Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dom z prefabrykatów

20.11.10, 11:16
    Zastanawiam się nad budową domu z prefabrykatów .Czy znajdzie się osoba na tym forum , która mieszka w takim domku i mogłaby się podzielić spostrzeżeniami czy warto...
    Obserwuj wątek
      • Gość: tytus Re: Dom z prefabrykatów IP: *.ghnet.pl 20.11.10, 12:31
        Moi znajomi mieszkają w domu z prefabrykatów keramzytowych i są bardzo zadowoleni, polecają mi nawet firmę, która zajęła sie ich budową. Na ich stronie możesz poczytać o tej technologii www.budwesta.pl/technologia.html
        moim zdaniem to dobra oferta, mam nadzieję, że pomogłem choć trochę :)
        • Gość: tadeusz Re: Dom z prefabrykatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.10, 22:57
          Z ludzmiz budwesty mialem do czynienia, wydawali sie być pomocni, jeszcze nie podjąlem decyzji, waham sie pomiędzy troche tańsza tradycją a nowoczesną troche droższa budwesta. w styczniu jestem z nimi umówiony na spotkanie. ale dam znać
      • Gość: pandzik Re: Dom z prefabrykatów IP: *.chello.pl 20.11.10, 20:30
        To przestań se zastanawiać i buduj z maxa i styropianu.
      • Gość: dede Re: Dom z prefabrykatów IP: 91.189.75.* 13.12.10, 14:53
        Budowa z prefabrykatów jest niewątpliwie szybsza, ale wymaga dużych kwalifikacji przy montażu, oraz jest zdecydowanie droższa niż wznoszenie domu metodą tradycyjną. Firmą która wykonuje takie domy i ma ich ponad 60 jest unihouse z Bielska Podlaskiego- Technologia CETE.
        • Gość: tadeusz Re: Dom z prefabrykatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 16:40
          to są domy drewniane, ceramiczne? czy jakie jaki jest koszt budowy do stanu deweloperskiego?
          • Gość: dede Re: Dom z prefabrykatów IP: *.146.176.186.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.12.10, 07:46
            Technologia CETE to domy ceramiczne, robią też drewniane
      • socho1 Re: Dom z prefabrykatów 30.05.11, 16:13
        No ja mam z terivą termo system z konbetu i jestem bardzo zadowolony, ciepło nie ucieka ;) jak chcesz zobaczyc jak to wyglada: www.youtube.com/konbetstropy
        • remik780 Re: Dom z prefabrykatów 31.05.11, 15:03
          rzeczywiście, może tak być Konbet to solidna firma, chociaż ja mam od nich tylko nadproża to podejrzewam że inne wyroby też są b. dobre.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka