Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    15.02.12, 21:53
    Witam,
    jestem na etapie wykańczania mieszkania.
    Poszukuję baterii do kuchni i łazienki. Jakiś czas temu jak kupowałem baterie do stancji nie spotkałem się z firmą Valvex, raczej wszech obecne baterie w zielonych pudełkach KFA.
    Teraz po wizycie w kilku sklepach ta firma została mi polecona jako Polskie baterie dobrej jakości w stosunkowo przystępnej cenie. Przyznam się szczerze że spodobały mi się szczególnie seria Angelo.
    Moje pytanie czy ktoś jest posiadaczem baterii tego producenta?
    Z góry dzięki
    Obserwuj wątek
      • anna0906 Re: VALVEX 15.02.12, 22:00
        Witam,
        mam baterię Valvexa tylko że serię Trynit, wannową i umywalkową. Ładna bateria mamy je już 7 lat i wszystko jest ok. Wcześniej mieliśmy raczej tanie, pewnie chińskie baterie i wiecznie gdzieś ciekły. A z kolei na bardzo drogie mnie nie stać.
        Ja polecam.
      • ikaria80 Re: VALVEX 16.02.12, 00:36
        Tanie baterie są dobre tylko dlatego bo są tanie.
      • Gość: Paweł Rzeszów Re: VALVEX IP: *.rzeszow.hypnet.pl 09.02.13, 18:12
        Mam od kilku lat baterię Valvex w kuchni i spisuje się naprawdę bardzo dobrze. Do dzisiaj nie wiedziałem, że to polski producent. Myślałem, że to jakaś solidna zagraniczna firma (bo taka dziwna nazwa) i byłem tylko zdziwiony, że w sklepie ich baterie były trochę tańsze od baterii innych firm, bo zachwycili mnie jakością produktu. Nie rozumiem, czemu niektóre osoby na forum, tak na nich nadają, nie zarzucając właściwie żadnych konkretów. Co właściwie jest takiego złego w ich bateriach? Do nowego mieszkania chciałem kupić 3 nowe baterie tej firmy i chciałbym usłyszeć, jakieś konkrety, które by mnie mogły przestrzec przed niewłaściwym zakupem.
        • Gość: adam Re: VALVEX IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.13, 23:47
          są poprostu złej jakości
          • Gość: Paweł Rzeszów Re: VALVEX IP: *.rzeszow.hypnet.pl 20.02.13, 21:53
            Ale na czym polega ta zła jakość baterii Valvex? Używam od kilku lat i nie potrafię dostrzec tej złej jakości. Może ktoś mi podpowie podając jakąś konkretną namacalną rzecz, bo z takiego ogólnego ględzenia nic nie wynika.
      • Gość: W.M. Re: VALVEX IP: 91.231.23.* 08.05.13, 17:08
        Kolego W.W. Przestań od dwóch lat wklejać te same teksty szkalujące VALVEX. Zdradza Cię IP 176.100.192.* To że zostałeś zwolniony (wiemy dlaczego) nie uprawnia Cię do takiego zachowania. Co do produktów Valvex niech wypowiadają się Ci którzy to kupili i używają a nie frustraci tacy jak Ty.
      • Gość: W.M. Re: VALVEX IP: 91.231.23.* 08.05.13, 17:10
        Kolego Przestań od dwóch lat wklejać te same teksty szkalujące VALVEX. Zdradza Cię IP 176.100.192.* To że zostałeś zwolniony (wiemy dlaczego) nie uprawnia Cię do takiego zachowania. Co do produktów Valvex niech wypowiadają się Ci którzy to kupili i używają a nie frustraci tacy jak Ty.
      • Gość: W.M. Re: VALVEX IP: 91.231.23.* 08.05.13, 17:11
        Kolego W. Przestań od dwóch lat wklejać te same teksty szkalujące VALVEX. Zdradza Cię IP 176.100.192.* To że zostałeś zwolniony (wiemy dlaczego) nie uprawnia Cię do takiego zachowania. Co do produktów Valvex niech wypowiadają się Ci którzy to kupili i używają a nie frustraci tacy jak Ty.
        • Gość: PJ Re: VALVEX IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.14, 16:52
          Używam kupione w Merlinie baterie Valvex umywalkowe. Bez zarzutu!
      • Gość: łysyłeb Re: VALVEX IP: 91.231.117.* 07.07.13, 09:26
        Dzięki za ostrzeżenie. Już miałem kupować.
      • Gość: łysyłeb Re: VALVEX IP: 91.231.117.* 07.07.13, 09:29
        Jeszcze pytanie - co robią w tej fabryce w Jordanowie, którą pokazują na swojej stronie, skoro ciągną wszystko od zółtków?
        • Gość: Tomek Re: VALVEX IP: *.centertel.pl 14.11.13, 23:18
          W Jordanowie produkują kilka serii baterii i zaworów, głównie drogie serie na eksport. To co jest w sklepach to chińszczyzna o dość słabej jakości. Kiedyś tym handlowałem, ogólnie było dużo reklamacji.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka