z fotelem
        biurowym, tylko jeszcze domówiłam kółka odpowiednie do powierzchni i nie mam
        żadnych problemów z rysowanie podług.
        Szczerze lepiej kupić odpowiednie kółka niż matę bo czasami trzeba gdzieś
        odjechać dalej albo przypadkiem się zjedzie i można uszkodzić podłogę.
        • cyklina-klimkiewicz Re: Lepiej kółka niż matę do foteli biurowych 02.05.10, 06:59
          Różnica jest ta ,że ta mata ochroni przed naciskiem każdego krzesła, a te
          kółka,tylko przed tym jednym krzesłem i to pod warunkiem, że są założone i są
          naprawdę dobre.Jak najedziesz na paprochy to nawet najlepsze kółka nie pomogą. A
          cena dobra, to ćwierć krzesła. B.Klimkiewicz.
      • Gość: Vikarry Re: Maty ochronne na podłogi IP: *.chello.pl 30.04.10, 01:55
        Nie podłogi a właśnie ściany są świetnym materiałem na wydekorowanie . Zajmuje
        się tym firma Mama Studio - oferując druk wielkoformatowy - druk plakatów, druk
        banerów, druk na folii, druk naklejek, druk fototapet, druk naklejek,
        druk obrazów na płótnie ( na przykład ze
        zdjęcia ) , wszystko to w wysokiej jakości , gorąco polecam !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka