Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Materiały na wymiar

IP: *.96.244.35.tvksmp.pl 02.03.12, 15:26
    Czy jest sens zamawiać materiały pod wymiar w sieci?
    Wliczając koszty dostawy można cokolwiek zaoszczędzić?
    Obserwuj wątek
      • ikaria80 Re: Materiały na wymiar 02.03.12, 23:57
        Jakie materiały? Deski,tkaniny,czy szafy?
      • rabunia89 Re: Materiały na wymiar 04.03.12, 20:27
        O ile tylko odpowiednio rozplanujesz zakupu to na pewno będzie opłacalne. Wyliczcie dokładnie ile czego potrzebujecie, a problemu nie będzie. Najważniejsze byście nie musieli czegokolwiek jeszcze domawiać. Wtedy na pewno wyjdzie taniej.
        • Gość: herkana Re: Materiały na wymiar IP: *.96.244.35.tvksmp.pl 05.03.12, 14:54
          Precyzyjne zamówienie nie będzie problemem, bo mam już gościa, który będzie się tym zajmował i jest w stanie precyzyjnie określić czego będzie potrzebował.
          A jeśli chodzi o to jakie rzeczy, to tego typu - co tutaj sklejki.pl
      • blechert.pl Re: Materiały na wymiar 06.03.12, 22:04
        Ja robię na wymiar nawet kamienie a o płytach i schodach granitowych nie wspominam nawet, bo to oczywista oczywistość:) zdjęcia: www.blechert.pl
      • zuzanka23 Re: Materiały na wymiar 02.09.16, 11:47
        Ja zamawiam tkaniny w firmie KUKA. Każda z moim wymarzonym wzorem, kilka rodzajów tkanin bawełnianych do wyboru. Firma zajmuje się nadrukiem grafik na tkaniny. Już przy zamówieniu o wartości 150 zł kurier jest za darmo, więc seriowarto!
        ku-ka.pl/pl/
      • mysliciel662 Re: Materiały na wymiar 08.09.16, 09:20
        Na pewno przez Internet będzie taniej.
      • bogdalezajsk Re: Materiały na wymiar 14.09.16, 10:26
        Osobiście odradzam, bardzo często zdjęcia odbiegają od rzeczywistości, po za tym kupując w sieci nie da sie ocenić właściwości kinetycznych czy dokładnej faktury takich materiałów. Jeżeli oferta jest bardzo atrakcyjna to ewentualnie warto zamówić próbę, sprawdza się do w przypadku firan, zasłon i tkanin. Trzeba też uważać na materiały pochodzące od nie pewnych producentów, gdzie mogą być zastosowane np. barwniki o szkodliwych właściwościach dla zdrowia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka