Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Klimatyzacja!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.04, 11:42
    Poprosze o opinie na temat klimatyzacji zwl. w kontekscie oczyszczania
    powietrza. Czy dla alergików mozna ja polecac? Slyszalam rozne opinie(akies
    filtry, a z drugiej strony "wirujacy" wszedzie kurz).
    Obserwuj wątek
      • Gość: adam Re: Klimatyzacja! IP: 78.10.246.* 27.02.14, 18:55
        Witam. Wydaje mi się że posiadanie klimatyzatora dla alergika nie robi żądnego problemu. Słyszałem że apeco stosuje chyba jakieś specjalne filtry.
      • Gość: Parlotka Re: Klimatyzacja! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.05.14, 09:36
        wydaje mi się,ze dla alergików jest to jakies wyjscie, bo Klima czesciowo oczyszcza powietrze z wiekszosci alergenów, wiec powietrze wokół nas jest czystsze niż to z zewnatrz. U nas co prawda nie ma uczuleniowców, jednak odczuwamy duze kosci (przede wszystkim latem) z uzywania klimatyzacji. Jeśli ktos szuka firmy z dobrym sprzętem to mogę polecic www.kaisai.pl/ , kupowaliśmy u nich klimatyzacje do domu, fajna firma , szeroki asortyment, byli pomocni w wyborze sprzętu … polecam
        • Gość: pati Re: Klimatyzacja! IP: 5.174.96.* 25.06.14, 12:55
          Hm, nie wiem sama jak to jest, ale po prostu skontaktuj sie z firmą sprzedającą klimatyzatory i popytaj, na pewno będa wiedzieli i doradzą odpowiedni sprzet :)
      • Gość: amona Re: Klimatyzacja! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.14, 14:02
        Mysle,ze bez problemu, nie powinna szkodzic alergikom klimatyzacja , mozesz zawsze zapytac przy kupowaniu, sprzedawcy na pewno bedą wiedzieli ;)
        • Gość: Tahuaa Re: Klimatyzacja! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.14, 12:30
          Ja bym jeszcze podpytała np, firm które zajmują sie izolacją instalacji etc. Mma sprawdzony kontakt, więc mogę sie podzielić: www.izoserwis.net/pl/oferta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka