Gość: Ann IP: *.man.polbox.pl 18.02.02, 15:28 Gdzie można kupić pomarańczowe/łososiowe luksfery, i gdzie są w miarę najtaniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
otii Re: Luksfery 18.02.02, 15:52 Gość portalu: Ann napisał(a): > Gdzie można kupić pomarańczowe/łososiowe luksfery, i gdzie są w miarę najtaniej > ? Luksfery czy może raczej pustaki szklane? bo to różnica Podejrzewam, że chodzi o to drugie :) Firma ClaroGlass ma dość bogatą ofertę i niwygórowane ceny barwione pustaków (również satynowanych-przepuszczających mniej światła), tylko nie jestem pewna czy mają akurat łososiowe. Ja wkrótce będę kupowała u nich miodowe (taniej niż 12 zł za sztukę barwioną nigdzie nie znalazłam, a jakość i estetyka b.dobra) Dystrybutorzy www.vitrosilicon.com.pl/pustaki_dystrybutorzy.html Oferta www.vitrosilicon.com.pl/pustaki_kolorowe_index.html Odpowiedz Link Zgłoś
martaigla Re: Luksfery 30.08.14, 01:36 Na pewno coś dla siebie znajdziesz na www.nomos.com.pl, naprawdę w pełni profesjonalna firma, która oferuje bardzo duży wybór pustaków szklanych oraz luksferów. Sama z męzem w zeszłym roku szukalam czegos dosc oryginalnego i wlasnie tam to znalazlam. Powodzenia w szukaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś