ludzikk1 16.07.10, 07:22 -każdą i uwagi. Wybraliśmy nieduży domek dla naszej 3 os rodziny z Atrium GL 124 Fistaszk - odbicie lustrzane www.extradom.pl/projekt-domu-gl-124-fistaszek-bba1297.aspx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ludzikk1 Re: Poproszę o opinie - dziękuję 16.07.10, 07:23 link www.extradom.pl/projekt-domu-gl-124-fistaszek-bba1297.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikk1 link 16.07.10, 07:24 jeszcze raz www.extradom.pl/projekt-domu-gl-124-fistaszek-bba1297.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: link IP: *.try.wideopenwest.com 17.07.10, 05:38 fajny,maly,ale ladny,szkoda,ze garaz jest tylko na 1 samochod. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 21:29 Nawet fajny. Jedyny minus to wykusz w salonie. Tworzy mostek cieplny i powoduje spore straty ciepła. My wybraliśmy podobny - prosty domek troszkę mniejszy. Teraz murujemy piwnice. Powodzenia w budowaniu! Link do naszego projektu: www.domywtradycji.pl/ada-bis,589,9.html Odpowiedz Link Zgłoś
karolina79_pl Re: Poproszę o opinie - dziękuję 22.07.10, 13:47 Wtam! Trochę nie podoba mi się ta dachówka, i nie ma tarasu....co jest dużą wadą. Podsyłam projekt w podobnym stylu, może się Pani bardziej spodoba: www.mtmstyl.pl/projekt-aloes_3/ ludzikk1 napisała: > -każdą i uwagi. Wybraliśmy nieduży domek dla naszej 3 os rodziny z > Atrium GL 124 Fistaszk - odbicie lustrzane > www.extradom.pl/projekt-domu-gl-124-fistaszek-bba1297.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Poproszę o opinie - dziękuję 22.07.10, 14:36 za mały salon brak zaplecza gospodarczego garaz przytłacza całą bryłę na górze pokoje za małe... To nie to za dużo pomieszczeń jak na tak mała powierzchnię... Nie zmieścisz się ze wszystkimi funkcjami w domu o tej powierzchni i kubaturze... Szukaj dalej - czegoś znacznie większego... jeep Odpowiedz Link Zgłoś
creamm Re: Poproszę o opinie - dziękuję 24.08.10, 16:16 ludzikk1 napisała: > -każdą i uwagi. Wybraliśmy nieduży domek dla naszej 3 os rodziny z > Atrium GL 124 Fistaszk - odbicie lustrzane > www.extradom.pl/projekt-domu-gl-124-fistaszek-bba1297.aspx Dzień dobry! Wydaje mi się że takie wąskie i wysokie domy już nie są modne.... teraz buduje się domy parterowe z poddaszem użytkowym, co myśli Pani o takim projekcie: Projekt Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Poproszę o opinie - dziękuję IP: *.devs.futuro.pl 25.08.10, 09:53 "Wydaje mi się że takie wąskie i wysokie domy już nie są modne" - skąd Ty się urwałeś człowieku?! Dom ma być funkcjonalny i ma się podobać właścicielom, a nie sasiadom czy leszczom forującym wyroki o modzie w architekturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Fistaszek IP: 213.25.35.* 09.01.14, 16:21 Ja jestem posiadaczką takiego domu. Nie uważam że jest mały.. jest średni. Na etapie budowy można wprowadzić lekkie modyfikacje.. np. podnieść strop na poddaszu i wtedy bedzie ono znacznie większe... Odpowiedz Link Zgłoś
sara_lund Re: Fistaszek 10.01.14, 13:03 Domek zgrabny, parter dobrze rozwiązany, wykusz - o ile dobrze zaizolowany nie jest wadą. Góra - pomieszczenia małe i, według mnie, aranżacja przestrzeni zakłamuje wymiary pokoi - jak np. pomieszczenie nr 2 ma 16,6m2, w jednej częsci, która zapewne nie ma wiecej niż 8m2 wstawiono podwójne łóżko (czyli co najmniej 3-3,5m2), które wygląda jakby zajmowało nie więcej niż 1/3 powierzchni. Jedno miejsce garażowe - kiepsko. Pomieszczenie techniczne - wejście tylko z garażu - wg mnie jest to wada - bo na przykład gdzie postawicie pralkę? Odpowiedz Link Zgłoś