martinkan 20.11.10, 11:16 Zastanawiam się nad budową domu z prefabrykatów .Czy znajdzie się osoba na tym forum , która mieszka w takim domku i mogłaby się podzielić spostrzeżeniami czy warto... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tytus Re: Dom z prefabrykatów IP: *.ghnet.pl 20.11.10, 12:31 Moi znajomi mieszkają w domu z prefabrykatów keramzytowych i są bardzo zadowoleni, polecają mi nawet firmę, która zajęła sie ich budową. Na ich stronie możesz poczytać o tej technologii www.budwesta.pl/technologia.html moim zdaniem to dobra oferta, mam nadzieję, że pomogłem choć trochę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz Re: Dom z prefabrykatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.10, 22:57 Z ludzmiz budwesty mialem do czynienia, wydawali sie być pomocni, jeszcze nie podjąlem decyzji, waham sie pomiędzy troche tańsza tradycją a nowoczesną troche droższa budwesta. w styczniu jestem z nimi umówiony na spotkanie. ale dam znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandzik Re: Dom z prefabrykatów IP: *.chello.pl 20.11.10, 20:30 To przestań se zastanawiać i buduj z maxa i styropianu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Dom z prefabrykatów IP: 91.189.75.* 13.12.10, 14:53 Budowa z prefabrykatów jest niewątpliwie szybsza, ale wymaga dużych kwalifikacji przy montażu, oraz jest zdecydowanie droższa niż wznoszenie domu metodą tradycyjną. Firmą która wykonuje takie domy i ma ich ponad 60 jest unihouse z Bielska Podlaskiego- Technologia CETE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz Re: Dom z prefabrykatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 16:40 to są domy drewniane, ceramiczne? czy jakie jaki jest koszt budowy do stanu deweloperskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Dom z prefabrykatów IP: *.146.176.186.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.12.10, 07:46 Technologia CETE to domy ceramiczne, robią też drewniane Odpowiedz Link Zgłoś
socho1 Re: Dom z prefabrykatów 30.05.11, 16:13 No ja mam z terivą termo system z konbetu i jestem bardzo zadowolony, ciepło nie ucieka ;) jak chcesz zobaczyc jak to wyglada: www.youtube.com/konbetstropy Odpowiedz Link Zgłoś
remik780 Re: Dom z prefabrykatów 31.05.11, 15:03 rzeczywiście, może tak być Konbet to solidna firma, chociaż ja mam od nich tylko nadproża to podejrzewam że inne wyroby też są b. dobre. Odpowiedz Link Zgłoś