Gość: renata IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 05.07.11, 19:59 dzialki nie mam a szukam mieszkania, no i kredytu ktory mnie nie pograzy finansowo, jest taki w ogole? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Jak się wybudować na działce rolnej IP: *.internetia.net.pl 05.07.11, 23:13 Najlepiej szukać kredytu u doradcy finansowego oni najlepiej wiedza jak dopasować oferte do możliwości klienta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marmeladka Re: Jak się wybudować na działce rolnej IP: *.internetia.net.pl 06.07.11, 06:20 zgodze sie z poprzedniczka, ja sama korzystalam z uslug open finance i rzeczywiscie duzo to pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandzik Re: Jak się wybudować na działce rolnej IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.11, 22:38 Gość portalu: marmeladka napisał(a): > zgodze sie z poprzedniczka, ja sama korzystalam z uslug open finance i rzeczywi > scie duzo to pomaga idiotka, sama sobie odpisuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Jak się wybudować na działce rolnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 08:50 Teraz to raczej złotówkowe. Jeśli łapiesz się na rodzinę na swoim to warto ofert sporo ale trzeba mądrze wybierać. Z doradcą dość szybko można porównać i znaleźć coś pod siebie. Jeśli będziesz sam szukał dorzuć z miesiąc. No chyba że masz bardzo dużo wolnego czasu na latanie. Odpowiedz Link Zgłoś
deccoarts Trzeba odrolnić 06.07.11, 15:26 Najpierw działkę rolną trzeba odrolnić i sprawdzić to można w planie zagospodarowania przestrzennego lub w studium uwarunkowań. Niestety nie zawsze można. Grunty klasy I do III to praktycznie się nie da odrolnić. Kredyt który nie pogrąży.... jak zarabiasz 1386 zł brutto to żaden ciebie nie pogrąży bo go nie dostaniesz. Aby dostać kredyt trzeba mieć dochody min 3 tys. zł (nie wierz reklamom banków, bo praktyka pokazuje coś innego). Odpowiedz Link Zgłoś