Gość: noski IP: 195.94.193.* 04.03.02, 09:23 stoję przed dylematem wyboru drzwi wejściowych antywłamaniowych. czy ktoś może polecić solidne drzwi z porządnym zamkiem ,atestem itp. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yksia Re: kto poleci DRZWI ANTYWŁAMANIOWE !! 04.03.02, 15:48 Nie wiem czy to Cie zainteresuje, ale w styczniu zamontowałam takie drzwi. A dokładnie zrobiła to firma spod Warszawy, więc drzwi kosztowały ok. 1450 zł. zamontowane zostały bardzo dobrze, są solidne, może nie mają zbędnych bajerów, ale nie o to chodzi. Zamek rozporowy plus Gerda. Ten dodatkowy zamek lub zamki zależą od Ciebie. Niestety dzisiaj nie mam namiarów ale poszukam w domu, gdyby to Cię zainteresowało. Ja jestem bardzo zadowolona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noski Re: kto poleci DRZWI ANTYWŁAMANIOWE !! IP: 195.94.193.* 05.03.02, 08:34 czy to są drzwi z atestem?,jakiej firmy? cena którą podałaś zawiera montaż ? proszę o namiary na tą firmę pozdrawiam serdecznie noski Odpowiedz Link Zgłoś
yksia Re: kto poleci DRZWI ANTYWŁAMANIOWE !! 05.03.02, 09:52 Prawdę mówiąc nie wiem czy to są drzwi z atestem, ale zdecydowałam sie na nie bo widziałam u znajomych, że są solidne. Jest to cena z montażem. Panowie przyszli o umówionej godzinie i zrobili wszystko szybko i jak należy. Pierwsi tacy fachowcy u mnie! Firma nazywa się Azmet, tel. 789 58 60. Ja polecam, bo nie mam zastrzeżeń. Pozdrawiam również:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noski Re: kto poleci DRZWI ANTYWŁAMANIOWE !! IP: 195.94.193.* 05.03.02, 13:06 dzięki za cenne informacje!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ata Re: kto poleci DRZWI ANTYWŁAMANIOWE !! IP: 217.97.163.* 05.03.02, 09:57 Zamontowałam u siebie drzwi antywłamaniowe firmy Gerda. Koszt 1650 + montaż. Dzrzwi są b.estetyczne i co wazne nie rzucają się w oczy. Firma ma serwis 24 - godzinny. I chyba nie grozi jej zniknięcie z rynku.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lokator Re: kto poleci DRZWI ANTYWŁAMANIOWE !! IP: 192.168.3.* 05.03.02, 09:38 Wprawdzie nie doradzę kupna drzwi ale uważam że moja rada może się przydać. Drzwi antywłamaniowe najlepiej założyc jako wewnętrzne, a zewnętrzne normalne drugie drzwi. Dlaczego ? W moim przypadku jakiś dowcipniś napchał czegoś do zamka antywłamaniowego i nie dość że musiałem wezwać fachowca do otwarcia zamka to zamek był do wymiany a to są koszty. Pozdrawiam Lokator Odpowiedz Link Zgłoś