Gość: Iga IP: *.toya.net.pl 15.05.12, 14:52 Możecie polecić architekta (biuro architektoniczne) z Łodzi? Chodzi mi o wykonanie indywidualnego projektu domu jednorodzinnego w rozsądnym czasie i za rozsądne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inżynier co rozumiesz przez "rozsądne pieniądze"??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.12, 20:34 Uwzględniając koszty tj wynagrodzenie 4rech branżystów projekt domku który będzie projektowany 1 msc za mniej niż 20 tys netto to fikcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hp Re: Architekt Łódź IP: *.piaseczno.robbo.pl 17.05.12, 21:50 Proszę o kontakt: hpradzynska@gmail.com, 502 153 842. Pozdrawiam, H.Prądzyńska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Architekt Łódź IP: 80.48.97.* 22.05.12, 14:16 Polecam premieredesign.pl są z Warszawy, ale mają kilka realizacji na swoim koncie w Łodzi, a ceny naprawdę niskie bo projekt jest w granicach 70 zł za m2. Warto napisać do nich i poprosić o ofertę. Ja jestem zadowolona z projektu, bo realizowałam remont sama, a wszystko było idealnie narysowane, że fachowcy nie mieli problemów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Architekt Łódź IP: *.aster.pl 22.05.12, 22:37 Zapraszam do nas www.architekt-4u.com, biuro@architekt-4u.com Zapraszam zwłaszcza jeśli zależy Pani na nowoczesnym budynku. Odpowiedz Link Zgłoś
forum.master Re: Architekt Łódź 26.05.12, 22:51 jeśli temat nadal aktualny zajrzyj na stronę barch.pl/ - młodzi architekci, projektują domu i wnętrza, rodzicom kumpla przerabiali projekt i urządzali mieszkanie. Ponoć całkiem rozsądne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
emilia226 Re: Architekt Łódź 13.01.13, 14:27 www.projektyarchitektonicznelodz.pl Firma ma siedzibę w Tuszynie ale właściciel i projektanci mieszkają na co dzień w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga firmament.com.pl IP: *.ip.netia.com.pl 18.12.13, 09:53 Ja polecam biuro Firmament z Pabianic pani Renaty Kula architekt, aranżacje wnętrz, certyfikaty energetyczne, wzornictwo - wszystko co potrzeba :) Dane do kontaktu są na stronie www: firmament.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś