Gość: wierz IP: 195.94.193.* 12.03.02, 13:05 Czy ktos zna sygnature akt upadlosci Pib War-Inwest ? Kto jest syndykiem, gdzie mozna skladac dokumenty ? wierzyciel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: umoczony Re: Pib War Inwest - dane do upadlosci IP: *.pw.edu.pl 12.03.02, 14:40 Jeśli jesteś niedoszłym inwestorem to ciekaw jestem na co liczysz. Pobieżne szacunki wskazują, że tak jak i reszta na "0". A co z ulgą budowlaną? -> "...mniej niż zero..." Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierz Re: Pib War Inwest - dane do upadlosci IP: 195.94.193.* 12.03.02, 15:58 Nie wiem na co liczyc - pewnie masz racje ze na zero. W kazdym razie chce dopelnic formalnosci i zlozyc papiery. Jesli moglbys mi pomoc bede wdzieczny. wierzyciel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierz Re: Pib War Inwest - dane do upadlosci IP: 195.94.193.* 14.03.02, 08:54 Czy nikt nie jest mi w stanie pomoc ? wierzyciel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umoczony Re: Pib War Inwest - dane do upadlosci IP: *.pw.edu.pl 14.03.02, 09:02 Czy jesteś członkiem Stowarzyszenia? Może oni Ci wyjaśnią sytuację (zajrzyj na stronę: www.rembielinska.republika.pl). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ereno Re: Pib War Inwest - dane do upadlosci IP: *.chello.pl 14.03.02, 11:02 Dane o wszelkich upadłościach znajdziesz na www.portal-bankrut.pl Ale w tej konkretnej sprawie twoja wierzytelność nie przyniesie ci żadnych ewentualnych zwrotow w nieudanej inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierz Re: Pib War Inwest - dane do upadlosci IP: 195.94.193.* 14.03.02, 11:06 Szukalem na portal-bankrut ale tam znalazlem tylko War Inwest SA i Bud Inwest, a PiB War Inwest nie znalazlem. Nie jestem czlonkiem Stowarzyszenia - nie wiem co mogli by mi wyjasnic . Jest ogloszona upadlosc, jest syndyk - wiec chcialbym tylko poznac sygnature akt oraz miejsce gdzie moge zlozyc dokumenty o moja wierzytelnosc. A co do odzyskania jakiejkolwiek kasy - to juz sie pogodzilem z tym ze raczej nic nie oddzyskam. wierzyciel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Pib War Inwest - dane do upadlosci IP: *.pw.edu.pl 14.03.02, 13:00 Szkoda, że nie jesteś członkiem Stowarzyszenia. Aktywni wiedzą więcej i może jeszcze mają nadzieję, której ty już się wyzbyłeś. Skontaktuj się z biurem Stowarzyszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierz Re: Pib War Inwest - dane do upadlosci IP: 195.94.193.* 14.03.02, 14:30 wrrr- jakbym sie chcial skontaktowac ze Stowarzyszeniem to bym sie skontaktowal. Moze jestem wykonawca ktory ma naleznosci ? chce zeby tylko ktos mi podal dane do wypelenienia wniosku. wierzyciel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Pib War Inwest - dane do upadlosci IP: *.pw.edu.pl 14.03.02, 14:49 Wszystko jasne. Chyba będziesz musiał udać się do Sądu Gospodarczego na Świętokrzyskiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierz Re: Pib War Inwest - dane do upadlosci IP: 195.94.193.* 14.03.02, 15:28 widze ze chyba nikt mi nie pomoze i rzeczywiscie bede musial sie wybrac do sadu. wielkie dzieki wierzyciel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Pib War Inwest - dane do upadlosci IP: *.acn.waw.pl 14.03.02, 21:42 Jezeli chodzi o ulgę, to jakis tydzien temu wertowalem Rzepe w której opisane były sytuacje w których należy zrócić kaskę do US. Panie z US mogą ci dosłownie skoczyć. Nie są bogami. Klikakrotnie miałem już "przyjemność" walczyć o swoje i jak dotyczas zywcięsko. Zapewniam cię nie ma takiej mozliwosci zeby US zmusil cie do oddania ulgi. Diałałes w dobrej wierze i jak sam nie oddasz to wygrasz w cuglach w NSA. Ja nie oddaje, walcze do konca. W końcu to nie moja wina że prezes był oszustem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ML Re: Pib War Inwest - dane do upadlosci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 13:42 Ja akurat jestem poszkodowaną z Lasku Bródnowskiego, ale jeśli masz problem z wypełnieniem wniosku, moge Ci pomóc. Jesli chodzi o sygnaturę akt, to niestety musisz zadzwonic do Sądu Rejonowego na Świętokrzyskiej albo do Dłużewskiej (Waszego syndyka). e-mail: lasekbrodonwski@poczta.onet.pl Marzena L Głowa do góry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.R. Re: Pib War Inwest - dane do upadlosci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 21:27 Upadłość PIB War Inwest Dariusz Radziszewski syg. akt XVII-U-824/01 Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy XVII Wydział Gospodarczy ul. Świętokrzyska 12 Termin zgłaszania wierzytelności 6.05.02, na biuro podawcze Sądu dwa egzemplarze:wniosek, dokumenty wpłat (kwity, przelewy), umowy z aneksami i akty notarialne, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierz Re: Pib War Inwest - dane do upadlosci IP: 195.94.193.* 22.03.02, 08:50 Dziekuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś