mama_ania77 10.08.07, 11:53 Piękna słoneczna pogoda, na słoneczku ok. 30 stopni i raptem zrobiło się ciemno i lunęło!!! A jak grzmi cudnie! Ale niech już przestanie i znowu niech zaswieci to cudne słonko Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweet.joan Re: Lunęło! 10.08.07, 11:57 A u mnie dopiero słońce wyłazi. Niepojęta ta pogoda. Chcieliśmy jutro do zoo pójść, ale nie wiem, o co chodzi z tą pogodą Odpowiedz Link
sweet.joan Re: Lunęło! 10.08.07, 16:36 Ponoć nie można dwa razy wejść do tej samej rzeki, ale zmoknąć dwa razy pod tym samym deszczem - jak najbardziej. Ech! A z Zoo raczej nici Leje i leje. Odpowiedz Link
gusia210 Re: Lunęło! 10.08.07, 20:21 u mnie jak na razie cisza.Zapowiada się na deszcz już od 17 ale nic nie spadło. Odpowiedz Link
ola_mk Re: Lunęło! 10.08.07, 20:22 u nas też lało i grzmiało,teraz się trochę uspokoiło... Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Lunęło! 12.08.07, 12:32 u nas we czwartek o 10.00 była potężna burza,zrobiło sie ciemno jak w nocy. A ja w tym czasie z małą jechałam do siostry. Burza złapala nas na przystanku i w życiu tak się nie bałam, odmówiłam ,, Ojcze nasz" i ,, Pod Twoją obronę" ze strachu, głównie o Anuśkę. Ale się działo , a potem autobus mało nie utonął na ulicy.Wjechał w obniżenie drogi i woda zalała podłogę w autobusie. Odpowiedz Link