czuk1 18.10.16, 13:56 PROFESJONALNY ROBOT BINARNY STWORZONY PRZEZ PROFESORA GEORGE G. toke.egrele.com/ .....czy to nie jest ....portal i produkty.... oszukańcze ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koziorozka Re: Co mysleć o tym? Ściema 18.10.16, 14:52 Masz wątpliwości? Serio? Mało to oszustów w sieci? Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Co mysleć o tym? Ściema 18.10.16, 15:23 Nie mam. Miałem na myśli merytoryczną ocenę tego portalu , firmy która za tym procederem stoi, samych sposobów robienia klientom wody z mózgu. Też reakcji odpowiednich polskich służb.... PS. Nie mam czasu analizować tego portalu. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyyyy Re: Co mysleć o tym - Profesjonalny Robot ? IP: *.play-internet.pl 26.10.16, 08:35 a czy nie jest to perfidny spam ?, zalewający nasze skrzynki pocztowe setkami spam-maili ? i nakłaniający do naciśnięcia linku ? Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Co mysleć o tym - Profesjonalny Robot ? 26.10.16, 18:14 Gość portalu: antyyyy napisał(a): a czy nie jest to perfidny spam ?, zalewający nasze skrzynki pocztowe setkami spam-maili ?i nakłaniający do naciśnięcia linku ? Może tak być... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puffin Re: Co mysleć o tym - Profesjonalny Robot ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.16, 22:53 To jedna z najkoszmarniejszych serii spamowych jakiej doświadczyłem. Od kilku miesięcy moja skrzynka mailowa atakowana jest około 300-400 razy dziennie mailami z linkiem do tej strony. Wszystkie maile przychodzą z fikcyjnych adresów i wysyłane są za pośrednictwem ogromnej ilości rzeczywistych serwerów. Pisanie maili do administratorów tych maszyn na abuse@... nie przynosi żadnych rezultatów. Nie życzę nikomu by jego adres trafił w ręce tych spamerów. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Co mysleć o tym - Profesjonalny Robot ? 28.10.16, 05:02 I o taką informację mi chodziło. Dziękuję za ostrzeżenie. Myślę , że przyda się innym forumowiczom. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś