Dodaj do ulubionych

Chyba zablokuję RCB

08.09.26, 07:58
Z reguły olewam, ale dziś mnie wkurzyli, wprawdzie mam wyciszony telefon, ale podłaczony do zegarka, który mi zabrzęczał.
Mało nerwowa jestem, ale czytanie o zmasowanych atakach o 4,30 spowodowało że zaczęłam słuchać, czy coś na nas nie leci. Jak zasnęłam, to odwołali atak i znowu mnie obudzili, przy kolejnych to już byłam na nogach, więc tylko stwierdziłam, że cztery SMS-y w jedną noc (niech będzie że poranek) to trochę za dużo, czemu to ma służyć? Jak rakieta yebnie to yebnie, dowiemy się.
Obserwuj wątek
    • ga-ti Re: Chyba zablokuję RCB 08.09.26, 08:13
      O masz, jeszcze dziś żadnych wiadomości nie czytałam/widziałam.
      Co się dzieje? I gdzie?
      U mnie cisza.
    • autentyczka Re: Chyba zablokuję RCB 08.09.26, 08:14
      Rcb nie da się zablokować
      • szmytka1 Re: Chyba zablokuję RCB 08.09.26, 09:19
        Da się, od dawna mam zablokowane, bo ciągle dostawałam alerty pogodowe, które były wyssane z palca
    • little_fish Re: Chyba zablokuję RCB 08.09.26, 08:19
      Zegarek też można wyciszyć...
      • andaba Re: Chyba zablokuję RCB 08.09.26, 08:23
        Chyba będę musiała ściągać na noc.
        Ale to już nie o mnie chodzi, mnie tylko wkurzyli, ale jest mnóstwo histeryków, którzy po przeczytaniu takiej wiadomości mogą się serio zdenerwować, co się odbije na zdrowiu.
        Bez sensu. Informacje o burzy, o szczepionce mają więcej sensu
        • little_fish Re: Chyba zablokuję RCB 08.09.26, 08:28
          Po co ściągać. Wystarczy wyciszyć jak telefon.
    • brenya78 Re: Chyba zablokuję RCB 08.09.26, 08:21
      A to nie ty ostatnio narzekałaś na alerty burzowe i domagalasnsiwnzwby jedbak byly rakietowe?
      • andaba Re: Chyba zablokuję RCB 08.09.26, 08:23
        ????!
        • brenya78 Re: Chyba zablokuję RCB 08.09.26, 08:41
          Jak nie ty, to któraś ematka sie domagała. I tez nie potrafiła ogarnąć wyciszenia telefonu. No widzisz, nie dogodzisz...
    • chicarica Re: Chyba zablokuję RCB 08.09.26, 08:34
      Nie no, pewnie, niech nie ostrzegają, jeszcze by się ktoś zdenerwował.
      • andaba Re: Chyba zablokuję RCB 08.09.26, 08:39
        A co robisz po przeczytaniu? Schodzisz do piwnicy? (Zakładając, że ja masz, nowe domy chyba nawet nie mają).

• brenya78 Re: Chyba zablokuję RCB 08.09.26, 08:42
        Jak mnie juz wkur...iaja te dyskusje o alertach. Przecież ematka pierwsza by japę darla jakby przyszła burza i zniszczyła meble ogrodowe albo cos.
        • andaba Re: Chyba zablokuję RCB 08.09.26, 08:50
          No cóż, nie siedzę na forum 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu 365 dni w roku i jakoś przeoczyłam. Meble ogrodowe moje ważą tyle, że muszę wołać silnego chłopa, żeby mi pomogł przesunąć, więc ich nic nie porywa, musiało by być tornado.

Jak widzę wątek z tytułem, który świadczy o treści, która mnie wkurza, nie interesuje lub nie pasuje z innego powodu to w niego nie wchodzę. Tu chyba było jasne o czym będzie, liczyłaś na murzynka, czy jak?
    • geez_louise Re: Chyba zablokuję RCB 08.09.26, 08:39
      Bardzo lubię alerty RCB, wiem że wtedy mogę spac spokojnie, bo NIE będzie padać, wiać itd. Jak nie ma alertów to nie wiem co będzie z meblami tarasowymi, roślinami i czy nas znów nie zaleje.
      • andaba Re: Chyba zablokuję RCB 08.09.26, 08:40
        A tu pełna zgoda. My też zawsze mówimy - o alert przyszedł, nic się nie będzie działo. Sprawdza się od jego powstania.
        • gryzelda71 Re: Chyba zablokuję RCB 08.09.26, 08:51
          Na Podlasiu alerty działaj. Maja być przerwy w dostawie prądu, sa. Maja byc wiatry sa. Burze niekoniecznie.
          Corka wet po info, ze szczepionki na wściekliznę wysypane spodziew sie wzmożonego napływu psów które ojej najadła sie i rzygają. No bo jak to piesia w lesie pilnować.
          • andaba Re: Chyba zablokuję RCB 08.09.26, 09:03
            No tak, napisałam powyżej, że burze i szepionki to co innego, coś przed czym jakoś tam można się ustrzec. Pilnować psa, zebrać pranie, schować basenik, podwiązać róże.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka