Gość: dorota Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.12, 16:29 witam, mi podobają się strasznie lampy w www.design-expo.pl jednak muszę poczekac jeszcze trochę na remont wmieszkaniu zeby moc sobie je kupić :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilqak-k Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.12, 17:32 zajrzyj na strone www.scandinavianliving.pl, maja tam niezle lempy, co prawda na niektore trzeba czekac ale warto! Odpowiedz Link Zgłoś
limak31 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 21.02.12, 12:18 W sprawie doboru oświetlenia warto zapytać na forum portalu branżowego www.lednews.pl. Na pewno mądrze doradzą wybór odpowiedniego produktu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mahrtam Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 21.02.12, 13:48 zapraszamy www.mediajet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
brzozello Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 04.05.12, 11:11 abcelektro.pl - sprawna obsługa, ale jeśli chodzi o lampy mają tylko massive philipsa, więc jak nie polujesz na chińska taniochę, to polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
seidthe Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 06.05.12, 18:01 Allegro, bezkonkurencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
bozydar4 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 08.05.12, 15:39 polecam olampa jest dokładnie taki jakiego szukasz Odpowiedz Link Zgłoś
patricos86 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 10.05.12, 12:56 Witam Polecam www.janexmarket.pl sam robiłem tam zakupy, jeden z tańszych sklepów internetowych. Dostawa kurierem do domku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromwell Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.12, 11:55 nic nie wiecie o żyrandolach ja robie fajne rzeczy ale drogo od 5 tys w górę, zapraszam na www.cromwell.blog.pl nie ma litości jest oryginalność, cromwell company design!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mortor82 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 23.05.12, 12:13 Jeśli oświetlenie to zdecydowanie polecam megastore.pl na chwile obecną do wyboru prawie 20 tys artykułów także jest w czym przebierać, a i promocje sa regularnie także warto pilnować. Odpowiedz Link Zgłoś
bajerk Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 28.05.12, 11:25 Niedawno kupowałem oświetlenie do całego domu, który wybudowałem. W internecie znalazłem sklep z oświetleniem www.febri.pl i szczerze go polecam. Pracownik tego sklepu w rozmowach telefonicznych doradził mi bardzo wiele ciekawych i funkcjonalnych rozwiązań. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia980 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 11.06.12, 18:28 korzystałam z tych dwóch sklepów i z ręką na sercu mogę je polecić oswietlenie.dom.pl/ 1000lamp.pl/ mają dobry towar a nie tam jakąś chińszczyzne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac IP: 195.164.255.* 14.06.12, 12:42 jeśli nie oszczędzacie i chcecie znaleźć coś wyjątkowego, polecam dynamiko.pl/produkty/lampy-oswietlenie.html :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wDobrymSwietle.pl Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.12, 11:41 Zapraszamy do odwiedzenia naszego sklepu www.wdobrymswietle.pl Pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
yoda-jedi ATAK DESIGN 12.10.12, 12:22 Oświetlenie designerskie, oświetlenie systemowe wysokiej jakości (np. modular), lampy do wnętrz i ogrodów, oświetlone meble (siedziska, wazony, stoły, bary). ATAK DESIGN - oświetlenie designerskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hirek Re: oswietlenie.pl IP: *.e-gco.pl 16.11.12, 11:27 Jak chcecie kupić sobie lampę, kinkiet lub inne oświetlenie do domu to w sklepie oswietlenie.pl jest duży wybór. Sam kupowałem i nie miałem żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
brzozello Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 23.11.12, 12:32 Takowy sklepik, maja tylko Massive. Generalnie można kupić więcej niż jest w ofercie, moja lampa była w katalogu philipsa, a w sklepie nie było. Ponoć skądś to ściągają. Minusem jest to, że na lampę trzeba było czekać troszkę ponad tydzień, poza tym spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac IP: 91.194.188.* 27.11.12, 13:27 to zależy czego szukasz. Polecam oświetlenie led (czy to w oprawach cz w taśmie). Oszczędność energii zdecydowana i dłuższa żywotność i jak dla mnie efekt jest 100 razy ładniejszy niż lampami, ale to już kwestia gustu. Ostatnio do podwieszanych sufitów mojej znajomej kupowałyśmy kilka taśm ledowych w domoz.pl/ Tanie i bardzo dobrej jakości, a że potrzebowałyśmy ponad 30 metrów ze 120 punktami świetlnymi na metr to cena była dla nas bardzo istotna. Zamówienie wysłałyśmy w poniedziałek a we wtorek kurier dostarczył wszystko zgodne z zamówieniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
jo-an-na-29 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 08.12.12, 20:08 Możesz sobie tutaj pooglądać, mają dużą ofertę różnego oświetlenia: www.mardom-sp.pl/produkty/4/114/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 1980 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.13, 21:10 Jeśli interesuje Cię energooszczędne oświetlenie w technologii LED to polecam sklepik www.smd-led.pl Wejdź na ich stronę i skorzystaj z kalkulatora oszczędności. Sama się przekonasz ile można zaoszczędzić zamieniając tradycyjne żarówki na żarówki LED... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta4464 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.13, 16:17 polecam sklep, który ma wiele możliwości. zakupy na www.mergeto.pl możesz zrobić sama, a także wraz z innymi. Jest tam dużo ofert łączonych, a ciągle poszerzająca się lista dostępnych rzeczy, czyni sklep niezwykle ineteresującym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjanna Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.13, 12:31 zajrzyj na www.superlights.pl/ - ja tam kupowałam i mają naprawdę ooooooooooogromny wybór Odpowiedz Link Zgłoś
jo-an-na-29 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 16.03.13, 13:46 Mnie się marzy ostatnio coś bardzo elegenckiego, jak tutaj: www.mardom-sp.pl/produkty/p/4/121/, 1 albo 2 zdjęcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusuk Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac IP: *.dynamic.mm.pl 06.04.14, 13:57 www.salonoswietleniowy.pl/ - tu polecam zajrzeć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.13, 12:22 Ja zdecydowałem się na ActiveJet. Mają całkiem szeroką ofertę i dobrze zrobioną stronę z której łatwo się wszystkiego dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumny28 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 20:55 no pewnie Koleżanko że Ci polecę:):) naszpieknydom.pl fajne lampki stylu vintage i bardzo tanio:):* Odpowiedz Link Zgłoś
tereska75 Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac 28.01.13, 20:01 Polecam sklep superlampa.pl/, ostatnio kupiłam tam lampę. Przesyłka przyszła na drugi dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnhy Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.13, 22:12 Poleciłbym Ci ActiveJet www.activejet.pl/kategoria/oswietlenie,led/ Naprawdę solidna,wygodna strona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 15:58 www.febri.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dragonfly Re: Internetowy sklep z oświetleniem jaki polecac IP: *.free.aero2.net.pl 02.03.13, 17:30 jeśli szukasz oświetlenia dobrej jakości to polecam e-sklep: www.superlights.pl/ duży wybór (niektóre lampy są prawdziwymi arcydziełami!), szybka dostawa i miła obsługa, 2 tygodnie temu dokonałam już 3 zakupu w tym sklepie i za każdym razem wydaje mi się, że jest coraz lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś